Διαχείριση Κβαντικής Ενέργειας με τον Δρ. Gene Ang

0
746

Ο Δρ. Gene Αng μιλά για τη Διαχείριση της Κβαντικής Ενέργειας σαν μέσο θεραπείας και πνευματικής εξέλιξης

 

OΔρ. Gene Ang, με πτυχίο Νευροβιολογίας από το Πανεπιστήμιο Yale, είναι ο δημιουργός της Αρκτούριας Θεραπευτικής Μεθόδου. Μετά τη μεταδιδακτορική εκπαίδευσή του και έχοντας μεγάλο ενδιαφέρον για τη θεραπεία σε συνδυασμό με την πνευματικότητα, ο Gene πέρασε στον τομέα της ενεργειακής θεραπείας. Παρακολούθησε πολλές εκπαιδεύσεις όπως τρία χρόνια σαμάνικων σπουδών στο Foundation for Shamanic Studies και διδάχθηκε διάφορες μεθόδους, όπως το Reconnection του Eric Pearl.

Το 2012, μετά από επτά χρόνια εξερεύνησης, ο Δρ. Gene Ang άρχισε να διδάσκει την Αρκτούρια Θεραπευτική Μέθοδο.

Ο ίδιος αναφέρει: «Αποκόμισα  πολλά από τη μέθοδο Reconnection, του Eric Pearl. Αυτό ήταν ένα μεγάλο βήμα για τη συνείδησή μου, που άνοιξε το σύστημά μου σε νέες πραγματικότητες και νέες ενέργειες. Με οδήγησε στην ενεργειακή θεραπεία και πιο συγκεκριμένα στη σύνδεση με ανώτερες διαστάσεις, όπως την Αρκτούρια συνειδητότητα. Μέσα από την πανεπιστημιακή επιστημονική μου εκπαίδευση ήμουνα εκτεθειμένος καθημερινά στο μοντέλο του επιστημονικού υλισμού. Αυτή η στροφή διεύρυνε τη συνείδησή μου και πιθανώς εξακολουθεί να με επηρεάζει ακόμα και σήμερα.

Επίσης η ιδέα ότι μπορεί κανείς να αναπτύξει το λεπτοφυές σώμα του για να αντιληφθεί την πνευματική πραγματικότητα, όπως και το να αναπτύξει το τρίτο μάτι, αυτό προέκυψε από την εκπαίδευσή μου με τον Robert Gilbert και τον Samuel Sagan. Εξακολουθώ να χρησιμοποιώ  πολλές από αυτές τις τεχνικές και εντάσσω κάποιες από αυτές τις ιδέες στις εκπαιδεύσεις της Αρκτούριας Θεραπευτικής Μεθόδου.

Η Αρκτούρια Θεραπευτική Μέθοδος είναι ένα πολύ ήπιο σύστημα. Δεν εξαναγκάζει τους ανθρώπους να αποδεχθούν κάτι για το οποίο δεν είναι έτοιμοι.

Βασίζεται στη μετάδοση ενεργειακών συχνοτήτων και ο εκπαιδευτής ή ο θεραπευτής έχει το ρόλο να μεταδίδει και να παρατηρεί τις συχνότητες. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, ο Ανώτερος Εαυτός του ατόμου αναλαμβάνει να διευκολύνει το άτομο να κάνει την πιο κατάλληλη αλλαγή.

Η Αρκτούρια Θεραπευτική Μέθοδος αυτή τη στιγμή περιλαμβάνει 8 επίπεδα. Κάθε διαδοχικό επίπεδο αποτελεί μια προοδευτική αναβάθμιση του ενεργειακού πεδίου του σπουδαστή. Στο Επίπεδο 1, ο σπoυδαστής αρχικά συντονίζεται με το Θεραπευτικό Φως, στο Επίπεδο 2 λαμβάνει γαλαξιακές κωδικοποιήσεις, όπως την Ενεργοποίηση του Προτύπου (Blueprint Activation) και συνεχίζει στο Επίπεδο 3 με τη δόμηση της Αρκτούριας Πλατφόρμας. Στη συνέχεια διδάσκεται εργαλεία υψηλότερης δόνησης, όπως την απομάκρυνση Οντοτήτων, τον Αιθερικό Βελονισμό και το Αρκτούριο Scalar Wave. Σε κάθε επίπεδο δίνονται νέες συχνότητες που έχουν διάφορες χρήσεις.»

Ο  Δρ. Gene Ang συνεχίζει λέγοντας: «Όταν κάποιος συντονίζεται με κάποια συχνότητα, αντλεί αυτή τη συχνότητα από την Πηγή της Δημιουργίας μέσω της Αρκτούριας συνειδητότητας, οπότε κάνει μια απ’ ευθείας σύνδεση.  Εφόσον όλη η διαδικασία βασίζεται στη μετάδοση συχνοτήτων, οι σπουδαστές κάθε φορά εκτίθενται όλο και περισσότερο στη συγκεκριμένη ενέργεια. Αυτό τους επιτρέπει να αυξήσουν την ποσότητα του Φωτός ή υψηλής συχνότητας που μπορούν να διατηρήσουν στο σώμα τους.

Η διαφορά ανάμεσα σε ένα σπουδαστή και ένα άτομο που απλώς δέχεται μια θεραπεία είναι ότι ο σπουδαστής μαθαίνει σταδιακά να μεταδίδει όλο και υψηλότερες συχνότητες. Ο θεραπευόμενος μπορεί να λάβει οποιαδήποτε συχνότητα κατά τη διάρκεια της θεραπείας, αρκεί να είναι ανοιχτός σ’ αυτό.

Εάν κάποιος δεν επιθυμεί να λάβει κάποια συχνότητα, η πρόθεσή του να την αποφύγει αρκεί για να μην την δεχθεί. Εφόσον αυτές είναι πολύ λεπτοφυείς ενέργειες, πολλοί άνθρωποι ίσως να μην είναι σε θέση να τις αισθανθούν. Η θεραπεία παρόλα αυτά θα έχει αποτέλεσμα. Ο Δρ. Ang λέει πως κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας οι συχνότητες «κατεβάζουν» πολλή πληροφορία στο σύστημα του αποδέκτη, η οποία αποκωδικοποείται σταδιακά. Ακόμα και μία μόνο θεραπεία μπορεί να συνεχίζει να ενεργεί στο σύστημα του αποδέκτη για πολύ καιρό.»

Με έδρα την Καλιφόρνια, ο Δρ. Gene Ang ταξιδεύει τώρα σε όλες τις ΗΠΑ και στο εξωτερικό στην Ελβετία, τη Σιγκαπούρη και την Ελλάδα για να διδάξει την Αρκτούρια Θεραπευτική Μέθοδο. Το βλέπει αυτό ως μια εργασία αφύπνισης, υπενθυμίζοντας στους ανθρώπους ότι έχουν τη δική τους απ’ ευθείας σύνδεση. Ο Gene δεν παίζει το ρόλο του ενδιάμεσου, αλλά εκείνου που ανοίγει και διατηρεί το πεδίο ανοιχτό. «Η δυνατότητα να γίνουν συνδέσεις, όχι μόνο με τους Αρκτούριους αλλά και με άλλα πνευματικά όντα, είναι πολύ περισσότερο διαθέσιμη τώρα. Οι άνθρωποι βρίσκονται περισσότερο στην συνειδητότητα της 5ης διάστασης ».

Ο  Δρ. Gene Ang επιστρέφει στην Ελλάδα από τις 17 έως τις 26  Μαΐου για μια σειρά από εκπαιδεύσεις και για ατομικές θεραπευτικές συνεδρίες. Δείτε το πρόγραμμα εδώ.

 

Newsletter εγγραφή

 

Φως Ένδον
Πρόσφατα άρθρα του συντάκτη Φως Ένδον (όλα τα άρθρα)

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας