Ευρετήριο Συνεργατών

Αδαμαντία Καζάκου Life Mentoring

0.0
  1. Αρχική
  2. » Αδαμαντία Καζάκου Life Mentoring
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Καζάκου
Όνομα: Αδαμαντία
Διεύθυνση:
Νέο Ψυχικό, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 2130443436
Ιστοσελίδα:
Κοινωνικά Δίκτυα
Περιγραφή:

Η Αδαμαντία Καζάκου έχοντας στο ενεργητικό αμέτρητες ιστορίες επιτυχίας και προσωπικής εξέλιξης σε ιδιώτες, στελέχη, επιχειρηματίες και άτομα της εγχώριας showbiz, είναι μία από τις πλέον δραστήριες life and business coaches στην Ελλάδα. Χρησιμοποιεί τις πιο πρωτοποριακές, σύγχρονες και αποτελεσματικές μεθόδους ενώ έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στο εξωτερικό από τους μεγαλύτερους guru του life coaching καθώς η ίδια είναι πιστοποιημένη Master NLP Practitioner με εξειδίκευση στην αυτοπεποίθηση.

"Ξεκινώντας την επαγγελματική μου πορεία, εργάστηκα για 15 χρόνια σε επιχειρηματικό όμιλο ως διευθύντρια πωλήσεων και στην συνέχεια ως διευθύντρια δημοσίων σχέσεων. Μέσα από την βιωματική μου πορεία στην αυτογνωσία και την αυτοβελτίωση, έκανα μια δημιουργική στροφή και εντάχθηκα στο χώρο του life and business coaching.

Αποκτώντας μεγάλη εμπειρία σε ατομικές συνεδρίες, επεκτάθηκα ως εισηγήτρια σε μεγάλα και επιτυχημένα personal development groups. Το 2009 ίδρυσα το κέντρο Life and Business Mentoring Group, όπου διοργανώνονται τακτικές ομάδες, διαλέξεις και σεμινάρια, με αποκλειστικό στόχο την αυτοβελτίωση-αυτοανάπτυξη και την αυτοπεποίθηση των συμμετεχόντων ."

Παράλληλα η Αδαμαντία Καζάκου αρθρογραφεί και παρουσιάζει το έργο της στα μεγαλύτερα δημοσιογραφικά μέσα όπως Alpha TV, Ant1 TV, Star Channel, Πρώτο Θέμα κ.α. και επίσης συνεργάζεται με την Ομάδα Γ´ χειρουργικής του Dr. Charilaos Pappis στο νοσοκομείο Υγεία.

Ως γνήσια «συλλέκτης εμπειριών», έχει πολυετή εμπειρία με ομάδες ανθρώπων που βίωναν την εμπειρία του καρκίνου και παρέχει σημαντική εθελοντική δράση :

  • Σύλλογος Βοήθεια – Ελπίδας – Ζωής , στήριξη κακοποιημένων γυναικών με ανήλικα παιδιά.
  • Αυτογνωσία θεραπευτικό κέντρο εξαρτημένων (ναρκωτικά ,τυχερά παιχνίδια ,αλκοόλ) στη Θεσσαλονίκη.

"Θεωρώ ότι ο καθένας είναι μέντορας πρώτα για τον εαυτό του και έπειτα για τους γύρω του. Είμαι αφοσιωμένη στη εμψύχωση, μεταμόρφωση και την αλλαγή, χαρακτηρίζομαι από ενθουσιασμό, πάθος, ελευθερία και αγάπη και με αυτές τις βάσεις έχω καθοδηγήσει και εμψυχώσει πάρα πολλά άτομα στο να αλλάξουν όπως εκείνα επιθυμούν."

5 Αστέρια
 - 0 (0%)
4 Αστέρια
 - 0 (0%)
3 Αστέρια
 - 0 (0%)
2 Αστέρια
 - 0 (0%)
1 Αστέρι
 - 0 (0%)
0.0

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator