Διαλογιστείτε στις ενέργειες της Νέας Σελήνης και της Ενεργειακής Πύλης 9:9 στην Παρθένο που πραγματοποιούνται στις 9 Σεπτεμβρίου

1
1608

Της Αγγελικής Κρητικού

τ

ι είναι αυτό που κρατάτε;

Ίσως να κρατάτε το παρελθόν, μια ιδέα, αμφιβολίες, φόβους, ανασφάλειες, μεταμέλειες, όλα τα πρέπει και όλα όσα δεν πρέπει. Ίσως να κρατάτε πολλά περισσότερα από όσα μπορείτε τελικά να μεταφέρετε.

Η Νέα Σελήνη στις 9 Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου και σας καλεί να ακουμπήσετε κάτω το βαρύ φορτίο σας για να εισέλθετε στον κόσμο της φαντασίας σας, στον κόσμο όπου όλα είναι εφικτά!

Η Νέα Σελήνη θεωρείται ως δυνατή περίοδος για να συντονιστούμε με τα σκοτεινά βάθη του νου, του σώματος και της ψυχής. Είναι μια περίοδος για να καθίσουμε με το σκοτάδι και να τιμήσουμε όλα αυτά που είμαστε και όλα αυτά στα οποία εξελισσόμαστε.

Η Πανσέληνος συνήθως τραβάει την μεγαλύτερη προσοχή, αλλά η Νέα Σελήνη είναι πραγματικά πολύ πιο ισχυρή από ότι παρουσιάζεται. Είναι μια περίοδος όπου το υποσυνείδητό μας γίνεται πιο ενεργό και τα όνειρά μας γίνονται πιο διαισθητικά.

Τα όνειρά μας είναι μια Πύλη σε έναν άλλο κόσμο και φέρνουν μια σοφία στην οποία συχνά δεν δίνουμε προσοχή. Αυτό περιλαμβάνει όχι μόνο τα όνειρα κατά τη διάρκεια του ύπνου, αλλά και τα όνειρα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, τα όνειρά που επιθυμούμε να πραγματοποιήσουμε και τα μέρη στα οποία ταξιδεύει ο νους μας όταν ψάχνουμε για μια απόδραση.

Όλοι έχουμε ελπίδες και όνειρα και κατά κάποιο τρόπο, έτσι διατηρούμε την περιέργειά μας για τη ζωή. Τα όνειρά μας συνδέονται επίσης με τη φαντασία μας και η φαντασία μας τα κάνει όλα εφικτά.

Η φαντασία σας μπορεί να σας πάει σε μέρη που κανείς άλλος δεν μπορεί. Η φαντασία σας μπορεί να δημιουργήσει εικόνες, να σας ταξιδέψει σε μέρη μακρινά και να σας μεταφέρει όπου επιθυμείτε να βρεθείτε.

Η Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου μας καλεί να αποδράσουμε στη Χώρα των Ονείρων έστω και για μια στιγμή. Μας καλεί να αφήσουμε όλες τις βαριές αποσκευές που μεταφέρουμε, ώστε να είμαστε σε θέση να συντονιστούμε με τη δύναμη της φαντασίας μας.

Όταν ήμασταν παιδιά, φανταζόμασταν διάφορα πράγματα ενώ παίζαμε. Δεν είχε σημασία τι ήταν, το μόνο που είχε σημασία ήταν ότι το πιστεύαμε και μέσω αυτής της πεποίθησης ήμασταν σε θέση να το δημιουργήσουμε.

Αυτή η Νέα Σελήνη μας καλεί να κάνουμε ακριβώς το ίδιο πράγμα. Αυτή η Νέα Σελήνη μαζί με τη δύναμη της Ενεργειακής Πύλης 9:9 μας υπενθυμίζει ότι με τη φαντασία μας και με μια αίσθηση αυτοπεποίθησης, είμαστε ικανοί να δημιουργήσουμε και να μετατρέψουμε τα όνειρά μας σε πραγματικότητα.

