Ευρετήριο Συνεργατών

Αγάπη Αποστολοπούλου

 1. Αρχική
 2. »
 3. Αγάπη Αποστολοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Αποστολοπούλου
Όνομα: Αγάπη Ελπίδα
Διεύθυνση:
Θερμοπυλων 12, Χαλάνδρι, 152 33 Αττικής, Ελλάδα
Κινητό: 6907189464 WhatsApp
Ιστοσελίδα:
Περιγραφή:

Η ζωή μας είναι σαν ένα σινεμά. Η οθόνη είναι η πραγματικότητά μας και ο προβολέας είναι ο Εαυτός μας με όλα όσα έχουν αποθηκευτεί μέσα μας σε αυτή και σε οποιαδήποτε άλλη ζωή. Είναι αδύνατο να αλλάξεις την οθόνη εάν δεν αλλάξεις τον προβολέα!
Οι υπηρεσίες μου είναι κατάλληλες για τη συγκεκριμένη αλλαγή του προβολέα!

Ονομάζομαι Αγάπη Ελπίδα Αποστολοπούλου και ταξιδεύω σχεδόν σε όλο τον κόσμο παραδίδοντας συνεδρίες και σεμινάρια αυτοβελτίωσης. Μπορείς να βρεις πιο κάτω λίγα λόγια για μένα αλλά αν θέλεις να μάθεις περισσότερες πληροφορίες αναλυτικά επισκέψου την ιστοσελίδα μου befreeandhappy.com.

Συνεδρίες

1. Συνεδρίες Ακασικών Αρχείων

Στις συνεδρίες μου έρχεσαι με ερωτήσεις πάνω σε θέματα που θα ήθελες να ρωτήσεις τον Ανώτερό σου Εαυτό μέσα από εμένα.

Για να τις απαντήσω απενεργοποιώ εντελώς το ημισφαίριο της λογικής και ενεργοποιώ το ημισφαίριο της διαίσθησης. Στη συνέχεια συνδέομαι με τον Ανώτερο Εαυτό σου και τον /την αφήνω να μιλήσει μέσα μου, χωρίς να επηρεάσω τις πληροφορίες με κάθε είδους πεποιθήσεις ή σκέψεις.

Ανάλογα με την περίπτωση μπαίνω στα Ακασικά Αρχεία σου για να σου δώσω πληροφορίες για άλλες ζωές, τον χάρτη της ζωής σου, την αποστολή σου, κ.α.

Εσύ είσαι αυτός/ή που θα καθοδηγήσει ολόκληρη τη συνεδρία αποφασίζοντας τις ερωτήσεις σου.

Τα οφέλη μιας συνεδρίας είναι πολλά:

 • Μπορείς να ανακαλύψεις το σκοπό στη ζωή σου και να διαλέξεις μια πορεία που είναι πιο κατάλληλη για εσένα.
 • Μπορείς να βρεις τρόπους για να αλλάξεις τη ζωή σου (ειδικά πώς να βγεις από καταστάσεις που δεν σε εξυπηρετούν πια).
 • Μπορείς να μάθεις τι είναι καλό για το σώμα σου και τι όχι (για παράδειγμα, τι είδος φαγητού είναι υγιές αυτή την στιγμή της ζωής σου ή τι είδους δραστηριότητες το σώμα σου χρειάζεται σε μια συγκεκριμένη στιγμή).
 • Μπορεί να σε βοηθήσει να θεραπεύσεις τραύματα της παιδικής σας ηλικίας κάνοντας μια συγκεκριμένη εργασία.
 • Σου δίνει πολύτιμες πληροφορίες για τις προηγούμενες ζωές ή το οικογενειακό σου δέντρο που θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις τη σχέση σου με συγκεκριμένους ανθρώπους ή κάποιες συνήθειες που έχεις.
 • Μπορεί να σε βοηθήσει να διαφοροποιήσεις τι επιθυμεί η προσωπικότητά σου και τι θέλει ο Ανώτερός σου Εαυτός.
 • Σε βοηθά να βρεις λύσεις στα περισσότερα από τα προβλήματά σου και επίσης τον κύριο λόγο από τον οποίο προέρχονται.
 • Μπορείς να λάβεις συγκεκριμένες οδηγίες και βήματα που θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις οτιδήποτε δεν είναι καλό για εσένα
 • Μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις την εσωτερική ειρήνη, την αγάπη, την αφθονία και γενικά να σε μεταφέρει εκεί που πρέπει να είσαι στην προσωπική σου διαδικασία αυτο-ανάπτυξης!

Εδώ θα βρεις βίντεο για τις συνεδρίες μου

2. «Τα μυστικά του γυναικείου κύκλου»

Σειρά από 5 ατομικές συνεδρίες που βοηθάνε την γυναίκα να ανακαλύψει ποια πραγματικά είναι!

Ο κύκλος της γυναίκας κρύβει τουλάχιστον 4 διαφορετικές γυναίκες. Η γυναίκα με λίγα λόγια μέσα σε έναν διάστημα 28 ημερών (περίπου) αλλάζει διαφορετικούς χαρακτήρες ανάλογα με την ορμονική φάση που περνάει.

Οι κύριες φάσεις που μπορούμε να διακρίνουμε εύκολα είναι:

Η φάση μετά την λήξη της περιόδου στην οποία η γυναίκα είναι αρκετά εξωστρεφής, έχει ενέργεια να υλοποιήσει στόχους καθώς και να αφιερωθεί στην αποστολή της.

Η επόμενη φάση, στην οποία λαμβάνει χώρα η ωορρηξία, η γυναίκα έχει περισσότερη επαφή με την θηλυκή της ενέργεια, την σεξουαλικότητα, την αφθονία και την επαφή της με το άλλο φύλο.

Η φάση που ακολουθεί την ωορρηξία είναι μια από τις σημαντικότερες για όσες γυναίκες βρίσκονται σε ένα μονοπάτι αυτογνωσίας διότι είναι η φάση της «αλήθειας»! Σε αυτή την φάση όσες γυναίκες κρύβουνε την αλήθεια από τον εαυτό τους περνάνε δύσκολα έχοντας πολλά νεύρα και συναισθηματικές εκρήξεις.

Τέλος, η φάση της περιόδου είναι και η φάση στην οποία η γυναίκα συνδέεται με το Πνεύμα και την σοφία της μητέρας Γης!

Ανάλογα με την φύση της γυναίκας και με την δουλειά που έχει κάνει με τον εαυτό της αυτές οι φάσεις ξεχωρίζουν και είναι υγιείς ή όχι.

«Τα μυστικά του γυναικείου κύκλου» είναι μια σειρά από 5 συνεδρίες στις οποίες θεραπεύουμε κάθε φάση αγγίζοντας:

 • Πληροφορίες και προγράμματα που έχουν κληρονομηθεί από το οικογενειακό δέντρο
 • Τραύματα εσωτερικού παιδιού
 • Ενεργειακούς λώρους που ακόμα μας συνδέουν με καταστάσεις και ανθρώπους στην ζωή μας
 • Επανασύνδεση με την ζωτική δύναμη της μητέρας Γης και
 • Οτιδήποτε άλλο χρειάζεται η κάθε γυναίκα

Είναι μια αρκετά δυνατή εμπειρία που δουλεύει σε βάθος πολλά μέρη του εαυτού μας και ᾽᾽καθαρίζει᾽᾽ οτιδήποτε βρίσκεται μπροστά από την αληθινή μας δύναμη.

Μέσα από την θεραπεία του κύκλου η γυναίκα έρχεται πιο κοντά στην αποστολή της ζωής της, στην αφθονία της, στη σεξουαλικότητα της, στη ζωτικότητα και υγεία, καθώς και στην δύναμη που απορρέει από την καρδιά της.
Μαθαίνει να λέει ναι εκεί που πρέπει και όχι επίσης εκεί που πρέπει, γίνεται η μητέρα και ο πατέρας του εαυτού της και ανεβαίνει ο δείχτης αυταξίας της.

3. Εξατομικευμένες τελετές:

Θα ήταν τιμή μου να είμαι ιέρεια στην τελετή σου!

Η ιέρεια είναι μια γυναίκα που έχει καταφέρει να είναι ένα καθαρό κανάλι μέσω του οποίου η Φωνή του Θείου μπορεί να αποκωδικοποιηθεί σε λόγια και πράξεις.

Συνδεδεμένη με το Πνεύμα της και χρησιμοποιώντας τις ισορροπημένες δυνάμεις της γης και του ουρανού, είναι σε θέση να τροποποιήσει τα στοιχεία που δημιουργούν μια πραγματικότητα και επομένως να επιτύχει ‘᾽Αλχημεία’’ μέσα από κάθε της τελετή.

Ο τρόπος με τον οποίο εκτελείται μια τελετή μπορεί να έχει βαθιά επίδραση στους συμμετέχοντες.
Όλες οι τελετές είναι μοναδικές και σχεδιάζονται ξεχωριστά για κάθε περίσταση ανάλογα με την δόνησή των ατόμων, τον χάρτη της ζωής τους και την αποστολή τους σε αυτήν τη ζωή.
Δεν είναι συνδεδεμένες με καμία θρησκεία, αν και μπορεί να εμπνευστούν από θρησκείες, ιδιαίτερα παγανιστικές.

Οι τελετές που δίνω είναι:

 • Γάμοι
 • Τελετές γιορτής του ερχομού της έμμηνο ρύσης (πολύ σημαντική για τα κορίτσια που γίνονται γυναίκες μιας και μπορεί να καθορίσει την σχέση τους με την θηλυκότητα τους)
 • Εγκαίνια σπιτιών και νέων επιχειρήσεων

Κάθε τελετή δημιουργεί ένα συγκεκριμένο ενεργειακό πεδίο που ευλογεί τη ζωή των ανθρώπων (ή των επιχειρήσεων), βοηθώντας τους να επιτύχουν το υψηλότερο επίπεδο δόνησης, περισσότερη σαφήνεια, αφθονία, αγάπη και ευτυχία.

Εάν ενδιαφέρεστε να πραγματοποιήσετε μια τελετή μαζί μου, επικοινωνήστε μαζί μου τουλάχιστον 2 έως 3 μήνες πριν για να έχω χρόνο να την σχεδιάσω.

Σεμινάρια

Σκοπός των σεμιναρίων μου είναι να σε οδηγήσω να γνωρίσεις τον αυθεντικό σου εαυτό και να πετάξεις όλα τα στρώματα που σου έχουν φορέσει από παιδί και που δεν είσαι εσύ!

Αυτό το κάνω με διαφορετικά σεμινάρια, στα οποία μέσα σε ένα άνετο και φιλικό περιβάλλον έρχεσαι σε επαφή με την Αλήθεια και την αφήνεις να σε συνεπάρει!

Τα εργαλεία που χρησιμοποιώ στα σεμινάρια είναι:
Θεραπευτικός χορός.
Τάντρα.
Αρχέτυπα.
Παραμύθια.
Συστημική αναπαράσταση.
Art-therapy.
Breathwork.

Βίντεο με τα σεμινάρια μου

Ποια είμαι

Κατάγομαι από Ελλάδα, Κύπρο και Αιθιοπία! Ο συνδυασμός της καταγωγής μου με έκανε να νιώθω ότι δεν ανήκω πουθενά αλλά και παντού! Αυτή η συνειδητοποίηση με βοήθησε να ανακαλύψω ποια πραγματικά είμαι πέρα από τις ταμπέλες του κόσμου που ζούμε. Αγαπώ να βοηθάω τους ανθρώπους σε ένα εσωτερικό ταξίδι με σκοπό να ανακαλύψουν τον πραγματικό Αυθεντικό Εαυτό τους.

Ένα από τα πάθη μου και κάτι που κάνω τα τελευταία 10 χρόνια της ζωής μου είναι οι συνεδρίες Ακασικών Αρχείων. Είμαι η δημιουργός της μεθόδου Love-me, μιας μεθόδου αυτο-ανάπτυξης που συνδυάζει την θεραπεία μέσω της ενέργειας, την απελευθέρωση της συνειδητής σεξουαλικότητας, την θεραπεία του εσωτερικού παιδιού και την απελευθέρωση από τους δεσμούς της κοινωνίας.

Ταξιδεύω σε διάφορα μέρη του κόσμου (Ταϊλάνδη, Ινδία, Ντουμπάι, Γερμανία, Αγγλία, Ισπανία, κλπ) μοιράζοντας τις γνώσεις μου μέσα από τα μυστικά του σαμανισμού, των μύθων, της τέχνης, της τάντρα, του χορού, των αρχετύπων και της πνευματικότητας. Παρόλο που σχεδόν πάντα προετοιμάζω τα σεμινάριά μου από πριν, την στιγμή του σεμιναρίου απλά αφήνομαι στην Θέληση του Πνεύματος και υπηρετώ την Θεότητα όσο καλύτερα μπορώ!

Εγώ μόνο καθοδηγώ, δημιουργώντας μονοπάτια μεταμόρφωσης, η πραγματική δουλειά ανήκει σε αυτούς που βρίσκουν το θάρρος να την πραγματοποιήσουν!

 

Δείτε τις επόμενες εκδηλώσεις και σεμινάρια της Αγάπης Αποστολοπούλου

 

Newsletter εγγραφή

 

Ετικέτες:

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator