Το Δημοτικό Κολυμβητήριο Αμαρουσίου ανοίγει τις πύλες του για τους κατοίκους και δημότες της πόλης με ελεύθερη είσοδο για όλους, από τη Δευτέρα 1 Αυγούστου έως την Παρασκευή 12 Αυγούστου από τις 07:00 το πρωί έως τις 03:00 μετά το μεσημέρι.

Η κοινωνική αυτή μέριμνα του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη έχει σκοπό να προσφέρει στιγμές δροσιάς και χαλάρωσης σε όσους πολίτες θα παραμείνουν στο Μαρούσι το παραπάνω διάστημα.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη χρήση των εγκαταστάσεων του Κολυμβητηρίου για όσους δεν είναι μέλη ή δεν έχουν κάρτα μέλους σε ισχύ είναι η προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης καρδιολόγου ή παθολόγου και δερματολόγου.

Το Δημοτικό Κολυμβητήριο θα παραμείνει κλειστό το Σαββατοκύριακο 30 και 31 Ιουλίου 2016. Επίσης από το Σάββατο 13 Αυγούστου έως την Κυριακή 21 Αυγούστου 2016, λόγω εργασιών συντήρησης.

Τη Δευτέρα 22 Αυγούστου θα επανέλθει σε πλήρη λειτουργία.

Πηγή: doreandraseis.gr

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Στην Όμορφη Ζωή είμαστε αφιερωμένοι με πάθος στο σκοπό να ενημερώνουμε τους ανθρώπους για τους δρόμους που υπάρχουν για να βελτιώσουντην ζωή τους.
Στόχος μας να αποτελεί την πρώτη επιλογή για κάθε αναγνώστη που θέλει να διανύσει το ταξίδι της ζωής του όμορφα και με θετικό τρόπο.
Αν θέλεις κι εσύ να συμμετέχεις στην ομάδα μας, σαν αρθρογράφος ή συνεργάτης, στείλε μας μήνυμα στο georgia@omorfizoi.gr
Όμορφη Ζωή Άρθρα

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Στη γέφυρα του Γαλατά

Σχολιάστε

Εναλλακτικά, συνδεθείτε με...
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.