Λόγω του ότι αυτή η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο γήινο ζώδιο της Παρθένου, υπάρχει και μια πρακτική φύση σε όλη αυτήν την ενέργεια, η οποία θα μας επιτρέψει να πάρουμε τα όνειρα και τη φαντασία μας και να τα εφαρμόσουμε στον πραγματικό κόσμο.

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα μας βοηθήσει επίσης να οργανώσουμε τα όνειρά μας, τα σχέδια μας σε μικρότερα, πιο διαχειρίσιμα βήματα ώστε να καταφέρουμε να τα ενσωματώσουμε στην πραγματική ζωή.

Υπάρχει ο κόσμος του ονείρου και της φαντασίας μας και υπάρχει ο πραγματικός κόσμος και αυτά τα δύο δεν ταιριάζουν πάντα, αλλά υπάρχει τρόπος να βρούμε την ισορροπία.

Καθώς ωριμάζουμε τείνουμε να χάνουμε την αίσθηση των παιδικών θαυμάτων και σταματάμε να δίνουμε προσοχή στη φαντασία μας. Ωστόσο, αν κοιτάξουμε λίγο πιο βαθιά, μπορούμε να δούμε ότι υπάρχει σοφία στη φαντασία μας.

Δεν είναι όλα ένα παιδικό παιχνίδι. Υπάρχει μια σοφία σε αυτό που ονειρευόμαστε και φανταζόμαστε. Η φαντασία μας θα μπορούσε να είναι σχεδόν αγγελιοφόρος για εμάς, ένα σημάδι ή μια ένδειξη για το μονοπάτι και το σκοπό μας.

Με όλες τις πρόσφατες αλλαγές στον κόσμο, μπορείτε να αξιοποιήσετε την ενέργεια αυτής της Νέας Σελήνης για να αποδράσετε στον δικό σας φανταστικό κόσμο. Εξερευνήστε τα φανταστικά βάθη του νου σας. Τι ανακαλύπτετε; Τι ονειρεύεστε; Τι φαντάζεστε;

Αυτό το ταξίδι ίσως να περιέχει μια ένδειξη σχετικά με το πού χρειάζεται να εστιάσετε ή ποια επόμενα βήματα χρειάζεται να κάνετε στη ζωή σας αυτή τη στιγμή. Αυτό το ταξίδι μέσα από την καρδιά της φαντασίας σας ίσως απλά να σας αποκαλύψει τις ενέργειες που χρειάζεστε στη ζωή σας αυτήν την περίοδο.

Αφιερώστε μερικά λεπτά για να ονειρευτείτε, αφιερώστε μερικά λεπτά για να οραματιστείτε, αφιερώστε μερικά λεπτά για να φανταστείτε τον εαυτό σας όπως πραγματικά επιθυμείτε να είναι. Στη συνέχεια απλά επιτρέψτε στις ευγενικές ενέργειες της Νέας Σελήνης να πάρουν το όραμά σας και να βοηθήσουν να γίνει αληθινό.

Απελευθερώστε όλα όσα κρατάτε και κάντε ένα ταξίδι κάτω, μέσα στην τρύπα του λαγού. Επιτρέψτε στο νου σας να περιπλανηθεί. Επιτρέψτε στη φαντασία σας να σας μεταφέρει εκεί που χρειάζεται να βρεθείτε και στη συνέχεια, όταν επιστρέψετε, αξιοποιήστε τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο για να υλοποιήσετε το όραμα σας σε αυτήν εδώ τη γήινη πραγματικότητα.

Εάν θεωρείτε το άρθρο ενδιαφέρον θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για το “Διαλογισμός – Ενεργειακή Πύλη 9:9 και Νέα Σελήνη στην Παρθένο”, που πραγματοποιείται την Κυριακή 09 Σεπτεμβρίου 2018 στην Κέρκυρα από την Άντζελα Κρητικού.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Άντζελα Κρητικού

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

1 σχόλιο

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας