Της Αγγελικής Κρητικού

η

 μερική Ηλιακή Έκλειψη στις 11 Αυγούστου πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα και πρόκειται να κλείσει την εποχή των Εκλείψεων του 2018.

Μαζί με όλους τους ανάδρομους πλανήτες, φαίνεται ότι το Σύμπαν πραγματικά μας ωθεί και μας καθοδηγεί να θεραπεύσουμε παλιές πληγές και να αξιολογήσουμε την κατεύθυνση της ζωής μας.

Τους τελευταίους μήνες, το Σύμπαν μας έχει πραγματικά προκαλέσει για να σκάψουμε λίγο πιο βαθιά από το συνηθισμένο και να ξεθάψουμε τους φόβους, τις ελπίδες, τα όνειρα και όλα όσα βρίσκονται μεταξύ αυτών.

Από την Έκλειψη του Ματωμένου Φεγγαριού πιο συγκεκριμένα, έχουμε αποβάλλει και απελευθερώσει το παλιό ως τρόπο προετοιμασίας για ένα νέο κεφάλαιο.

Τώρα με τη Νέα Σελήνη και τη μερική Ηλιακή Έκλειψη στις 11 Αυγούστου, θα λάβουμε τις τελευταίες πινελιές που χρειαζόμαστε για να καλωσορίσουμε αυτό το νέο κεφάλαιο. Θα λάβουμε επίσης περισσότερη ενόραση και διαφωτισμό γύρω από τα μαθήματα και τα δώρα της εποχής που διανύουμε.

Μετά από αυτή την Ηλιακή Έκλειψη στο Λέοντα, ενδέχεται να κλείσουμε θέματα που έχουν ζυμωθεί τους τελευταίους μήνες και ίσως επίσης να αισθανόμαστε λίγο πιο ενεργοποιημένοι ή κινητοποιημένοι για να προχωρήσουμε μπροστά.

Αυτό θα ισχύει ιδιαίτερα προς το τέλος του μήνα, καθώς ο Άρης και ο Ερμής θα βγουν από την ανάδρομη πορεία τους στις 27 Αυγούστου.

Υπάρχει μια ισχυρή, υψηλή ενεργειακή δόνηση που περιβάλλει την Ηλιακή Έκλειψη του Αυγούστου η οποία πραγματικά θα μας επιτρέψει να δούμε τα πράγματα με μεγαλύτερη σαφήνεια. Σκεφτείτε αυτή την Έκλειψη ως έναν μεγάλο διαφωτιστή, ο οποίος θα σας βοηθήσει να ρίξετε φως σε περιοχές της ζωής σας που νιώθετε να υπάρχει ομίχλη ή σύγχυση.

Εάν χρειάζεται να αποφασίσετε για κάτι ή αν περιμένετε για κάποια διευκρίνηση, τότε αυτή η Νέα Σελήνη μαζί με την Έκλειψη θα σας προσφέρει κάποια πληροφορία.

Υπάρχει και μια ενέργεια μπαλαντέρ γύρω από αυτή την Έκλειψη, κάτι που σημαίνει ότι θα μπορούσε να προκαλέσει πράγματα που δεν είδαμε να έρχονται. Πιθανότατα να υπάρχουν κάποιες νέες καταστάσεις που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε ή ίσως να διαπιστώσουμε ότι έχουμε παραβλέψει μια σημαντική λεπτομέρεια στα θέματα που μας απασχολούν.

Αυτή η ενέργεια είναι ιδιαίτερα έντονη καθώς ο ανάδρομος Ερμής είναι επίσης πολύ δραστήριος γύρω από αυτή την Έκλειψη.

Με αυτή τη Νέα Σελήνη, θα επωφεληθούμε με το να επιτρέψουμε στις μεγάλες δονήσεις να διεισδύσουν, να ανοίξουν και να μας διαφωτίσουν. Θα μπορούσαμε να επωφεληθούμε από το να βρούμε το σημείο ακινησίας μας, το σημείο ηρεμίας μας και να επιτρέψουμε στο φως να λάμψει όπου χρειάζεται να λάμψει.

Ίσως να χρειαστούν λίγες μέρες για να μπορέσουμε να δούμε πλήρως την καρδιά της αλήθειας, αλλά αν παραμείνουμε ακίνητοι, αν συνεχίσουμε να παραμένουμε υπομονετικοί, θα λάβουμε τις απαντήσεις που αναζητάμε.

Η Ηλιακή Έκλειψη του Αυγούστου περιβάλλει έναν πολύ βαρύ κύκλο. Έναν κύκλο που μας υποκίνησε πραγματικά να μπούμε σε αυτή τη φάση του θανάτου και της αναγέννησης.

Χρειάστηκε να αποβάλλουμε, να απελευθερώσουμε, να σκάψουμε στα βάθη για να αποκαλύψουμε όλα όσα μας κρατούσαν πίσω καθώς και να καθαρίσουμε όλα τα καρμικά μοτίβα.

Ήταν ένας έντονος χρόνος ενδοσκόπησης και μια εποχή όπου το Σύμπαν επέτρεψε σε όλη τη “λάσπη” να ανέβει στην επιφάνεια για να καθαριστεί.

Η Ηλιακή Έκλειψη του Αυγούστου είναι το τελευταίο σημείο αυτού του κύκλου. Αντιπροσωπεύει την αναγέννηση, το τέλος ενός κεφαλαίου και την έναρξη ενός νέου.

Χρειάζεται να είμαστε για λίγο ακόμα υπομονετικοί καθώς αυτή η ενέργεια ξεδιπλώνεται. Χρειάζεται να βρούμε την ακινησία μας μέσα σε όλα και να εμπιστευτούμε ότι θα αναδυθούν περισσότερες απαντήσεις τις εβδομάδες μετά την Έκλειψη.

Χρειάστηκε πραγματικά να είμαστε υπομονετικοί, χρειάστηκε να κάνουμε σημαντική εργασία, αλλά οι προσπάθειές μας δεν ήταν μάταιες, καθώς υπάρχουν κοσμικές ανταμοιβές και δώρα στο μονοπάτι που ανοίγεται μπροστά μας.

 

Νέα Σελήνη Ηλιακή Έκλειψη Λέων ενέργειες

Άντζελα Κρητικού

Άντζελα Κρητικού

Η Άντζελα Κρητικού ως ψυχολόγος (με άδεια άσκησης επαγγέλματος), με μεταπτυχιακό MSc στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία στο πανεπιστήμιο του Λονδίνου και με ειδίκευση στη Γνωσιακή-Συμπεριφορική και Συστημική Ψυχοθεραπεία ασχολείται με δυσκολίες στις διαπροσωπικές και οικογενειακές σχέσεις καθώς επίσης με θέματα διαχείρισης άγχους, κατάθλιψης, ενίσχυσης αυτοεκτίμησης και αυτοπεποίθησης, δυσκολίες στον ύπνο, φοβίες, ψυχοσωματικά, δυσκολίες στη διατροφή, πένθος.

Με την μετεκπαίδευση της στην Προγεννητική και Περιγεννητική Συμβουλευτική Ψυχολογία στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ως πιστοποιημένη επιμορφώτρια Προγεννητικής Παιδαγωγικής-Αγωγής από την Ελληνική Εταιρία Προγεννητικής Αγωγής ειδικεύεται σε θέματα εγκυμοσύνης, τοκετού, θηλασμού και σε θέματα που απασχολούν τους γονείς (και όσους θέλουν να γίνουν γονείς). Επίσης, είναι ενεργειακή-εναλλακτική θεραπεύτρια και δασκάλα του Ρέικι.

Δείτε τα πλήρη στοιχεία της Αγγελικής Κρητικού
Άντζελα Κρητικού

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Στη γέφυρα του Γαλατά

1 σχόλιο

Σχολιάστε

Εναλλακτικά, συνδεθείτε με...
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.