Ευρετήριο Συνεργατών

Αγγελική Κρητικού

  1. Αρχική
  2. » Αγγελική Κρητικού
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Κρητικού
Όνομα: Αγγελική
Διεύθυνση:
Παλαιοκαστρίτσας 63, Κέρκυρα, Ελλάδα, 49 100 Κέρκυρας, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 26614-00-379
Κινητό: 6971-640262
Ιστοσελίδα:
Περιγραφή:

Η Άντζελα Κρητικού ως ψυχολόγος BSc (Hons) (με άδεια άσκησης επαγγέλματος), με μεταπτυχιακό (MSc) στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία στο πανεπιστήμιο του Λονδίνου και με ειδίκευση στη Γνωσιακή-Συμπεριφορική και Συστημική Ψυχοθεραπεία εργάζεται με παιδιά και ενήλικες σε θέματα όπως δυσκολίες στις διαπροσωπικές και οικογενειακές σχέσεις, δυσκολίες στο σχολικό περιβάλλον, καθώς επίσης σε θέματα διαχείρισης άγχους, κατάθλιψης, ενίσχυσης αυτοεκτίμησης και αυτοπεποίθησης, δυσκολίες στον ύπνο, φοβίες, ψυχοσωματικά, δυσκολίες στη διατροφή, πένθος.

Με την μετεκπαίδευση της στην Προγεννητική και Περιγεννητική Συμβουλευτική Ψυχολογία στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ως πιστοποιημένη επιμορφώτρια Προγεννητικής Παιδαγωγικής-Αγωγής από την Ελληνική Εταιρία Προγεννητικής Αγωγής ειδικεύεται σε θέματα εγκυμοσύνης, τοκετού, θηλασμού και σε θέματα που απασχολούν τους γονείς (και όσους θέλουν να γίνουν γονείς).

Μέσα από την κλινική της εμπειρία αλλά και την αγάπη της για τις φυσικές θεραπευτικές μεθόδους το ταξίδι της την οδήγησε στο μονοπάτι της θεραπευτικής επίδρασης του Ήχου και της Μουσικής (μετεκπαίδευση στη μουσικοθεραπεία, πιστοποιημένη θεραπεύτρια στη μουσικοθεραπευτική μέθοδο Tomatis, και ειδίκευση στη θεραπευτική επίδραση του ήχου κατά Peter Hess), της Νευροανάδρασης (μέθοδος εκπαίδευσης του εγκεφάλου με ευρείες εφαρμογές στην Ιατρική, την Ψυχολογία καθώς και στην Εκπαίδευση) και στις Ενεργειακές Θεραπείες.

Προσεγγίσεις εντελώς φυσικές χωρίς παρενέργειες και με αποτελέσματα σημαντικά τόσο για τους γονείς όσο και για τα παιδιά, προσφέροντας θεραπεία μέσα από το πρίσμα της αγάπης και του σεβασμού για την κάθε ζωή, για την κάθε ψυχή ξεχωριστά και μοναδικά.

Συμμετέχει ως ομιλήτρια και επιμορφώτρια σε συνέδρια-σεμινάρια-ημερίδες με την Ελληνική και Παγκόσμια  Εταιρία Προγεννητικής Αγωγής για την προετοιμασία των νέων, του ζευγαριού, των μέλλοντων γονιών. Επίσης, συμμετέχει ως εισηγήτρια σε ημερίδες και σε εκπαιδευτικά προγράμματα Δια Βίου Μάθησης σχετικά με το χώρο της ψυχολογίας και της εκπαίδευσης.

Αρθρογραφεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

Παρακολουθούσε, και εξακολουθεί, τις επιστημονικές και εναλλακτικές εξελίξεις σε συνέδρια, ημερίδες και σεμινάρια (Ελλάδα και Εξωτερικό)  σε θέματα ψυχολογίας,  ψυχοθεραπείας και εναλλακτικής θεραπείας.

BSc (Hons),  MSc
Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
Προγεννητική-Εκπαιδευτική Ψυχολόγος
Ψυχοθεραπεύτρια-Εναλλακτική Θεραπεύτρια

Δείτε όλες τις προσεχείς εκδηλώσεις της Άντζελας Κρητικού

Ετικέτες:

Σχολιάστε

Για να καταχωρήσετε το σχόλιο σας, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator