Διάβασμα σπονδυλικής στήλης | Ελίνα Νάχνα Νικολίτσα

0
1219

Διάβασμα της σπονδυλικής στήλης 

Ξέρατε ότι η πορεία της ζωής σας είναι χαρτογραφημένη στη σπονδυλική σας στήλη; Το διάβασμα της σπονδυλικής στήλης μας βοηθά να κατανοήσουμε το “Θεϊκό Σχέδιο” της ζωής μας, όπως όταν το σχεδιάσαμε οι ίδιοι ” από ψηλά”. Πρόκειται για μία ιερή διαδικασία στο αόρατο που μας ορίζει και έχει γραφεί στη σπονδυλική μας στήλη, για αυτό και η συνεδρία αντιμετωπίζεται με σεβασμό στη διαδρομή του καθενός.

* Στον κόκκυγα αποθηκεύονται τα “εργαλεία” της ψυχής που θα χρειαστεί στην ενσάρκωση της,
* Στο ιερό οστό τα βασικά θέματα που θα αντιμετωπίζει σε όλη την ενσάρκωση και αποτελούν τη δομή του χαρακτήρα
* Στον 5ο οσφυϊκό έχουν καταγραφεί οι εμπειρίες της γέννησης
* Στον 1ο αυχενικό η εμπειρία της αναχώρησης

Η μέθοδος αυτή προέκυψε στην Ελίνα-Νάχνα Νικολίτσα μέσα από τη θεραπευτική της διαδικασία και τη μακράν εκπαίδευση της στην Αμερική ως ενεργειακή θεραπεύτρια. Η τεχνική αυτή, εκτός από τη διάγνωση βοηθά επίσης στο να ενεργοποιηθεί η θεραπευτική δύναμη επί της σπονδυλικής στήλης. Αυτό επιδρά και σε ολόκληρο το σώμα, καθώς κάθε σημείο του σώματος συνδέεται με τη σπονδυλική μας στήλη, καθώς και με τα ενεργειακά μας σώματα.

Διαδικασία:
Ξεκινώντας από τον κόκκυγα και συνεχίζοντας στον 1ο αυχενικό, σπόνδυλο-σπόνδυλο, διαβάζουμε τις καταγραφές και τα στάδια στη ζωή σας που έχουν καθορίσει την πορεία σας. Ανακαλύπτουμε σε ποια στάδια διαμορφώθηκαν τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας σας, αλλά και ποια εργαλεία ψυχής φέρετε μαζί σας. Επειδή κάθε σπόνδυλος φέρει ένα μήνυμα, καθώς τον ακούμε και τον διαβάζουμε διεγείρουμε και την αυτοθεραπεία μας, σε περίπτωση που έχει εκδηλωθεί φυσικός πόνος στο σώμα σε αυτό τον σπόνδυλο.

Η τεχνική αυτή δεν είναι μόνο διαγνωστική για τα μαθήματα και τις διαδρομές τις ψυχής, γιατί αποκαλύπτει τι μας διαμόρφωσε και με ποιο τρόπο, αλλά ταυτόχρονα και θεραπευτική για την ίδια τη σπονδυλική στήλη, καθώς μας βοηθά να κατανοήσουμε τα βήματα και τα στάδια της ζωής μας, που μας οδήγησαν σε αυτό που είμαστε τώρα, αλλά και μας αποκαλύπτει τα επόμενα βήματα. Η κατανόηση της πορείας της ζωής μας, μέσα από τη θεϊκή σφραγίδα που μας καθοδηγεί και μας στηρίζει (μέσω της σπονδυλικής μας στήλης), φέρει ανακούφιση, βαθιά αποδοχή και αισιοδοξία ότι τα βήματα μας έχουν νόημα και οδηγούν σε κάποιο προορισμό.

Δώρο η ηχογράφηση της συνεδρίας σε CD. Οι πληροφορίες που αντλούμε από τη σπονδυλική μας στήλη είναι τόσες πολλές, που είναι καλό να καταγραφούν για περαιτέρω κατανόηση στο σπίτι.

Διάρκεια:  1-1,5 ώρα

Κόστος συνεδρίας:  60 Ευρώ (αντί για 100), για θεραπείες που θα γίνουν έως τις 30 Απριλίου 2107
Δηλώστε ότι είστε φίλοι της Όμορφης Ζωής και κλείστε τη συνεδρία σας.

Συντονίστρια
Ελίνα-Νάχνα Νικολίτσα
Voice Healer & Spiritual Teacher
210-8616793, 6947-433899 | [email protected] | nahnavoice.gr

Χώρος Διεξαγωγής:
Nahna Voice Center

Αγ. Μελετίου 68, Αθήνα

 

 

Όμορφη Ζωή

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας