Συνέντευξη της Δήμητρας Τζιόβα/Demetra Jiova
για την Όμορφη Ζωή

Η Δήμητρα Τζιόβα / Demetra Jiova είναι ανεξάντλητη. Κι αυτό γιατί έχει όλες τις απαντήσεις από τη στιγμή που επιλέξεις να πάρεις τον δρόμο της έμπρακτης άνοιξης. Σαυτό τον δρόμο δεν υπάρχουν φανάρια, μόνο φωτεινές πινακίδες με τη φράση: Ζήσε σαν όλα να είναι ένα θαύμα. Τη στιγμή που μιλούσαμε, έξω από το παράθυρό μου, στην Αθήνα, ξεκινούσε η μέρα, ενώ έξω από το παράθυρο της Δήμητρας, στο Λος Άντζελες, ξεκινούσε η νύχτα. 11.095 χλμ απόσταση αλλά εμείς μιλήσαμε για θαύματα, και για την ακρίβεια, για 5διάστατα θαύματα!

Δήμητρα, διαβάζω τόσα πολλά στο διαδίκτυο για τη 5D Miracles μέθοδό σου. Και είναι όλα υπερθετικά σχόλια.

Ευχαριστώ, αυτό με χαροποιεί ιδιαιτέρως. Ξέρεις η μέθοδος είναι περισσότερο ένας εντελώς νέος τρόπος αντίληψης και βίωσης της ζωής, ειδικά όταν μάθει κανείς ότι έχει άπειρες “ταυτόχρονες” εκδοχές/φράιμ μέσα στην απειρότητα του πολυ-σύμπαντος, μέσα στις 11 διαστάσεις δηλαδή! To πρώτο πράγμα που μαθαίνει κανείς είναι πως και γιατί υπάρχουν άπειρες παράλληλες εκδοχές/φράιμ του, και πώς μπορεί να συντονιστεί με αυτές κατ’ επιλογή. Γιατί, όταν συντονίζομαι με μία εκδοχή μου, τότε είμαι/γίνομαι κι αυτή. Δηλαδή, για παράδειγμα, με πονάει ο ώμος μου. Το να συνεχίζει να με πονά σημαίνει ότι εγώ μεταπηδώ, ανά στιγμή, σε εκδοχές/φράιμ μου, που συνεχίζουν να έχουν το ίδιο θέμα υγείας. Και διατηρώ το θέμα από στιγμή σε στιγμή, γιατί το προσμένω. Επειδή, όμως, υπάρχει απειρότητα, μπορώ να φανταστώ μια ομάδα εκδοχών/πλαισίων μου, στα οποία δεν βιώνω κανένα πόνο στον ώμο. Κι εάν συντονιστείς με αυτά τα πλαίσια, δε θα πονάς. Τόσο απλά.

Μαρέσει το ρήμα συντονίζομαι”. Αλλά είναι τόσο απλό;

Οι εκδοχές σου είναι σαν ραδιοφωνικοί σταθμοί, συντονίσου κι “άκου” τον σταθμό, που σε συμφέρει περισσότερο. Πώς; Αλλάζοντας τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Οι σκέψεις και τα συναισθήματά σου αλλάζουν τη συχνότητα σου και σε κάνουν να ‘μεταπηδάς’ από ένα πλαίσιο/φράιμ σε άλλο. Έχεις απόλυτο έλεγχο στο να αλλάζεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου, και άρα στο να αλλάζεις την δόνησή σου. Έχεις την απόλυτη δύναμη να συντονιστείς με οτιδήποτε υπάρχει ήδη στην απειρότητά σου! Και δε χρειάζεσαι κάποιον σαν εμένα για να μάθεις να αλλάζεις πλαίσια. Το κάνεις ήδη, όπως και όλοι. Συνεχώς και ασταμάτητα. Απλά στους περισσότερους από εμάς γίνεται μη συνειδητά. Και όταν μεταπηδάς από πλαίσια σε πλαίσια παραπλήσιας δόνησης/συχνότητας με μη συνειδητό τρόπο, βιώνεις την αίσθηση ότι τίποτα ή πολύ λίγα αλλάζουν ουσιαστικά στην ζωή σου για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Πάλι με παράδειγμα: αν πρέπει να κάνω μια εγχείριση γιατί πονάω, προσμένω ίσως να μην αλλάξει κάτι χωρίς την επέμβαση, ακριβώς επειδή πονάω και λόγω αυτών που μου μάθανε (πεποιθήσεις) για την “Δυτική/Σύγχρονη” Ιατρική. Χωρίς να το καταλαβαίνω μεταπηδώ σε παραπλήσιες εκδοχές μου, που συνεχίζουν να έχουν το θέμα. Όχι γιατί πρέπει, αλλά γιατί απλά το προσμένω, ενώ θα μπορούσα το ίδιο απλά να μεταπηδήσω σε αυτές που δεν το έχουν, ακόμα και χωρίς επέμβαση, αν πρόσμενα/πίστευα σε αυτήν την εκδοχή ή πιθανότητα.

Εγώ ουσιαστικά θέλω να σου δείξω/μάθω πώς να κάνεις όλη αυτή τη διαδικασία της μεταπήδησης πιο συνειδητά. Σε πείθω πρώτα ότι είναι αλήθεια, ότι είναι δυνατό, γιατί αλλιώς δεν μπορείς να συντονιστείς και να μεταπηδήσεις σε κάτι διαφορετικό. Σου μεταδίδω τη θεωρία, την πείρα μου, την τεχνική μου, έχοντας εφαρμόσει τη διαδικασία απολύτως επιτυχώς πρώτα σε μένα, στην δική μου ζωή. Με αυτή την έννοια, η μέθοδος 5D Miracles έρχεται να σε μάθει να το κάνεις πιο έμπρακτα, πιο συνειδητά και κατ’ επιλογή!

Μέθοδος 5D MIRACLES | Η Κβαντομηχανική συναντά τον Νόμο της Έλξης | Τριήμερο Σεμινάριο | Δήμητρα Τζιόβα

Είσαι φορέας ελπίδας. Nil desperandum!

Αυτός είναι και ο στόχος μου! Ξέρεις όταν εισάγεις την ελπίδα σε κάποιον, ξαφνικά αρχίζει κι αυτός να ελπίζει ότι μπορεί να ελέγξει ο ίδιος τη ζωή του. Και ότι ίσως τίποτα έξω από αυτόν να μην μπορεί να τον επηρεάζει. Κάτι τέτοιο αλλάζει την σκέψη του, τον τρόπο που βλέπει την ζωή. Η ελπίδα, η ίδια, είναι μία σκέψη. Αυτό μεταφράζεται έπειτα και στο συναίσθημα. Από τις επόμενες μέρες, αρχίζει και παίρνει τα πρώτα σημάδια της αλλαγής, γιατί έχει ήδη συντονιστεί αλλού. Πολλοί μαθητές μου παραδέχονται ότι, πριν ακόμη εφαρμόσουν τη μέθοδο, απλά και μόνο ακούγοντας γι’ αυτήν, βλέπουν τη ζωή τους να αλλάζει.

Είμαστε τόσο πλήρεις ώστε να μπορούμε να ελέγχουμε τα πάντα;

Ναι! Υπάρχουν δύο τρόποι, με τους οποίους σκεφτόμαστε. Ένας είναι ο απόλυτα συνειδητός κι ο άλλος ο υποσυνείδητος. Πάω με κεκτημένη ταχύτητα σε κάποιες σκέψεις, κι ευθύνονται γι’ αυτό οι πεποιθήσεις που φέρω και μου έχουν μάθει. Αν εγώ, χωρίς να το καταλαβαίνω συνειδητά, επιλέγω να σκέφτομαι/να πιστεύω ότι πράγματα έξω από εμένα ορίζουν τη ζωή μου, θα συντονιστώ με τα πλαίσια που θα μου το “αποδείξουν” αυτό. Για παράδειγμα, το ότι κάποιοι άνθρωποι ανθίζουν σε δύσκολες εποχές, αυτό έχει να κάνει με τις πεποιθήσεις τους. Γιατί το συναίσθημά τους για άνθιση κι επιτυχία είναι πάρα πολύ ισχυρό και δεν πτοούνται από την σκέψη των γύρω τους: ότι οι καιροί είναι δύσκολοι.

Το συναίσθημα είναι πάντα η αντίδραση του σώματός μου στις σκέψεις που κάνω. Ξέρεις δε συμβαίνει η ζωή σε εσένα. Εσύ συμβαίνεις στη ζωή. Η ζωή είναι η δράση μέσα στη συνείδησή μας και όχι το αντίθετο. Η ζωή είναι φτιαγμένη να μας υπακούει. Και μας υπακούει πάντα. Υπακούει όλες μας τις απόψεις, ακόμα και αυτές, που τελικά δεν μας συμφέρουν τόσο. Είμαστε ο κυρίαρχος της ζωής μας. Δεν υπάρχει μάθημα και τιμωρία. Υπάρχουν μόνο εργαλεία υπέρ μας. Ακόμη και το αρνητικό εμπεριέχει λύση. Όταν μπαίνουμε σε αναζήτηση λύσης, αλλάζουμε σιγά-σιγά τη συχνότητά μας από την συχνότητα του προβλήματος, στην συχνότητα της λύσης κι άρα μεταπηδούμε έτσι σε πλαίσια που έχουν τις απαντήσεις.

Αν έβαζες έναν τίτλο στα σεμινάριά σου, ποιος θα ήταν αυτός;

“Η Κβαντομηχανική συναντά τον Νόμο της Έλξης”. Μαθαίνεις ουσιαστικά πώς να χρησιμοποιείς τις ιδιότητες του χωροχρόνου και των 11 διαστάσεων για να υλοποιείς όλες τις ιδέες σου, να φέρνεις αφθονία, να θεραπεύεις σωματικά συμπτώματα και να αλλάζεις τις πεποιθήσεις σου.

Μετά από το τριήμερο εντατικό σεμινάριο, οι μαθητές μου ξέρουν ήδη ολοκληρωμένα τη θεωρία 5D Miracles και είναι έτοιμοι να “παίξουν” με αυτήν: Τι είναι η 5η διάσταση, τι είναι οι 11διαστάσεις. Όλους τους τρόπους για τη συνειδητή εφαρμογή. Όσα ερωτήματα και να προκύψουν, απαντιούνται. Λατρεύω τις ερωτήσεις!

Στο σεμινάριο, εξηγώ επίσης τι είναι οι πεποιθήσεις, αναλύω το σύστημα των πιστεύω μας. Τι είναι πραγματικά ο χωροχρόνος. Γιατί το παρελθόν, παρόν και μέλλον συνυπάρχουν και πώς. Πώς έχουμε τη δύναμη ν’ αλλάζουμε και τα τρία. Εξηγώ, επίσης, πλήρως, το «εγώ συμβαίνω στη ζωή!».

Δήμητρα Τζιόβα/Demetra Jiova | «Η ζωή είναι φτιαγμένη να μας υπακούει!»

Και ξαναγυρνάμε στην ελπίδα.

Ναι! Ο σκοπός αυτής της μεθόδου είναι η ελπίδα. Η ελπίδα ότι μπορείς να δημιουργήσεις θαύματα στην ζωή σου. Ξέρεις τι είναι ουσιαστικά ο ορισμός ενός θαύματος; Όταν η συνειδητότητά μας μεταπηδά από ένα πλαίσιο ύπαρξής μας σε ένα άλλο πλαίσιο ύπαρξής μας, χωρίς τα ενδιάμεσα πλαίσια, που το λογικό μας κομμάτι, οι πεποιθήσεις του καθενός, προσμένει ότι θα έπρεπε να υπάρχουν ως ενδιάμεσα. Όχι το σύμπαν. Αυτό, τότε φαίνεται σαν θαύμα. Το να θεραπευτώ σε ένα βράδυ για παράδειγμα, από κάτι που ορίζω σοβαρό, χωρίς να πάρω φάρμακα ή κάνω κάτι πρακτικό ιατρικά.

Θεωρώ την εποχή, εποχή της πολλαπλής μοναξιάς. Πού είναι ο έρωτας, Δήμητρα;

Και αυτό ξέρεις μια πεποίθηση είναι. Ο οποιοσδήποτε, μέσα στην απειρότητα σου, μπορεί να είναι ο ιδανικός σύντροφος για εσένα. Πάντα λέω στους μαθητές μου να εκπέμψουν, να συντονιστούν με το συναίσθημα του έρωτα, του ερωτευμένου, ανεξάρτητα από κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο. Για να έρθει ο έρωτας, θα πρέπει πρώτα να δει κανείς πώς είναι να είναι ερωτευμένος, να δονηθεί πρώτα εκεί ο ίδιος. Εκπλήσσει τους μαθητές μου κάτι τέτοιο. Τους επαναλαμβάνω συχνά, ότι το πρόσωπο είναι η αφορμή για να είναι ερωτευμένοι, δεν είναι ο λόγος που είναι ερωτευμένοι.

Έχω μαθήτρια που ήταν ένα βήμα πριν τον χωρισμό με τον σύντροφό της. Της ζήτησα να συντονιστεί στην ερωτευμένη εκδοχή της, ανεξάρτητα του τι κάνει ή δεν κάνει ο σύντροφός της. Ε, όχι μόνο δε χώρισε, αλλά απέκτησε και παιδί με τον άνδρα, που ήταν να χωρίσει. Είναι πολύ ευτυχισμένοι και οι τρεις τους τώρα. Μέσα από την απειρότητα συντονίστηκε στο φράιμ/πλαίσιο, που ο συντροφός της ήταν ξαφνικά πολύ ερωτεύσιμος.

Πολλοί μαθητές σου, στην Ελλάδα, μιλούν για ταχύτατες αλλαγές μετά το σεμινάριο.

Ναι! Και αυτό ακόμα εξηγείται από την ίδια την θεωρία της 5D Miracles. Μετά από μια τέτοια πολύωρη διαδικασία, μετά από τόση νέα πληροφορία/οπτική για το τι είναι πραγματικά η ζωή, αλλάζει όλος ο τρόπος με τον οποίο την αντιλαμβάνεσαι και βλέπεις πια, οπότε αλλάζει και η δόνηση σου. Τώρα έχεις ήδη συντονιστεί με διαφορετικά σου φράιμ/πλαίσια, άρα δεν μπορεί παρά η 4διάστατη πραγματικότητα σου, η ζωή σου δηλαδή, μέσα στις επόμενες μέρες να στο καθρεπτίσει!

Είναι τεράστια η χαρά μου, όταν λαμβάνω e-mail με όλα τα 5διάστατα θαύματα των μαθητών μου, ειδικά δε των συμπατριωτών μου από όταν άρχισα να έρχομαι και στην Ελλάδα. Από τον Νοέμβρη του 2015, που έκανα το πρώτο σεμινάριο στην Αθήνα, αποφάσισα να επισκέπτομαι την Ελλάδα και να κάνω σεμινάρια, τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο, αν μπορώ.

Τι έχεις προβλέψει για όσους δεν μπορούν να είναι παρόντες στα σεμινάριά σου, αλλά το επιθυμούν τόσο πολύ;

Χα! Αυτό το ερώτημα προέκυψε άμεσα και σε μεγάλο βαθμό, μετά το τέλος του πρώτου σεμιναρίου στην Ελλάδα. Όπου συγγενείς και φίλοι όσων το είχαν παρακολουθήσει, ήθελαν να το παρακολουθήσουν και αυτοί. Επειδή δεν έρχομαι πολύ συχνά στην Ελλάδα ή Κύπρο, για όσους θέλουν να μάθουν άμεσα την μέθοδο και το νέο αυτό τρόπο ζωής και για όσους δεν μπορούν να είναι παρόντες στους χώρους των σεμιναρίων, π.χ. αν είναι από άλλη πόλη ή ζουν στο εξωτερικό, υπάρχει η δυνατότητα να παρακολουθήσουν το τριήμερο σεμινάριο βιντεοσκοπημένο, να το δουν δηλαδή βιντεοσκοπημένο στα Ελληνικά από προηγούμενο σεμινάριο της Αθήνας και πολλοί το έχουν ήδη επιλέξει αυτό, πολύ επιτυχημένα.

Έχουν πρόσβαση σε 18+ ώρες υλικού με όλη την πληροφορία της μεθόδου για 30 ημέρες!Μπορούν να δουν/ακούσουν ξανά και ξανά τα κομμάτια που χρειάζονται να καταλάβουν περισσότερο ή τους κίνησαν περισσότερο το ενδιαφέρον κι αυτό είναι που μου αναφέρουν οι περισσότεροι, που το έχουν παρακολουθήσει έτσι, ως το καλύτερο ατού. Μπορούν, επίσης, αν έχουν απορίες να επικοινωνήσουν μαζί μου, μέσω e- mail, αλλά το σύνηθες είναι, οι ήδη απαντημένες ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους, να τους υπερκαλύπτουν. Αξιοσημείωτο δε, σε εμένα ήταν και το ότι οι πρώτοι, που επέλεξαν το online υλικό, ήταν άνθρωποι που δεν είχαν καμία σχέση με την τεχνολογία! Τόσο εύκολο και προσβάσιμο είναι.

Δήμητρα Τζιόβα/Demetra Jiova | «Η ζωή είναι φτιαγμένη να μας υπακούει!»

Τι πρέπει δηλαδή να γνωρίζουν όλοι οι μελλοντικοί μαθητές σου, που πρώτη φορά θα συναντηθείτε διαδικτυακά;

Ότι το μόνο που χρειάζονται είναι έναν υπολογιστή ή τάμπλετ και διαδίκτυο (wifi). Μετά απλά πατάς ένα link, καταχωρείς τον ατομικό σου κωδικό (τους αποστέλλεται με την πληρωμή) και αρχίζεις να βλέπεις τα βίντεο. Μπορείς με τον ίδιο κωδικό να μπαινοβγαίνεις για όσο θέλεις, για 30 ημέρες.

Τώρα όσοι θέλουν, και μόνο όσοι θέλουν, και λίγο παραπάνω υποστήριξη στα πρώτα τους βήματα στην εφαρμογή του νέου αυτού τρόπου ζωής, είτε έχουν παρακολουθήσει το σεμινάριο ζωντανά, είτε βιντεοσκοπημένα, δημιουργώ και ομάδες που συναντιόμαστε μέσω ομαδικών βιντεοκλήσεων από οποιοδήποτε μέρος στην Ελλάδα και αν βρίσκονται, μια φορά, κάθε δύο εβδομάδες. Είναι τα λεγόμενα 5διάστατα εργαστήρια μας. Το κόστος είναι πολύ βατό.

Και το κόστος του βιντεοσκοπημένου σεμιναρίου;

Παραπλήσιο με το κόστος της ζωντανής παρακολούθησης, αλλά συχνά προσφέρεται με έκπτωση!

Αν θες να ζήσεις μια ευτυχισμένη ζωή, επίλεξέ την! Αυτό μου πάει για επίλογος της κουβέντας μας.

Ακριβώς! Επίλεξέ την από την απειρότητα που ήδη υπάρχει. Η ζωή θα σε υπακούσει.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, Δήμητρα.

Κι εγώ, Χρύσα μου!

Συνέντευξη-επιμέλεια: Χρύσα Φωτοπούλου

Η Δήμητρα Τζιόβα /Demetra Jiova ζει και έχει έδρα το Λος Άντζελες. Τα τελευταία χρόνια έρχεται συνήθως μια φορά τον χρόνο στην Ελλάδα για να διδάξει με 3ήμερο εντατικό & βιωματικό σεμινάριο την μέθοδο της: 5D Miracles, ένα τελείως νέο τρόπο αντίληψης και βίωσης της ζωής, ειδικά όταν μαθαίνει κανείς ότι έχει άπειρες «ταυτόχρονες» εκδοχές/φράιμ μέσα στην απειρότητα του πολυ-σύμπαντος!  Εγγραφείτε στο Newsletter της για να ενημερώνεστε εγκαίρως για όλα τα σεμινάρια, προσφορές και δραστηριότητες της στην Ελλάδα.

*ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
(μέχρι και 6 Ιανουαρίου 2020):
Φέτος για αυτήν την εορταστική περίοδο και ως δώρο για το πολύ σημαντικό έτος συνειδητών αλλαγών και γείωσης που θα είναι το 2020, και μετά από μεγάλη ζήτηση, το σεμινάριο 5D Miracles (στα Ελληνικά) θα παρέχετε σε προσφορά για άμεση θέαση του, στην βιντεοσκοπημένη του μορφή!

Από 390€ –-> 355€

Πρόσβαση ανά πάσα στιγμή, στην δική σας ευχέρεια, σε 18+ ώρες βιντεοσκοπημένου υλικού! Σας αποστέλλεται λινκ και κωδικός πρόσβασης για 30 ημέρες.

Παραγγελία & Περισσότερες Πληροφορίες Εδώ

*Γιατί το Online Σεμινάριο σε Συμφέρει;
Διάβασε Περισσότερα

Μείνετε συνδεδεμένοι με τις διδασκαλίες της Δήμητρας και τη μέθοδο της «5D Miracles», στα:
www.DemetraJiova.com Facebook, InstagramYouTube όπου υπάρχει και σύντομα θα προστεθεί και επιπλέον δωρεάν υλικό γύρω από τις διδασκαλίες της (με Ελληνικούς υπότιτλους, και με Ελληνικές μεταφράσεις όπου είναι δυνατόν).

Σχετικές Συνεντεύξεις & Άρθρα:

 

Newsletter εγγραφή

 

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Στην Όμορφη Ζωή είμαστε αφιερωμένοι με πάθος στο σκοπό να ενημερώνουμε τους ανθρώπους για τους δρόμους που υπάρχουν για να βελτιώσουντην ζωή τους.
Στόχος μας να αποτελεί την πρώτη επιλογή για κάθε αναγνώστη που θέλει να διανύσει το ταξίδι της ζωής του όμορφα και με θετικό τρόπο.
Αν θέλεις κι εσύ να συμμετέχεις στην ομάδα μας, σαν αρθρογράφος ή συνεργάτης, στείλε μας μήνυμα στο [email protected]
Όμορφη Ζωή Άρθρα

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

1 σχόλιο

Σχολιάστε

Για να καταχωρήσετε το σχόλιο σας, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας