Της Έλενας Έρα

Α

ποφασίζεις να γυρίσεις σελίδα στη ζωή σου και να ξεκινήσεις το εσωτερικό ταξίδι που θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις αυτό που Δεν είσαι. Η ψυχή έχει κάνει όλες τις προετοιμασίες της γι’ αυτήν ακριβώς τη στιγμή και είναι έτοιμη να προχωρήσει. Η αληθινή ουσία της ζωής είναι έτοιμη να αποκαλυφθεί σε όσους την αναζητούν. Όλα τα σημάδια του Σύμπαντος έρχονται ως επιβεβαίωση.

Όλες οι εσωτερικές και εξωτερικές δυσκολίες της ζωής σου δημιούργησαν ένα νέο σκοπό. Να είσαι ευγνώμων γιατί σου δείχνουν την έξοδο από το χάος του νου, την έξοδο από το όνειρο της ανθρώπινης εμπειρίας, την έξοδο από το matrix. Καλλιέργησε την πίστη η οποία αργότερα θα μετουσιωθεί σε εμπιστοσύνη. Να ερευνάς κάθε τι που έρχεται στο μονοπάτι σου. Να κάνεις ερωτήσεις. Να φιλοσοφείς. Να αναρωτιέσαι.

Μόλις δεσμευτείς στην πνευματική πρακτική, ακόμη και τα βουνά θα σε βοηθήσουν στον σκοπό σου: να συνειδητοποιήσεις αυτό που πραγματικά είσαι.

Με αγάπη,
Έλενα Έρα

Πηγή: www.elenaera.com/gr

Έλενα Έρα

Η σταγόνα που μοιράζω μέσα από τα γραπτά και την τέχνη, βοηθούν τον άνθρωπο να κατανοήσει το ταξίδι της ψυχής του και να αλλάξει τον τρόπο που βλέπει τη ζωή αλλά και τον κόσμο. Ένα απεριόριστο Σύμπαν δυνατοτήτων είναι διαθέσιμο μέσα μας… αρκεί να ξέρουμε πού να κοιτάξουμε και πώς να κοιτάξουμε.
Έλενα Έρα

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Ζώντας σαν ξωτικό

Σχολιάστε

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας