Ευρετήριο Συνεργατών

Agema-Ancient Greek Beauty Secrets

0.0
  1. Αρχική
  2. » Agema-Ancient Greek Beauty Secrets
Στοιχεία Επικοινωνίας
Διεύθυνση:
Λυγγος, 45500 Ιωαννίνων, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 26510-84851/22960-82840
Fax: 22960-82585
Ιστοσελίδα:
Email: info@agema.gr
Περιγραφή:

«Ότι κι αν σκεφτείς νομίζοντας ότι πρωτοτυπείς, θα ανακαλύψεις τελικά ότι αυτοί οι αναθεματισμένοι αρχαίοι Έλληνες το είχαν σκεφτεί πρώτοι».......

Αγαπητοί μας φίλοι,

Tα τελευταία χρόνια όλοι μας ακούμε και διαβάζουμε πολύ συχνά σε όλους τους τομείς τις έννοιες «φυσικό», «φυτικό», «βιολογικό», «οικολογικό» κλπ. Αυτή η τάση προήλθε αρχικά από την ευαισθητοποίηση της περιβαλλοντικής μας συνείδησης και στην συνέχεια από την πεποίθησή μας ότι σιγά σιγά οι «τεχνητές», χημικές και «μεταλλαγμένες» δομές συστατικών με σκοπό την κάλυψη αναγκών και παραγωγής, δημιούργησαν σταδιακά «δυσλειτουργίες» και στην αρχική δομή του σώματός μας αλλά και στην ίδια την φύση.
Από την άλλη γνωρίζουμε πλέον ότι τα πάντα είναι «ενέργεια», τα πάντα μεταφέρουν δονήσεις και κραδασμούς και τα πάντα αλληλοεπηρεάζονται αναλόγως της «ποιότητας» αυτών των δονήσεων και συχνοτήτων βάσει του Νόμου της Έλξης.
Μελέτες μας επίσης έδειξαν ότι λόγω της σύστασης του εδάφους και υπεδάφους, της θέσης, της διάταξης των ορεινών όγκων, του κλίματος, του προσανατολισμού κλπ, η περιοχή της Δωδώνης έχει ιδιαίτερες και μοναδικές ιδιότητες καθώς και φυσικές πηγές ενέργειας παγκοσμίως.

Έτσι δημιουργήσαμε την ΑGEMA, απόλυτα φυσική, αληθινή, χωρίς ίχνος συντηρητικών ή άλλων χημικών ουσιών από αυτοφυή άγρια βότανα της αέναα ενεργειακής κοιλάδας της Δωδώνης, μόνο από 1 παραγωγή τον χρόνο (την περίοδο της ανθοφορίας τους).
Δεν μας είναι γνωστή σχετική διαδικασία και μέθοδος παρασκευής, σε άλλη περιοχή που να έχει τα μοναδικά ενεργειακά πεδία και φυσικά στοιχεία όπως αυτά προκύπτουν στην κοιλάδα της Δωδώνης.
Απευθυνόμαστε σε όλους εσάς που ανήκετε, όπως κι εμείς που την δημιουργήσαμε, σ’ εκείνους που αγαπάνε, επικοινωνούν και σέβονται την φύση και όλα τα δημιουργήματά της, είναι «ανήσυχοι», έχουν ελεύθερο πνεύμα, αγαπούν την διεύρυνση και την εξέλιξη, δέχονται τις αλλαγές και τα «καινούργια» μεταλλάσσοντάς τα σε θετικές προσδοκίες και δημιουργικότητα, είναι αντισυμβατικοί και ανατρεπτικοί, αναλαμβάνουν «ρίσκα» και τολμούν, θέλουν, πιστεύουν και προσδοκούν, θαυμάζουν την ομορφιά και οδηγούνται στο να ανακαλύψουν τον αληθινό, καθαρό, φωτεινό εαυτό τους....
Η AGEMA / Aρχαία Ελληνικά Μυστικά Ομορφιάς, έχει την έδρα της στον Λύγγο Ιωαννίνων, στην ευρύτερη περιοχή της κοιλάδας της Δωδώνης, όπου πλαισιώνεται από μια διάχυτα μυστηριακή φύση από αυτοφυή φυτά που θεωρούνταν δώρα των θεών. Η ζωτική της ενέργεια διαχέεται και εξωτερικεύεται προς κάθε μορφή ζωής που περιβάλλει και περιβάλλεται, κάνοντας την περιοχή να χαρακτηρίζεται ως μια αέναη, αστήρευτη, φυσική ενεργειακή Πηγή, γι αυτό επιλέχθηκε και ως χώρος για το πρώτο, το αρχαιότερο και για πολλά χρόνια μοναδικό μαντείο.
Με συγκεκριμένες αρχέγονες διαδικασίες-συνταγές, οι Πρόγονοί μας δέχονταν από τα ολοζώντανα όντα του φυτικού βασιλείου, στην άγριά τους κατάσταση, όλες τις δυνάμεις και την κραδασμική ισχύ των αυτοφυών αυτών φυτών που ζουν στις δικές τους κοινωνίες και διαθέτουν «καθαρές πληροφορίες» και εξέχουσα συλλογική μνήμη.
Η AGEMA “γεννήθηκε” για να σας μεταφέρει αυτά τα φυσικά-καθαρά-ενεργειακά δώρα, σεβόμενη και συνεργαζόμενη απόλυτα με την φύση και τους νόμους της.
Τα αρχέγονα-φυσικά-ενεργειακά προϊόντα της είναι ο «διαβιβαστής», ο «δίαυλος» ένωσης της ενεργειακής Πηγής της Δωδώνης με την ατομικότητά σας.
Η AGEMA μετασχηματίζει, μεταλλάσσει, προβάλει τις αρχέγονες δομές του μεγαλείου του παρελθόντος στους «μοντέρνους», «σύγχρονους», «εξελιγμένους» καιρούς του σήμερα και του «εδώ και τώρα»....

Η τιμή των προϊόντων ΑGEMA αναφέρεται στην αξία του «φυσικού» προϊόντος. Η αέναη, αστείρευτη ενέργεια που απορρέει από την κοιλάδα της Δωδώνης δεν είναι εμπορεύσιμη και σαν τέτοια χαρίζεται απλόχερα στους φίλους της ΑGEMA.

Γ. ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ
Τhe founder and producer

5 Αστέρια
 - 0 (0%)
4 Αστέρια
 - 0 (0%)
3 Αστέρια
 - 0 (0%)
2 Αστέρια
 - 0 (0%)
1 Αστέρι
 - 0 (0%)
0.0

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator