Ευρετήριο Συνεργατών

Ακαδημία Εσωτερικών Ενεργειακών Τεχνών ‘Κένταυρος Χείρων’

  1. Αρχική
  2. »
  3. Ακαδημία Εσωτερικών Ενεργειακών Τεχνών ‘Κένταυρος Χείρων’
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Καραγιάννης
Όνομα: Χρήστος
Διεύθυνση:
Μαγνήτων 231, Βόλος, 38221 Μαγνησίας, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 2421-0-36156
Κινητό: 6946-684609
Fax: 2421-0-39338
Περιγραφή:

Ο σύλλογός μας "Κένταυρος Χείρων" δραστηριοποιείται από το 2000 στη διάδοση των εσωτερικών ενεργειακών τεχνών με την ίδρυση σχολής στο Βόλο, όπου διδάσκονται διαλογισμός, αναπνοή, Chi-qung, Τai-chi-chuan, Βa-gua chang (οκτώ τρίγραμμα), Hsing-yi και πρακτικές αυτοβελτίωσης.
Στο σύλλογο διδάσκει ο Χρήστος Καραγιάννης και οι παλαιότεροι μαθητές.

Ο Χρήστος Καραγιάννης σπούδασε οικονομικές επιστήμες, ενώ από το 1980 ασχολείται με τα βότανα, τις θεραπείες και τους εναλλακτικούς τρόπους διατροφής.
Λίγο αργότερα γνωρίζεται με διάφορους δασκάλους που εντρυφούν στις ενεργειακές τέχνες: Πέτρο Κουρόπουλο, Tu Bunang, Ειρήνη Κούλη, Παναγιώτη Κονταξάκη.

Το 1999 ταξιδεύει στην Ταϊλάνδη για μαθητεία κοντά σ΄ ένα θρύλο των ενεργειακών τεχνών, τον Master Mantac-Chia. Την ίδια χρονιά γνωρίζει ένα άλλο σπουδαίο δάσκαλο, τον Master Tang Tung Ning, μέσω του οποίου έρχεται σε επαφή με τους μεγαλύτερους δασκάλους εσωτερικών ενεργειακών τεχνών από όλο τον κόσμο.

Το 2006 ταξιδεύει με την ελληνική ομάδα Wu-shu στην Κίνα, όπου παίρνει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και κατακτά το αργυρό μετάλλιο στο Τai-chi-chuan.
Την ίδια χρονιά η παγκόσμια ομοσπονδία Wu-shu του απονέμει τον Χρυσό Αετό 3ο Dan μαχητικής ικανότητας μετά από εξετάσεις στον Τσεν – Τζόου στην Κίνα.

Παράλληλα με τα μαθήματα στο χώρο της σχολής, ο σύλλογός μας διοργανώνει εναλλακτικές διακοπές κάθε καλοκαίρι.

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator