Είμαστε οι Δημιουργοί της Ζωής μας και Άνθρωποι Πρότυπο της Νέας Εποχής

0
225

Της Βικτώριας Καρυπίδου

Πνεύμα στην Ύλη – Ενέργεια στην Δράση!!!

Ο Άνθρωπος Πρότυπο της Νέας Εποχής είναι μια φωτεινή προσωπικότητα, ένα δημιουργικό πρόσωπο, ένας άνθρωπος της Νέας Εποχής. Το Πρότυπο είναι το Παράδειγμα ενός αληθινά Φωτισμένου Ανθρώπου. Αυτοί οι άνθρωποι δεν ζητοκραυγάζουν σε κάθε γωνιά τους ποιοι είναι. Ζουν απλά στη χαρά και την ευτυχία τους στη Γη, ακτινοβολώντας παντού την αυτοπεποίθηση, την εμπιστοσύνη, την ηρεμία και την αγάπη.

Αυτοί οι Άνθρωποι είναι Δημιουργοί χωρίς Προσκόλληση, δεν βιώνουν φόβο και ανησυχία ή έλλειψη αυτοπεποίθησης. Σέβονται την πορεία του κάθε ανθρώπου και ποτέ δεν μπαίνουν στην διαδικασία με τα λόγια να πείσουν κάποιον για την ορθότητά και την ακεραιότητά τους παρά με τον παραδειγματισμό τους για το πως βιώνουν τη ζωή τους ο οποίος δείχνει την Αλήθεια.

Δε συνηθίζουν να κρίνουν και να κατακρίνουν ανθρώπους, καταστάσεις και φαινόμενα. Αποδέχονται τα πάντα με ευσπλαχνία διακρίνοντας το νόημα σε όλα. Οι καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω τους, ακόμη κι αν είναι είναι οι πιο αρνητικές, πάντα φέρουν κάποιο νόημα μέσα στον νόμο της καταλληλότητας. Απλώς, πολλές φορές, βρισκόμενοι στην τρίτη διάσταση τον νόημα αυτό μπορεί να μην το κατανοούμε. Γι’ αυτό το λόγο ακριβώς η συνήθεια της κρίσης και της κατάκρισης αυτομάτως δεν έχει θέση ύπαρξης για τον Άνθρωπο Πρότυπο Νέας Εποχής!

Οι Άνθρωποι Πρότυπο υποστηρίζονται από τις Νέες Ενέργειες σε όλα τα επίπεδα: Ευημερία, Σχέσεις, Νέες Δημιουργικές Ιδέες, Φίλους. Εμφανίζουν απρόσμενα ταλέντα τα οποία δεν είχαν ανακαλύψει ποτέ και μπορούν να αναπτύξουν καινούργιες ικανότητες, δεξιότητες που χρειάζονται στην δεδομένη στιγμή.

Ο Άνθρωπος Πρότυπο είναι σε απόλυτη ισορροπία με τις Ανώτερες Πτυχές του Εαυτού του και τις Αγγελικές Ομάδες Στήριξης. Αυτό τους το χαρακτηριστικό είναι πολύ σημαντικό και καθοριστικό, καθότι έτσι υποστηρίζονται συνεχώς από τις Ανώτερες Σφαίρες. Βρίσκονται σε συνεχή Συν-δημιουργία με το Πνεύμα και αυτό είναι μία καταπληκτική δυναμική – δυνατότητα για όλους εμάς.

Είναι οι Δημιουργοί της Πραγματικότητάς τους εδώ στη Γη. Αυτό σημαίνει να ζεις τη ζωή που επιλέγεις κάθε στιγμή. Έχουν την πρόθεση να ζήσουν εκατοντάδες χρόνια, ανανεώνοντας το σώμα τους και σταματώντας την διαδικασία γήρανσης. Μπορούν να αποχωρήσουν, εάν θέλουν, όμως επιλέγουν να μείνουν για να βοηθήσουν εκείνους που ακολουθούν την πορεία αυτή της Αλήθειας και ζητούν την υποστήριξη και την βοήθεια τους. Η κοινότητα αυτών των ανθρώπων έχει ήδη ξεκινήσει να σχηματίζεται, ο καθένας έχει την επιλογή – και η επιλογή του «Γίνομαι Άνθρωπος – Πρότυπο» είναι υπέροχη!!!

Δεν λέει κανείς ότι αυτός ο δρόμος είναι εύκολος, όμως μπορεί να γίνει χαρούμενος και ευχάριστος και αυτό εξαρτάται από το μέτρο αντίληψής σας. Δεν πιστεύετε όμως ότι αξίζει να είμαστε μέρος αυτής της κοινότητας, η οποία δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας, διαμορφώνεται τώρα στην δική μας Εποχή, σε αυτή μας την Ενσάρκωση, στον Πλανήτη Γη!

Τέτοιοι Άνθρωποι υπάρχουν ήδη, τους ξέρω και τους γνωρίζω, πραγματικά υπάρχουν στον Κόσμο μας. Επίσης, υπάρχουν ήδη και χιλιάδες ακόμη που περπατούν αυτό το μονοπάτι!

Άνθρωπος Πρότυπο – Είναι ο Άνθρωπος της Μελλοντικής Κοινότητας Νέας Γης.

Όλη η ανθρωπότητα οδεύει προς τα εκεί, κάθε άνθρωπος πάνω στον πλανήτη θα περάσει αυτές τις μεταμορφώσεις στον δικό του χρόνο και αυτό βέβαια θα πάρει καιρό.

Το όμορφο είναι όμως ότι έχουμε την επιλογή να επιλέξουμε αυτόν τον δρόμο τώρα, να ξεκινήσουμε να πλάθουμε την ζωή μας όπως την θέλουμε, όχι όπως τύχει, εξαρτώμενοι από τις καταστάσεις και τα προβλήματα. Σκεφτείτε το. Έχετε την δυνατότητα και όλη την υποστήριξη εάν το αποφασίσετε συνειδητά!

Καλή Επιτυχία σε Όλους Μας!

Πηγή: anagenis.com

Βικτώρια Καρυπίδου
Πρόσφατα άρθρα του συντάκτη Βικτώρια Καρυπίδου (όλα τα άρθρα)

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας