Κερδίστε από μια τριάδα ποτών YAMAS

6
1668

Η Όμορφη Ζωή και η εταιρεία YAMAS χαρίζουν σε 3 νικητές από 1 τριάδα ποτών.

Πρόκειται για χαμηλόβαθμα αλκοολούχα ποτά (με 4% αλκοόλ), πλούσια σε ανθρακικό, συνοδευόμενα από διάφορες γεύσεις: Oύζο με λεμόνι, Μαστίχα με πορτοκάλι και Τσίπουρο με lime & ginger, σε μια vintage συσκευασία περιεκτικότητας 275 ml. Η σειρά προϊόντων “YAMAS” ενσωματώνει σε ένα μπουκάλι: τη φιλία, τη διασκέδαση, το χαμόγελο, τον ήλιο, τη θάλασσα και την παράδοση της Ελλάδας.

Εις υγείαν … ή αλλιώς “Yamas”!

Ελληνικά… παραδοσιακά και πρωτοποριακά… τα προϊόντα “Yamas” ήρθαν για να γοητεύσουν και να κατακτήσουν τους λάτρεις των αποσταγμάτων και όχι μόνο! Τα ελληνικά ανθρακούχα ποτά από ούζο, μαστίχα και τσίπουρο είναι γεγονός!

Όταν το μεράκι συναντά την παράδοση και την καινοτομία τα αποτελέσματα είναι ασυναγώνιστα! Με έντονη παρουσία ήδη στην αγορά, η εταιρία “Yamas” κατάφερε να μετατρέψει την πιο πολύ ειπωμένη ελληνική έκφραση «Στην υγειά μας» σε ένα μοναδικό brand που περικλείει το μεγαλείο, τη φιλοσοφία και την υπεροχή της ελληνικής κουλτούρας! Αποστάγματα υψηλής ποιότητας, από φρούτα, καρπούς, αρωματικά βότανα και σπόρους της ελληνικής γης, αποτελούν τη βάση των ανθρακούχων ποτών “Yamas”.

Τσίπουρο, ούζο και μαστίχα συνθέτουν μια απολαυστική τριλογία, που εμπλουτίζεται με εσπεριδοειδή και μπαχαρικά για να μας θυμίσουν ότι η παράδοση είναι η βάση και η καινοτομία η εξέλιξη. Δοκιμάσαμε και τις τρεις γεύσεις… δεν καταφέραμε να ξεχωρίσουμε καμία περισσότερο από την άλλη! Μοναδικές όλες … με χαρακτηριστική ταυτότητα, αποκαλύπτουν το γοητευτικό τους χαρακτήρα σε κάθε γουλιά!

Ούζο… το κλασσικό! Το εθνικό μας ποτό αλλάζει ταυτότητα και «εκσυγχρονίζεται» με την προσθήκη λεμονιού. Ο συνδυασμός; Ακαταμάχητος! Όπως άλλωστε και αυτός του τσίπουρου με lime και ginger. Το αυθεντικό ελληνικό απόσταγμα πλημμυρίζει τον ουρανίσκο με έντονα αρώματα και γαργαλιστική απόλαυση, που χαρίζουν οι υπέροχα ενσωματωμένες φυσαλίδες του. Για τους λάτρεις του γλυκού… Μαστίχα! Η «κυρία» των ηδύποτων εκπλήσσει με τον εκλεπτυσμένο χαρακτήρα που της προσδίδει η προσθήκη χυμού πορτοκαλιού!

Yamas
211 4005572
www.yamasdrink.com
[email protected]

 

Λήξη διαγωνισμού: Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016, 22:00

Οι τυχεροί νικητές είναι:

[email protected] ΑΝΝΑ ΑΡΣΕΝΗ Αττικής
[email protected] Ευαγγελία Κασάπη Αττικής
[email protected] dimitris karapiperis Θεσσαλονίκης

 

Όμορφη Ζωή

6 Σχόλια

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας