Ευρετήριο Συνεργατών

  1. Αρχική
  2. »
  3. Ακαδημία Αρχ Ελληνικής & Παραδ. Κινέζικης Ιατρικής
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Τηλικίδης
Όνομα: Αλέξανδρος
Διεύθυνση:
Νυμφαίου 4, Υμηττός, Ελλάδα, 17237 Αττικής, Ελλάδα
Καλαμών 3, Γλυφάδα, 16675 Αττικής, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 210-8010111
Fax: 210-8088382
Ιστοσελίδα:
Περιγραφή:

Η Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής & Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής είναι ένας εκπαιδευτικός χώρος ο οποίος έχει δημιουργηθεί για να στεγάσει και να υλοποιήσει ένα πολύπλευρο εκπαιδευτικό όραμα.

Οι βασικές πλευρές αυτού του οράματος είναι:
- Η αναβίωση της αρχαίας ελληνικής ιατρικής σκέψης και πρακτικής καθώς και η άμεση εφαρμογή της για την επίτευξη της υγείας, δημόσιας και ατομικής.

- Η καλλιέργεια και διάδοση της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής καθώς και ο συγκερασμός της με την Αρχαία Ελληνική Ιατρική.

- Η εκπαίδευση θεραπευτών με ήθος και θεραπευτικές δεξιότητες προσανατολισμένα στην εξυπηρέτηση των αναγκών του πάσχοντα για την γέννηση μιας καινούργιας εποχής ως προς την έννοια της θεραπείας.

- Η μελέτη όλων των παραδοσιακών ιατρικών συστημάτων του κόσμου (Ινδική, Θιβετανική, Αραβική, Αφρικάνικη και Ινδιάνικη Ιατρική) με σκοπό την άντληση χρήσιμων πληροφοριών για την βελτίωση του συγκερασμού της Αρχαίας Ελληνικής και Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής. Επίσης, η μελέτη του σύγχρονου δυτικού ιατρικού συστήματος για την αποφυγή λαθών αλλά επίσης για τις πολύτιμες γνώσεις που φέρει.

- Η προσέλκυση μελετητών και θεραπευτών ως προς την Αρχαία Ελληνική Ιατρική, με σκοπό να ξαναγίνει η Ελλάδα το κέντρο του παγκόσμιου ιατρικού πνεύματος.

-Η δημιουργία ενός φυτωρίου Δασκάλων της Αρχαίας Ελληνικής αλλά και της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής μέσα από την οπτική της Αρχαίας Ελληνικής σκέψης και φιλοσοφίας.

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ λειτουργεί και ως θεραπευτικό κέντρο, ώστε η μελέτη της αρχαίας γνώσης να μην παραμένει θεωρία αλλά να έχει και πρακτική εφαρμογή.

Στους 2 χώρους της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ, στην Γλυφάδα και στον Υμηττό, προσφέρονται θεραπευτικές συνεδρίες από απόφοιτους της σχολής: Βελονισμός, Ρεφλεξολογία, Shiatsu, Tuina, Rejuvance, Thai massage, Ayurvedic massage, Ολιστική μάλαξη.

Το 2013 δημιουργήσαμε τον εκδοτικό οίκο «Αρχαίας Ελληνικής και Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής» με στόχο την προβολή του συγγραφικού και ερευνητικού έργου των καθηγητών της σχολής και όχι μόνο.

Τα βιβλία της Ακαδημίας απευθύνονται τόσο σε θεραπευτές και σε μυημένους στις εναλλακτικές θεραπείες αλλά και στο ευρύ κοινό. Μέσα από την ιστοσελίδα μας μπορείτε να περιηγηθείτε στο διαδικτυακό μας κατάστημα που προσφέρει ενημέρωση για τα βιβλία μας αλλά και την δυνατότητα να κάνετε τις παραγγελίες σας.

Δείτε όλες τις προσεχείς εκδηλώσεις της Ακαδημίας Αρχ Ελληνικής & Παραδ Κινέζικης Ιατρικής

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator