Της Αγγελικής Κρητικού

tο 2018 θα έρθει με μεγάλη ταχύτητα μέσα από τη δυνατή Πανσέληνο στο ζώδιο του Καρκίνου. Αυτή η Πανσέληνος θα σας βοηθήσει να κλείσετε την ενέργεια του Δεκεμβρίου του 2017 και θα σας καθοδηγήσει σε όλα όσα πρόκειται να συμβούν μέσα στο 2018.

Στις 2 Ιανουαρίου η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου η οποία είναι εξαιρετικά ευαίσθητη και διαισθητική και θα μας προτρέψει όλους να κοιτάξουμε βαθύτερα στην υγεία του νου, του σώματος και του πνεύματος μας.

Αν έχετε παραμελήσει τον εαυτό σας ή κάνατε πράγματα μόνο για να ευχαριστήσετε τους άλλους, τότε ίσως να διαπιστώνετε ότι αυτή η Σεληνιακή ενέργεια σας σπρώχνει να κάνετε μερικά βήματα πίσω για να χαλαρώσετε.

Η Πανσέληνος του Ιανουαρίου έρχεται ως υπενθύμιση για να φροντίσετε τον εαυτό σας και να δώσετε προσοχή σε τυχόν ανησυχητικές ιδέες για την υγεία. Είναι επίσης η τέλεια στιγμή να σκεφτείτε πώς μπορείτε να τιμήσετε και να φροντίσετε τον εαυτό σας στο Νέο Έτος.

Αν το 2017 σας έφερε προκλήσεις ή εάν βιώσατε ψυχολογικά θέματα όπως έντονο άγχος για κάποιο χρονικό διάστημα, τότε το 2018 είναι το τέλειο έτος για να κάνετε σημαντικές αλλαγές.

Κάντε πράγματα για να στηρίξετε την υγεία σας, όπως διαλογισμό, γιόγκα, συμβουλευτική ή ψυχοθεραπεία, οι οποίοι είναι όλοι θαυμάσιοι τρόποι για να υποστηρίξετε τον εαυτό σας και να αξιοποιήσετε αυτήν την ενέργεια.

Η Πανσέληνος του Ιανουαρίου είναι εξαιρετικά ισχυρή, επομένως είναι πιθανό ότι ό, τι χρειάζεται την προσοχή σας θα αποκαλυφθεί με σαφή και προφανή τρόπο. Δεν υπάρχει θέμα εικασίας με αυτήν την Πανσέληνο, επομένως εμπιστευθείτε τα σημάδια που έρχονται στο δρόμο σας και παραμείνετε ανοιχτοί για να ακολουθήσετε τα συναισθήματά σας.

Η δύναμη αυτής της Πανσελήνου θα μας καθοδηγήσει να συλλογιστούμε το χρόνο που πέρασε και να προετοιμαστούμε για όλα όσα πρόκειται να έρθουν.

Από το 2016 αντιμετωπίζουμε την ενέργεια που βασίζεται στη Φωτιά και στον Αέρα.  Αυτή δημιούργησε τη βάση για νέα ξεκινήματα, την αναδιάρθρωση του τρόπου με τον οποίο σκεφτόμαστε και τη μάθηση πώς να αναλαμβάνουμε δράση. Ενώ αυτό το θέμα θα κυριαρχήσει για τους πρώτους μήνες του έτους, αυτή η Πανσέληνος μας οδηγεί σε μια νέα περίοδο που σύντομα θα αποκαλυφθεί.

Αυτή η νέα περίοδος διατηρεί ισχυρή ενέργεια Γης και Νερού. Οπότε αντί να εστιάζουμε στην ανάληψη δράσης και να παγιδευτούμε στις γνωστικές διαδικασίες, θα καθοδηγηθούμε να ενισχύσουμε τις δράσεις που έχουμε αναλάβει, θα απελευθερωθούμε από το μυαλό μας και θα μετακινηθούμε μέσα στην καρδιά μας.

Υπό την παρουσία αυτής της ενέργειας Γης και Νερού, όλοι θα ενισχύσουμε το θεμέλιο της ζωής μας και θα μάθουμε να συντονίζουμε την έμφυτη σοφία της καρδιάς και της ψυχής μας.

Καθώς αυτή η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιο του νερού, στον Καρκίνο και καθώς ο Ήλιος  βρίσκεται στο ζώδιο της γης στον Αιγόκερω,  μας προσφέρουν την πρώτη λάμψη αυτής της ενέργειας του Νερού και της Γης και θα μας υπενθυμίσουν να συντονιστούμε με τη σοφία και τη διαίσθηση που βρίσκεται βαθιά στην ψυχή μας.

Όλοι έχουμε το δικό μας σύστημα καθοδήγησης και όσο περισσότερο το αξιοποιούμε, τόσο πιο εύκολα μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στη νοημοσύνη του Σύμπαντος.

Κάθε Πανσέληνος μας καθοδηγεί πάντα να απελευθερώσουμε. Οπότε και οι πρώτες εβδομάδες του Ιανουαρίου του 2018 θα είναι επίσης μια πολύ καλή περίοδος για να καθαρίσετε από το πεδίο σας την ενέργεια του 2017 και να ξεκινήσετε με νέες και σταθερές βάσεις.

Υπό το φως αυτής της Πανσελήνου δώστε προσοχή σε οποιαδήποτε συναισθήματα αναδυθούν. Αντί να προσπαθήσετε να τα εξηγήσετε με τη λογική απλά επικεντρωθείτε στην αναπνοή των συναισθημάτων μέσα από το σώμα.

Επιτρέψτε στον εαυτό σας να βιώσει πραγματικά όλα όσα αισθάνεστε και δείτε πώς αυτό σας βοηθά να αλλάξετε τα πράγματα.

Σε ότι αντιστέκεστε επιμένει, οπότε δώστε στον εαυτό σας την άδεια να νιώσει και να απελευθερώσει οτιδήποτε χρειάζεται.

Καθαρίστε την ενέργειά σας και ζητήστε από τους πνευματικούς σας οδηγούς ή από τον ανώτερο εαυτό σας να απελευθερώσουν οποιαδήποτε ενέργεια η οποία δεν είναι δική σας και δεν χρειάζεται να την μεταφέρετε πια μαζί σας.

Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας και επικεντρωθείτε στο πώς μπορείτε να αγαπάτε και πως να υποστηρίζετε τον εαυτό σας περισσότερο. Όταν θα κάνετε τον εαυτό σας τον μεγαλύτερο θαυμαστή σας τότε όλα θα είναι δυνατά.

Το 2017 έφερε πολλά νέα ξεκινήματα και τώρα όλοι θα μπορέσουμε να χτίσουμε και να δημιουργήσουμε με αυτό που μας δόθηκε.

Το 2018 είναι πραγματικά μια χρονιά που θα εκδηλώσουμε και θα χτίσουμε όλα όσα επιθυμούμε. Είναι μια χρονιά κατά την οποία θα μπορούμε πραγματικά να λάβουμε οτι μας έχει δοθεί και να οικοδομήσουμε επ’ αυτού με τρόπο που να υποστηρίζει τους υψηλότερους στόχους, τα όνειρα και τις επιθυμίες μας.

Είναι ένας ευγενικός χρόνος που θα μας επιτρέψει να επικεντρωθούμε στην ευημερία του νου, του σώματος και του πνεύματός μας. Αυτός είναι και ο μόνος τρόπος για να είμαστε σε ισορροπία, να αισθανόμαστε ενεργοποιημένοι και υποστηριγμένοι ώστε να οδηγήσουμε τη ζωή μας εκεί που επιθυμούμε.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Εάν θεωρείτε το άρθρο ενδιαφέρον, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για το Διαλογισμός – Πανσέληνος στον Καρκίνο- Κοπή πίτας- Δώρα το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 2 Ιανουαρίου 2018 στην Κέρκυρα από την Άντζελα Κρητικού.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

 Πανσέληνος Καρκίνος ενέργειες


Άντζελα Κρητικού

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Σχολιάστε

Για να καταχωρήσετε το σχόλιο σας, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας