Τα έχουμε καταφέρει μέσα από τη δυνατή ενέργεια της εποχής των Εκλείψεων και της εποχής του Καρκίνου. Κάναμε βαθύ καθαρισμό στις περιοριστικές πεποιθήσεις και τις αρνητικές μας σκέψεις.

Tώρα προχωράμε στην εμπνευσμένη ενέργεια της εποχής του Λέοντα, η οποία ξεκινά με την Πανσέληνο στον Υδροχόο τη Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020.

 

aυτή η Πανσέληνος στον Υδροχόο είναι γεμάτη μεταμόρφωση και μας προετοιμάζει για την Πύλη του Λέοντα στις 8-8. Η Πύλη του Λέοντα εμφανίζεται όταν ο Ήλιος βρίσκεται στο αποκορύφωμά του στο σπίτι του, στο ζώδιο του Λέοντα, και ο Σείριος, ο πνευματικός ήλιος, ανατέλλει στον ουρανό. Αυτό το ετήσιο γεγονός ανοίγει μια Πύλη Φωτός μέσα από την οποία υψηλότερες συχνότητες, οράματα, διαύγεια και σοφία μπορούν να ρέουν στο πεδίο της Γης.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας αυτής της μαγικής κοσμικής σύνδεσης, η Πανσέληνος στον Υδροχόο καθαρίζει πεδία περιορισμού, αμφιβολίας και φόβου που μας εμποδίζουν να ενσωματώσουμε την υψηλότερη πνευματική μας επίγνωση και σκοπό.

Αν πρόσφατα βιώνετε διαφορετικές σκιές τραυμάτων, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι αποτελούν δοκιμασίες ώστε να δείτε αν θα επιστρέψετε στην ψευδαίσθηση του περιορισμού και της έλλειψης ή θα κάνετε τελικά το άλμα πίστης προς την ελευθερία.

Με την Πανσέληνο στον υπερβατικό Υδροχόο, μπορείτε να αφήσετε αυτές τις παραπλανητικές ψευδαισθήσεις και να μπείτε στη δύναμη του φωτός σας. Ο Ήλιος στο ζώδιο του Λέοντα σας υποστηρίζει να λάμψετε και να σταθείτε στην αλήθεια σας.

Το μήνυμα για την Πανσέληνο στον Υδροχόο είναι :

«Καθώς συνδέεστε με το πάθος της καρδιάς σας, υπηρετείτε ως ηγέτης τον κόσμο. Εμπιστευτείτε τον θεϊκό συγχρονισμό, καθώς όλα ρέουν σε αρμονικούς κύκλους και κύματα».

 

Ακόμη, για το Διαλογισμός – Πύλη του Λέοντα 8:8 2020, που πραγματοποιείται το Σάββατο 08 Αυγούστου 2020 στην Κέρκυρα.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Newsletter εγγραφή

 

Άντζελα Κρητικού

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας