Διατήρηση της Δόνησης Ψηλά.

 

Από την αρχή του χρόνου βρισκόμαστε σε ένα τούνελ προετοιμασίας, στην πορεία του οποίου κορυφώνεται η ενέργεια και απελευθερώνονται παλιά προγράμματα, τα οποία φέρνουν στην επιφάνεια καταπιεσμένα συναισθήματα, πομπούς  χαμηλής Δόνησης.

Τα Συναισθήματα, μαζί με το Εγώ και τον Νου αποτελούν τους  τρεις Πυλώνες πάνω στους οποίους δημιουργήθηκαν τα πάντα στην Τρίτη διάσταση, προκειμένου να επιτυγχάνεται και να διευκολύνεται η χειραγώγηση.

Ή κατάκτηση της ουδετερότητας στο μεγαλύτερο μέρος της καθημερινότητας μας είναι η ασπίδα που θα εμποδίσει οποιαδήποτε εμπειρία να μας λυγίσει να μας επιστρέψει σε συναισθηματικές συμπεριφορές που ανήκουν στην ζώνη των χαμηλών δονητικών συχνοτήτων.

Δαμάζουμε και καθησυχάζουμε τον νου ώστε η αφυπνισμένη συνειδητότητα να μπορέσει να πάρει τα ηνία της ύπαρξης μας. Γινόμαστε κομιστές του φωτός, διατηρητές της υψηλής Δόνησης, για να φτάσουμε στο επίπεδο της ουδετερότητας.

Αυξάνουμε την επίγνωση, παρατηρούμε την σκέψη μας και την ελέγχουμε για να μπορούμε να πραγματοποιήσουμε την υλοποίηση, διαφοροποιώντας την κατάσταση του νου, με μεγαλύτερο βοηθό μας τον διαλογισμό.

Στο Video που θα παρακολουθήσετε  ανακαλύπτουμε, πως βαθμονομείται ενεργειακά η συναισθηματική μας συμπεριφορά και πως αυτό επηρεάζει την αύξηση της Δόνησης μας και τη Διατήρηση της Δόνησης Ψηλά.

Αποσαφηνίζουμε, πως μπορούμε να εισέλθουμε σε καταστάσεις ανώτερης συνειδητότητας και ποιο είναι το σημαντικότερο επίπεδο συνειδητότητας , κατανοώντας την σημασία της εναρμόνισης με το συναισθηματικό μας σώμα.

Της Βικτώριας Καρυπίδου

Πηγή: Anagenis

δόνηση, εγώ, νους

Βικτώρια Καρυπίδου

Η Σχολή Εν-θύμησης και Αναγέννησης "ANAGENIS" είναι ένα πεδίο μεταμόρφωσης των Ανθρώπων-Αγγέλων, που έχουν επιλέξει να ξυπνήσουν από τον βαθύ ύπνο αιώνων –μέσω των πολλών ενσαρκώσεών τους στην υλική πραγματικότητα– και να ζήσουν την ζωή τους συνειδητά, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για όλα όσα βιώνουν και δημιουργούν.
Είναι για όλους εκείνους που πορεύονται το μεταβατικό ταξίδι από την ψευδαίσθηση στην συνειδητή τους πραγματικότητα, εξερευνώντας καινούργιες διαδρομές, απολαμβάνοντας ό,τι κι αν παρουσιάζεται στον δρόμο τους, γνωρίζοντας ότι όλα λειτουργούν σύμφωνα με την Θεϊκή τάξη των πραγμάτων.
Στην σχολή προσφέρονται on-line σεμινάρια/webinars και πραγματοποιούνται σεμινάρια ομαδικά στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη, ειδικά σεμινάρια/εργαστήρια και προσωπικές συνεδρίες "Ενεργοποίηση Κβαντικού Πεδίου".
Δείτε τα πλήρη στοιχεία της ANAGENIS
Βικτώρια Καρυπίδου

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Σχολιάστε

Για να καταχωρήσετε το σχόλιο σας, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας