Το Δικό Σου Βίωμα

Το δικό σου Βίωμα !

Πώς θα σου φαινόταν αν μπορούσες να μοιραστείς τις εμπειρίες και τις ιδέες σου με τον υπόλοιπο κόσμο;

Όλοι μας έχουμε ιδέες και σκέψεις για τα όλα όσα βιώνουμε μέσα στην καθημερινότητά μας. Υπάρχουν μάλιστα φορές που τις ιδέες αυτές θα θέλαμε να τις πούμε και να τις κοινοποιήσουμε. Είναι ένας τρόπος να πούμε την άποψή μας!

Αυτό είναι πολύ σημαντικό, ειδικά όταν όλα αυτά που έχουμε στην ψυχή μας μπορούν να αγγίξουν και τις ψυχές των συνανθρώπων μας! Τότε το μοίρασμα μπορεί να γίνει μία εποικοδομητική συζήτηση και να συνεισφέρει και στην καθημερινότητα κάποιου που μπορεί να έχει βιώσει τις ίδιες καταστάσεις!

Είχες φανταστεί ποτέ ότι μπορεί να έχει τόση δύναμη το βίωμά σου;

Στην Όμορφη Ζωή πιστεύουμε σε αυτό! Έτσι, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μία νέα στήλη, Το Δικό σου Βίωμα, στην οποία σου δίνουμε την ευκαιρία να μοιραστείς όλες αυτές τις εμπειρίες σου μαζί μας.

Μία ιστορία που δημιούργησες με τη φαντασία, μία εικόνα που είδες στον δρόμο, μία εμπειρία που σε έβαλε σε σκέψεις. Όλα αυτά μπορούν να γίνουν η κατάλληλη τροφή για να προκύψει Το Δικό σου Βίωμα !

Το μόνο που έχεις να κάνεις τώρα είναι να καθίσεις στον υπολογιστή σου και να αρχίσεις να γράφεις!

Εμείς είμαστε εδώ και περιμένουμε με χαρά να διαβάσουμε, να απολαύσουμε και να μοιράσουμε τις εμπειρίες σου με τον κόσμο!

Σημαντική Σημείωση:
Κάθε βίωμα κι εμπειρία είναι καλοδεχούμενη και σεβαστή. Η Όμορφη Ζωή σέβεται την άποψη κάθε ανθρώπου και σε καμία περίπτωση δεν έχει σκοπό να κοινοποιήσει κείμενα κι απόψεις που μπορεί να προσβάλουν και να φέρουν σε δύσκολη θέση τους αναγνώστες της.

Θα ήταν σημαντικό λοιπόν για εμάς να δείξεις κι εσύ με τη σειρά σου τον ίδιο σεβασμό και την αγάπη στο αναγνωστικό σου κοινό.

Mπορείτε να μας στείλετε τα άρθρα ή τα video σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση:  [email protected]

Καλή μας Αρχή!

=