Ευρετήριο Συνεργατών

Αγρόκτημα Αντωνοπούλου

  1. Αρχική
  2. »
  3. Αγρόκτημα Αντωνοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Γεώργιος Αντωνόπουλος
Όνομα: Αντώνιος Αντωνόπουλος
Διεύθυνση:
Δίλοφος,, 40300 Λάρισας, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 2491093010
Ιστοσελίδα:
Email: info@zea.gr
Περιγραφή:

Το Αγρόκτημα Αντωνοπούλου αναβιώνει πολλά είδη ντόπιων σπόρων που κινδυνεύουν από γενετική διάβρωση και εξαφάνιση, ακολουθώντας πάντοτε μεθόδους βιολογικής γεωργίας.
Χρησιμοποιούμε πολύ παλιούς σπόρους, κατάλληλους για το συγκεκριμένο έδαφος, το περιβάλλον και το μικροκλίμα της περιοχής, που έχουν επιλεγεί ανάμεσα από εκατοντάδες άλλους. Σπόροι συμφωνίας Θεού, Φύσης και αγρότη. Σπόροι που υπακούουν πιστά τους αρμονικούς νόμους της Θείας Δημιουργίας σε μια εξελικτική πορεία χιλιάδων ετών.
Εφαρμόζουμε παλιές καλλιεργητικές πρακτικές με σύγχρονα μηχανήματα, δίνοντας ζωή ξανά σε ποικιλίες εγκαταλελειμμένες από την εντατική γεωργία και την αγροτική  βιομηχανία, που στοχεύει μόνο στο κέρδος.

Παράγουμε οι ίδιοι την πρώτη ύλη, ελέγχοντας όλα τα στάδια εξονυχιστικά και απόλυτα. Μεταποιούμε επίσης σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις (καθετοποιημένη μονάδα μεταποίησης) με πιστοποιημένες διαδικασίες ελέγχου, διασφαλίζοντας υψηλές προδιαγραφές ποιότητας μέχρι το ράφι.

Δημιουργούμε καθημερινά και διαρκώς βιολογικά προϊόντα που ικανοποιούν τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας, μοναδικής διατροφικής αξίας καθώς και απόλυτης συμβατότητας με τον ανθρώπινο οργανισμό. Συνεισφέρουμε με αυτόν τον τρόπο  στην αρμονία ψυχής, σώματος και πνεύματος, με σημαία την πρωτοπορία που σημαίνουν για την ελληνική διατροφή τα προϊόντα «Ζέας», τα προϊόντα «Πτισάνης» και τα προϊόντα «Τουταγχαμών».
Όλα τα προϊόντα μας επιφέρουν πολλαπλά οφέλη για τον ανθρώπινο οργανισμό, διατηρώντας τον πλούτο των ιδιοτήτων των πρώτων υλών στο ακέραιο έως και την πρώτη πιρουνιά!

Είμαστε πολλά χρόνια στο χώρο της Γεωργίας (από το 1985) και από τους πρώτους στην Βιολογική Γεωργία στην Ελλάδα (αριθμός πιστοποίησης Νο1). Αυτό σημαίνει πως αντέχουμε γιατί μαθαίνουμε από τα λάθη μας, πως δουλεύουμε σκληρά και επιμένουμε να διατηρούμε την πρώτη γραμμή ποιότητας σε ό,τι κάνουμε και παράγουμε.

Στην διάρκεια της ιστορίας μας συνεργαστήκαμε με πληθώρα εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και επιστημονικές ομάδες, προσφέροντας με το δικό μας τρόπο το πολύτιμο υλικό για την γνώση που προχωράει τον κόσμο και διευρύνει ορίζοντες για τις επόμενες γενιές.

 

Newsletter εγγραφή

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator