Της Αγγελικής Κρητικού

Η

 πύλη του Λέοντα θεωρείται Πύλη προς τους Ουρανούς και προς υψηλότερα επίπεδα συνείδησης. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι ενέργειες υψηλότερης συχνότητας από τον αστερισμό του Σειρίου εκπέμπονται στη Γη για να βοηθήσουν στην αναβάθμιση της ανθρώπινης φυλής και να αυξήσουν τη συνείδηση του πλανήτη.

Η Πύλη του Λέοντα ενεργοποιείται κάθε χρόνο στις 8 Αυγούστου, όταν ο Ήλιος, ο Σείριος και η Γη μετακινούνται σε συγκεκριμένα σημεία στον ουρανό.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου είναι ευκολότερο να αποκτήσετε πρόσβαση σε υψηλότερες σφαίρες και να λάβετε μηνύματα από αγγέλους και αγαπημένους σας από την άλλη πλευρά. Είναι επίσης μια καλή περίοδος για την ίαση βαθιών τραυμάτων, καθώς και για το άνοιγμα του τσάκρα της καρδιάς και του τρίτου ματιού.

Αλλά τι ακριβώς συμβαίνει στο Σύμπαν που μας επιτρέπει να το βιώνουμε αυτό;

Η Πύλη του Λέοντος περιλαμβάνει τρεις βασικούς παίκτες – τον Ήλιο, τη Γη και τον αστερισμό του Σειρίου.

Ο Σείριος είναι γνωστός ως ο “Πνευματικός μας Ήλιος” και σεβαστός από πολλούς αρχαίους πολιτισμούς ως τόπο υψηλότερης συνειδητότητας. Πιστεύεται ότι όντα υψηλότερης συχνότητας κατοικούν στον Σείριο και ότι είναι το σπίτι του αγνότερου τύπου αγάπης.

Πολλές αρχαίες φυλές Σαμάνων πιστεύουν επίσης ότι ο Σείριος είναι η Πύλη προς τον Παράδεισο και ότι οι ψυχές μας πηγαίνουν εκεί μόλις απομακρυνθούμε από το φυσικό μας σώμα.

Ο Σείριος πιστεύεται επίσης ότι είναι τεχνολογικά πολύ περισσότερο προηγμένος από τη Γη και έχει πρόσβαση σε τεχνολογίες που δεν έχουν ανακαλυφεί ακόμα στη Γη.

Ακόμα κι αν Πύλη του Λέοντα συμβαίνει στις 8 Αυγούστου, έχει τεθεί σε κίνηση από τον Ιούλιο.

Στις 4 Ιουλίου, η ενέργεια του Ήλιου και του Σειρίου ευθυγραμμίστηκαν. Τώρα, και τα δύο αυτά αστέρια είναι πολύ μακριά, αλλά κοιτώντας ψηλά στον ουρανό, φαίνεται ότι ενώνονται μεταξύ τους.

Η συγχώνευση των ενεργειών τους θεωρείται πολύ ευοίωνη και θεωρείται μια εποχή που ο Ήλιος μας ενώνεται με την ενέργεια του Σειρίου για να αναβαθμίσει την ενέργεια του και το επίπεδο συχνότητας του.

Για όλο τον Ιούλιο, οι αρχαίοι παρακολουθούσαν τον Ήλιο μας να επισκιάζεται από τον μεγαλοπρεπή Σείριο και πίστευαν ότι αυτή ήταν η στιγμή την οποία ο Ήλιος μας βίωνε ένα είδος «θανάτου».

Οι αρχαίοι παρατηρούσαν αυτά τα δύο ουράνια σώματα να γίνονται ένα και αναρωτιόντουσαν ποια μυστικά και μηνύματα ο Σείριος ψιθύριζε στον Ήλιο μας.

Στη συνέχεια έρχεται η πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου την οποία ο Σείριος και ο Ήλιος αναδύονται και πάλι ως ξεχωριστά αστέρια. Αυτή αποτελεί μια ευοίωνη στιγμή και αντιπροσωπεύει μια μεγάλη αναγέννηση και το άνοιγμα της πύλης του Λέοντα.

Ο Σείριος θα ευθυγραμμιστεί με τη ζώνη του Ωρίωνα, ο Ήλιος θα βρεθεί στον αστερισμό του Λέοντα (εξ’ ου και το όνομα Πύλη του Λέοντα) και μαζί ο φυσικός μας Ήλιος και ο Πνευματικός Ήλιος θα στείλουν μια δέσμη φωτός στη Γη ενεργοποιώντας αυτές τις υψηλότερες συχνότητες.

Αν και η ανάδυση του Σειρίου και του Ήλιου συμβαίνει κατά την πρώτη εβδομάδα του μήνα, η Αυγούστου εξακολουθεί να θεωρείται ως η πιο ευοίωνη και η σημαντικότερη ημερομηνία αυτής της Πύλης, επειδή τότε ο Ήλιος και η Γη ευθυγραμμίζονται.

Είναι αυτή η αντίθεση που επιτρέπει στον νεογέννητο Ήλιο μας, ο οποίος έχει πλυθεί με την υπέρλαμπρη ενέργεια του Σειρίου, να στέλνει ακτίνες υψηλής συχνότητας απευθείας στον πλανήτη Γη. Αυτές οι υψηλές συχνότητες μπορούν να διευκολύνουν τους κατοίκους της Γης να λάβουν αναβαθμίσεις, ενημερώσεις, μηνύματα και υψηλότερη σοφία και γνώση.

Αυτή η ενέργεια υψηλής συχνότητας λαμβάνεται ως επί το πλείστον μέσω του τσάκρα της καρδιάς και του τρίτου ματιού. Είναι συνηθισμένο γύρω από τις μέρες της Πύλης του Λέοντα να λάβετε θεραπείες σε θέματα καρδιάς, άνοιγμα στο τσάκρα της καρδιάς και αφυπνίσεις του τρίτου ματιού.

Επειδή αυτή η ενέργεια είναι τόσο εύκολα προσβάσιμη, με το να κάνετε τελετουργίες και να εργάζεστε με το τσάκρα της καρδιάς σας και του τρίτου ματιού μπορεί να είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές και ισχυρές. Είναι επίσης μια δυνατή περίοδος για να κάνετε εργασίες απελευθέρωσης ώστε να καθαρίσετε τυχόν μπλοκαρίσματα που μπορεί να υπάρχουν.

Παρόλο που το τσάκρα της καρδιάς και του τρίτου ματιού ενεργοποιούνται πάντα μέσα στις μέρες της Πύλης του Λέοντα, το 2018, φαίνεται επίσης ότι θα ενεργοποιηθεί και το τσάκρα στο πίσω μέρος, στον αυχένα.

Αυτό το ελάχιστα γνωστό τσάκρα ονομάζεται τσάκρα της παρεγκεφαλίδας και είναι εξαιρετικά ευαίσθητο στις ψυχικές ενέργειες και τις διαισθητικές ενέργειες. Οι διαισθητικοί αυξάνονται όλο και πιο πολύ στον πλανήτη Γη και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι χρειαζόμαστε απεγνωσμένα περισσότερη αγάπη, στοργή, συμπόνια και κατανόηση.

Το μεγαλύτερο μήνυμα για την Πύλη του Λέοντα του 2018 είναι να αγκαλιάσουμε αυτές τις διαισθητικές ιδιότητες και να σκεφτούμε ότι μπορούμε να τις αξιοποιήσουμε με στόχο να βοηθήσουμε τον πλανήτη. Η ενέργεια αυτής της Πύλης του Λέοντα είναι να τιμήσουμε τα διαισθητικά μας χαρίσματα και να αναγνωρίσουμε ότι μπορούν να αποτελέσουν πηγή δύναμης και όχι αδυναμίας.

Ζούμε σε έναν κόσμο όπου η διαίσθηση δεν ενθαρρύνεται πάντα, αλλά αν τα κύματα του Σειρίου μπορούν να μας πουν κάτι, είναι ότι η αγάπη βασιλεύει υπέρτατη. Στην πραγματικότητα, το μόνο πράγμα που είναι αληθινό, το μόνο πράγμα που μένει όταν ξεγυμνώνεται το εγώ, είναι η αγάπη.

Όσο περισσότερο μπορούμε να αγαπάμε μέσα από τον πόνο μας και μέσα από τη θλίψη μας, όσο περισσότερο μπορούμε να συγχωρούμε, τόσο περισσότερο μπορούμε να ανοίξουμε τις καρδιές μας στα όντα που μοιραζόμαστε με αυτόν τον πλανήτη, τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες έχουμε να δημιουργήσουμε έναν καλύτερο κόσμο για τον εαυτό μας και τους άλλους.

Αγάπη σημαίνει να αποδεχόμαστε ο ένας τον άλλον και να εμπιστευόμαστε  ακόμα αν και έχουμε διαφορετικές αξίες και διαφορετικούς τρόπους ζωής, είμαστε όλοι εδώ στο δικό μας μοναδικό ταξίδι και είμαστε όλοι εδώ για να διδάξουμε και να δείξουμε ο ένας στον άλλο τον τρόπο.

Αγάπη δεν σημαίνει να επιτρέπετε στον εαυτό σας να γίνει το χαλάκι ή να ανέχεστε κάποια κακή συμπεριφορά, πρόκειται για την αναγνώριση και την αποδοχή των ανθρώπων γι’ αυτό που είναι. Πρόκειται για την αποδοχή χωρίς κριτική, και αναγνωρίζοντας ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα για τον καθένα από εμάς από όσα βλέπουμε.

Όλοι μας είμαστε φτιαγμένοι από το ίδιο ύφασμα, είμαστε όλοι κατασκευασμένοι από το ίδιο υλικό και όλοι θα επιστρέψουμε στον ίδιο τόπο. Επιλεχθήκαμε όλοι να γεννηθούμε στη Γη για να βοηθήσουμε τον πλανήτη, να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας και να θυμόμαστε, ακόμη και αν διαρκώς αποσπάται η προσοχή μας από τις διαφορές μας, ότι όλοι είμαστε ένα και όλοι είμαστε ίδιοι.

Είμαστε εδώ για ένα μοναδικό ταξίδι, ένα ταξίδι για να βρούμε την αγάπη, να ανακαλύψουμε τον εαυτό μας  και να αφήσουμε αυτόν τον πλανήτη σε καλύτερη κατάσταση από ότι τον βρήκαμε. Δεν χρειάζεται να κάνουμε τίποτα ηρωικό, δεν χρειάζεται να πλεύσουμε στις επτά θάλασσες, το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να ανακαλύψουμε τον δρόμο προς την αλήθεια. Διότι, όταν φτάσετε στον σπόρο της αλήθειας που ζει μέσα και τον ανοίξετε, αυτό που θα βρείτε είναι αγάπη.

Κατά τη διάρκεια της Πύλης του Λέοντα, προστατεύστε το τσάκρα της παρεγκεφαλίδας καθαρίζοντάς το καθημερινά. Για να γίνει αυτό, απλά αφήστε χλιαρό νερό να πέσει στο σημείο όπου ενώνεται ο αυχένας με το κεφάλι καθώς επαναλαμβάνεται το παρακάτω μάντρα ή γράψτε το δικό σας:

“Είναι ασφαλές για μένα να ανοίξω την καρδιά μου, είναι ασφαλές για μένα να δω μέσα από το τρίτο μου μάτι. Είναι ασφαλές για μένα να αφεθώ σε όλα όσα νιώθω. Γιατί όταν το κάνω, ανακαλύπτω τη δύναμή μου, ανακαλύπτω την αλήθεια μου και ανακαλύπτω αυτό για το οποίο καθοδηγούμαι να κάνω”.

Ο διαλογισμός στην Πύλη του Λέοντα θα βοηθήσει να ανοίξετε το πεδίο σας και να λάβετε τυχόν διαισθητικά μηνύματα και ενοράσεις.

Εάν θεωρείτε το άρθρο ενδιαφέρον θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για το “Διαλογισμός – Ενεργειακή Πύλη του Λέοντα 8:8”, που πραγματοποιείται την Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018 στην Κέρκυρα από την Άντζελα Κρητικού.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Πύλη του Λέοντα

 

Άντζελα Κρητικού

Άντζελα Κρητικού

Η Άντζελα Κρητικού ως ψυχολόγος (με άδεια άσκησης επαγγέλματος), με μεταπτυχιακό MSc στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία στο πανεπιστήμιο του Λονδίνου και με ειδίκευση στη Γνωσιακή-Συμπεριφορική και Συστημική Ψυχοθεραπεία ασχολείται με δυσκολίες στις διαπροσωπικές και οικογενειακές σχέσεις καθώς επίσης με θέματα διαχείρισης άγχους, κατάθλιψης, ενίσχυσης αυτοεκτίμησης και αυτοπεποίθησης, δυσκολίες στον ύπνο, φοβίες, ψυχοσωματικά, δυσκολίες στη διατροφή, πένθος.

Με την μετεκπαίδευση της στην Προγεννητική και Περιγεννητική Συμβουλευτική Ψυχολογία στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ως πιστοποιημένη επιμορφώτρια Προγεννητικής Παιδαγωγικής-Αγωγής από την Ελληνική Εταιρία Προγεννητικής Αγωγής ειδικεύεται σε θέματα εγκυμοσύνης, τοκετού, θηλασμού και σε θέματα που απασχολούν τους γονείς (και όσους θέλουν να γίνουν γονείς). Επίσης, είναι ενεργειακή-εναλλακτική θεραπεύτρια και δασκάλα του Ρέικι.

Δείτε τα πλήρη στοιχεία της Αγγελικής Κρητικού
Άντζελα Κρητικού

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Στη γέφυρα του Γαλατά

Σχολιάστε

Εναλλακτικά, συνδεθείτε με...
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.