Ευρετήριο Συνεργατών

Αγγελική Κρητικού

  1. Αρχική
  2. »
  3. Αγγελική Κρητικού
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Κρητικού
Όνομα: Αγγελική
Διεύθυνση:
Παλαιοκαστρίτσας 63, Κέρκυρα, Ελλάδα, 49 100 Κέρκυρας, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 26614-00-379
Κινητό: 6971-640262
Ιστοσελίδα:
Περιγραφή:

Η κλινική εμπειρία της Άντζελας Κρητικού με παιδιά και γονείς ξεκινά το 1999 στο Λονδίνο και συνεχίζει μέχρι και σήμερα σε Αθήνα, Κέρκυρα και επιπλέον σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό μέσω του διαδικτύου. Επίσης, έχει πολυετή εμπειρία στην Ακαδημία ποδοσφαίρου Fulham Football Club του Λονδίνου. Συνεργάζεται, επίσης, με την Ακαδημία Sfakianakis Football-Athletic Club στην Κέρκυρα.

Ως Ψυχολόγος (με άδεια άσκησης επαγγέλματος) και με ειδίκευση  στη Γνωσιακή-Συμπεριφορική και Συστημική Ψυχοθεραπεία ασχολείται με δυσκολίες στις διαπροσωπικές και οικογενειακές σχέσεις καθώς επίσης με θέματα διαχείρισης άγχους, κατάθλιψης, ενίσχυσης αυτοεκτίμησης και αυτοπεποίθησης, με συμπεριφορές εξάρτησης (διαδίκτυο, ηλεκτρονικά παιχνίδια κτλ) δυσκολίες στον ύπνο, φοβίες, ψυχοσωματικά, δυσκολίες στη διατροφή, πένθος.

Με την μετεκπαίδευση της στην Προγεννητική και Περιγεννητική Συμβουλευτική Ψυχολογία στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ως πιστοποιημένη επιμορφώτρια Προγεννητικής Παιδαγωγικής-Αγωγής από την Ελληνική Εταιρία Προγεννητικής Αγωγής ειδικεύεται σε θέματα εγκυμοσύνης, τοκετού, θηλασμού και σε θέματα που απασχολούν τους γονείς (και όσους θέλουν να γίνουν γονείς).

Μέσα από την κλινική της εμπειρία αλλά και την αγάπη της για τις φυσικές θεραπευτικές μεθόδους το ταξίδι της την οδήγησε στο μονοπάτι της θεραπευτικής επίδρασης του Ήχου και της Μουσικής (μετεκπαίδευση στη μουσικοθεραπεία, πιστοποιημένη θεραπεύτρια στη μουσικοθεραπευτική μέθοδο Tomatis και ειδίκευση στη θεραπευτική επίδραση του ήχου κατά Peter Hess, ηχομασάζ), της Νευροανάδρασης-μέθοδος εκπαίδευσης του εγκεφάλου με ευρείες εφαρμογές στην Ιατρική, την Ψυχολογία καθώς και στην Εκπαίδευση, στις ενεργειακές θεραπείες με τα συστήματα Reiki (Reiki Master), 13-D Shamballa (Master-Healer), DNA Activation, Pranic Healing και Theta Healing καθώς και στη Βοτανοθεραπεία. Προσεγγίσεις εντελώς φυσικές χωρίς παρενέργειες και με αποτελέσματα σημαντικά τόσο για τους γονείς όσο και για τα παιδιά, προσφέροντας θεραπεία μέσα από το πρίσμα της αγάπης και του σεβασμού για την κάθε ζωή, για την κάθε ψυχή ξεχωριστά και μοναδικά.

Συμμετέχει ως ομιλήτρια και επιμορφώτρια σε συνέδρια-σεμινάρια-ημερίδες με την Ελληνική και Παγκόσμια  Εταιρία Προγεννητικής Αγωγής για την προετοιμασία των νέων, του ζευγαριού, των μέλλοντων γονιών.  Συμμετέχει ως εισηγήτρια σε επιμορφωτικά σεμινάρια για γονείς σε σχολεία. Επίσης, συμμετέχει ως εισηγήτρια σε ημερίδες και σε εκπαιδευτικά προγράμματα Δια Βίου Μάθησης σχετικά με το χώρο της ψυχολογίας και της εκπαίδευσης. Εισηγείται σεμινάρια δια ζώσης και webinars σε θέματα ψυχολογίας, συμβουλευτικής και mindfulness τόσο για οικογενειακά συστήματα όσο και για συστήματα επιχειρήσεων (Real Estate, Trading, HR) στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Επίσης, είναι ενεργειακή-εναλλακτική θεραπεύτρια, δασκάλα του Ρέικι και δασκάλα Διαλογισμού και Mindfulness

Παρακολουθούσε, και εξακολουθεί, τις επιστημονικές και εναλλακτικές εξελίξεις σε συνέδρια, ημερίδες και σεμινάρια (Ελλάδα και Εξωτερικό)  σε θέματα ψυχολογίας,  ψυχοθεραπείας και εναλλακτικής θεραπείας. Επίσης, αρθρογραφεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

BSc (Hons), MSc
Εκπαιδευτική-Προγεννητική Ψυχολόγος- Ψυχοθεραπεύτρια
UCL, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Δείτε όλες τις προσεχείς εκδηλώσεις της Άντζελας Κρητικού

Newsletter εγγραφή

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator