Ευρετήριο Συνεργατών

AiCAN – Αλεξάνδρα Κωνσταντοπούλου

  1. Αρχική
  2. »
  3. AiCAN – Αλεξάνδρα Κωνσταντοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Κωνσταντοπούλου
Όνομα: Αλεξάνδρα
Διεύθυνση:
Μεσολόγγι Αιτωλοακαρνανίας, Ελλάδα
Αθήνα Αττικής, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 26310 – 22574
Κινητό: 6979671008
Ιστοσελίδα:
Email: info@aican.eu
Κοινωνικά Δίκτυα
Περιγραφή:

Ονομάζομαι Αλεξάνδρα Κωνσταντοπούλου και είμαι ψυχοενεργειακή εκπαιδεύτρια με ειδίκευση στον επαναπρογραμματισμό των chakras και Leadership & Career Coach & Mentor.  Έχω σπουδάσει κλινική υπνοθεραπεία και κατέχω το βαθμό του Master Teacher στο Αγγελικό Ρέικι. Επίσης έχω παρακολουθήσει την εκπαίδευσή του Diego Sanchez στα τσάκρα και τους μεσημβρινούς, το πρώτο και το δεύτερο επίπεδο.

Δουλεύω με στελέχη επιχειρήσεων, coaches και άτομα τα οποία κατέχουν θέσεις ευθύνης σε εταιρείες και οργανισμούς και τα οποία επιθυμούν να γίνουν ηγέτες του εαυτού τους μέσα από τη διαχείριση των συναισθημάτων τους.

Πρόσφατα, δημιούργησα το High Emotional Coaching το οποίο βοήθα όσους επιθυμούν να μάθουν εύκολους χρήσιμους και απλούς τρόπους να διαχειρίζονται τα συναισθήματά τους και να τα μετατρέπουν σε κινητήριο δύναμη για την επίτευξη των στόχων τους έχοντας πάντα ως τελικό σκοπό την εξισορρόπηση της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής τους.

Δουλεύω με επαγγελματίες που επιθυμούν να φέρουν ηρεμία σε όλους τους τομείς της ζωής τους και να μετατρέψουν τα συναισθήματα της λύπης, του φόβου, της θλίψης, της αγωνίας, της ντροπής και κυρίως του θυμού σε κινητήριο δύναμη για την επίτευξη των στόχων τους ώστε να βιώσουν τη ζωή που επιθυμούν. Προσωπικά, πιστεύω ότι όλοι μας έχουμε μέσα μας μία λειτουργική πτυχή, η οποία επιθυμεί να βιώνει χαρούμενες στιγμές, στιγμές εκπλήρωσης και ολοκλήρωσης … στιγμές που μας αξίζουν και όχι στιγμές μέσα στις οποίες στριμωχνόμαστε και συμβιβαζόμαστε!

Μέσα από το High Emotional Coaching υποστηρίζω επαγγελματίες που επιθυμούν να βάλουν ένα STOP στις καταστάσεις έντασης, άγχους, απόρριψης, κατάθλιψης, εκρήξεων θυμού, απομόνωσης, απόγνωσης και ασθένειας που βιώνουν και να θέσουν ως προτεραιότητα τον Εαυτό τους και την ισορροπία τους σε όλα τα πεδία της ζωής τους!

Είμαι εδώ και μπορώ να βοηθήσω όποιον το επιθυμεί να μετατρέψει τα συναισθήματα που τον μπλοκάρουν σε κινητήριο δύναμη … σε βενζίνη για την επίτευξη των στόχων και της ζωής που επιθυμεί και να βιώσει ισορροπία στην επαγγελματική και την προσωπική του ζωή.

Με τη βοήθεια και την υποστήριξη μου, μέσα από το High Emotional Coaching, μπορεί κάθε άτομο με θέση ευθύνης, κάθε  διευθυντής, κάθε προϊστάμενος ή επιχειρηματίας να μετατρέψει μία τοξική ηγεσία σε μία συναισθηματική ηγεσία.

Στο High Emotional Coaching καθοδηγητής μου είναι το συναίσθημα που επιθυμώ να βιώσω. Με βάση αυτό το συναίσθημα ο κάθε coachee επιλέγει αρχικά τους στόχους του  και στη συνέχεια τους τρόπους με τους οποίους θα επιτύχει αυτούς τους στόχους. Τελικός στόχος όμως του coachee είναι να βιώσει το συναίσθημα που επέλεξε ώστε να βιώσει τη ζωή που επιθυμεί!

Εδώ και 7 χρόνια, οι προσωπικές μου επιλογές, οι σταθμοί μου στο εξελικτικό μου μονοπάτι, με οδήγησαν στην ανακάλυψη της πνευματικότητας και του δικού μου  προσωπικού πνευματικού και αυτογνωσιακού μονοπατιού. Με κέρδισε ο χώρος των ολιστικών - εναλλακτικών, πνευματικών και ψυχοθεραπευτικών θεραπειών καθώς η δίψα μου για την προσωπική μου εξέλιξη έγινε παράλληλα το κίνητρο για να προσφέρω βοήθεια, καθοδήγηση, υποστήριξη και αγάπη στους ανθρώπους που επιθυμούν να γνωρίσουν και να εξελίξουν και να μετουσιώσουν τον εαυτό τους.

Πρώτος σταθμός στο μονοπάτι της προσωπικής μου εξέλιξης ήταν η επαφή μου με το «Εκκρεμές» ανακαλύπτοντας μέσω αυτής της τεχνικής εκείνα τα κομμάτια του εαυτού μου που επιθυμούσα να μεταμορφώσω. Αυτό έγινε η αρχή για να εν – θυμηθώ αυτήν την τεχνική, να την εξελίξω και εμπλουτίσω με βάση την προσωπική μου καθοδήγηση, να την προσφέρω και να την μεταλαμπαδεύω στους ανθρώπους που έρχονται κοντά μου.

Η επιθυμία μου για την αναζήτηση της αλήθειας με οδήγησε στην εν – θύμηση της τεχνικής του Channeling, με την οποία η επικοινωνία μου με τον πνευματικό κόσμο με βοήθησε ακόμα περισσότερο να αναπτύξω τα εσωτερικά μου ταλέντα.

Η ανάγκη μου να διευρύνω τις γνώσεις μου για να μπορώ να προσφέρω στην ανθρωπότητα με οδήγησε στην εν – θύμηση μίας ακόμα τεχνικής. Αυτής του Αγγελικού Ρέικι. Ξεκίνησα παίρνοντας τον 1ο – 2ο βαθμό. Ακούγοντας την εσωτερική μου καθοδήγηση ακολούθησε ο   3ος – 4ος βαθμός και ο βαθμός του Master Teacher.

Αναγνωρίζοντας τη σημασία του υποσυνειδήτου στη ζωή και στη δημιουργία της πραγματικότητάς μας ακολούθησα την εσωτερική μου παρόρμησή και έλαβα τη γνώση μίας νέας τεχνικής αυτήν της Θεραπευτικής Ύπνωσης και του Επαναπρογραμματισμού του Υποσυνειδήτου στη σχολή του Παναγιώτη Γεωργιάδη, Astral Aspera.

Ταυτόχρονα, θέλοντας να εξελιχθώ προσωπικά και θεραπευτικά, έχοντας πάντοτε ως πυξίδα σε αυτό το προσωπικό και θεραπευτικό μου ταξίδι, την ολιστική προσέγγιση της ανθρώπινης υπόστασης και θέλοντας πάντοτε να προσφέρω το Ύψιστο Κρυσταλλικό μου Δυναμικό έλαβα γνώση και εκπαίδευση πάνω στην ψυχοθεραπευτική τεχνική της Gestalt και ειδικότερα στην τεχνικής της Άδειας Καρέκλας στη σχολή ΔΙΟΔΟΣ - Κέντρο Προσωπικής Ανάπτυξης και Θεραπείας από τον ψυχολόγο – ψυχοθεραπευτή Στάθη Λάζαρη.

Το Σεπτέμβριο του 2020, η συνεχής και αστείρευτη επιθυμία μου για γνώση και εξέλιξη με οδήγησε στον επόμενό μου στόχο και την απόκτηση του πτυχίου «Coaching και Ηγεσία» από τη σχολή Global Academy of Coaching, ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης πιστοποιημένο από τον ICF (International Coach Federation). Άλλο ένα μοναδικό και αποτελεσματικό εργαλείο γνώσης και εξέλιξης ήρθε να υποστηρίξει την αστείρευτη επιθυμία μου για προσφορά, υποστήριξη, βοήθεια και συμπαράσταση. Η αγάπη μου για να προσφέρω θεραπεία γίνεται καθημερινά ο προσωπικός μου φάρος που μου δείχνει το δρόμο προς την προσωπική μου εξέλιξη, προσφέροντας απλόχερα, με ανιδιοτέλεια όλη τη γνώση και σοφία που υπάρχει μέσα μου.

Καθώς βίωσα και βιώνω τις αλλαγές στην προσωπική μου ζωή έθεσα σαν στόχο να βοηθώ και άλλους ανθρώπους να εν – θυμηθούν τον πραγματικό τους εαυτό. Η συνειδητοποίηση ότι η σχέση μας με το εσωτερικό μας παιδί παίζει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξή μας, έγινε η έμπνευση που χρειαζόμουν για να δημιουργήσω το «Σεμινάριο Παιδικότητας. Ένα ταξίδι φιλικότητας προς το Εσωτερικό μας Παιδί».

Στη συνέχεια, το προσωπικό μου βίωμα και το έντονο συναίσθημα του θυμού που αισθανόμουν για πολλά χρόνια μέσα μου με καθοδήγησαν στη δημιουργία του δεύτερου σεμιναρίου μου «Το Δώρο του Θυμού».

Ταυτόχρονα, η αστείρευτη επιθυμία μου για μελέτη με οδήγησε στον θαυμαστό κόσμο των chakras και της σοφίας που έχουν αποθηκευμένη μέσα τους! Έτσι, δημιουργήθηκε το σεμινάριο «Ανακαλύπτοντας τα Chakra μας», το οποίο έχει σκοπό να μας φέρει κοντά στις επιμέρους πτυχές του υποσυνειδήτου μας, ανακαλύπτοντας όλο και βαθύτερα τον εαυτό μας μέσα από τις πεποιθήσεις, τους φόβους και τις πάσης φύσεως καταγραφές και εμπειρίες.

Τέλος, η ύπαρξη της νέας πραγματικότητας που όλοι βιώσαμε το χειμώνα του 2020, αποτέλεσε την αφορμή για τη δημιουργία του on line σεμιναρίου μου με τον τίτλο «Δραστική ΑυτοΑναγνώριση μέσα από το Τσάκρα της Καρδιάς». Με τη βοήθεια καθοδηγούμενων διαλογισμών και αυτογνωσιακών ασκήσεων ερχόμαστε σε επαφή με το chakra της καρδιάς μας και ανακαλύπτουμε νέες πτυχές και δυνατότητες της πολυδιάστατης & μοναδικής ύπαρξής μας!

Αυτή τη στιγμή νιώθω πιο έτοιμη από ποτέ να μοιραστώ τις εμπειρίες μου και όλη τη γνώση που έχω αποκτήσει. Βαθιά μου επιθυμία είναι να μοιραστώ τις σκέψεις μου και τα προσωπικά μου βιώματα με όλους όσους το επιθυμούν και νιώσουν το κάλεσμα ότι θα βοηθηθούν.

Για το λόγο δημιούργησα με πολύ χαρά και αγάπη τον Αστικό Συνεταιρισμό Κοινωνικού Σκοπού περιορισμένης ευθύνης, με την επωνυμία «Actually….I can healing & coaching Etheric Academy Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Συλλογικής και  Κοινωνικής Ωφέλειας» και με το διακριτικό τίτλο «AiCAN ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ», στον οποίο και είμαι πρόεδρος.

Είμαι η Αλεξάνδρα … ζω στην Αθήνα και εργάζομαι μέσω προσωπικών συνεδριών χρησιμοποιώντας την τεχνική του Εκκρεμούς, του Channeling , του Αγγελικού Ρεικι, της Ύπνωσης, της Ψυχοθεραπείας Gestalt και του Coaching. Παράλληλα, μέσω ομάδων διοργανώνω και διεξάγω ΑυτοΓνωσιακά σεμινάρια και retreats …

Χαράς … Συνειδητοποίησης … Απόλαυσης και Μαγευτικότητας … !

Είμαι η AiCAN και Είμαι εδώ για Εσάς … !

#StayTunedToYourself

Newsletter εγγραφή

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator