Ευρετήριο Συνεργατών

Αλχημεία ΖωήςⓇ

  1. Αρχική
  2. »
  3. Αλχημεία ΖωήςⓇ
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Αντωνοπούλου
Όνομα: Εύη
Διεύθυνση:
Χαριλάου, Θεσσαλονίκη, 54249 Θεσσαλονίκης, Ελλάδα
Κινητό: 6984 134981
Ιστοσελίδα:
Κοινωνικά Δίκτυα
Περιγραφή:

Η Αλχημεία Ζωής® ασχολείται με την ευεξία, τη yoga, το διαλογισμό, την υγιεινή διατροφή και την αυτογνωσία με κύριο σκοπό την ανάδειξη ενός ολιστικού και υγιεινού τρόπου ζωής. Η ιδρύτρια της Αλχημείας Ζωής είναι η Εύη Αντωνοπούλου.

Η αγάπη της για τη yoga, την υγιεινή διατροφή καθώς ο θαυμασμός της για τη Φύση και την αστείρευτη ομορφιά του ανθρώπινου σώματος την οδήγησαν να θέλει μοιραστεί τις γνώσεις της.

Στόχος της Αλχημείας Ζωής® είναι να συνδυάσει τη σύγχρονη επιστήμη με τη φιλοσοφία της yoga, την υγιεινή διατροφή και τον φυσικό τρόπο ζωής, πιστεύοντας ακλόνητα ότι αυτός ο συνδυασμός μπορεί να βοηθήσει στην εξέλιξη του ανθρώπου.

H Eύη Αντωνοπούλου είναι Γεωπόνος (Α.Π.Θ) με ειδικότητα στην Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων. Στη συνέχεια ακολούθησε το μεταπτυχιακό της δίπλωμα στην "Κλινική Διαιτολογία και Διατροφολογία’’. Παράλληλα είναι πιστοποιημένη δασκάλα Υοga και Διαλογισμού (Υοga Alliance, International Yoga Federation, Βihar School of Yoga India) έχοντας ολοκληρώσει πλήθος εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Eπίσης, είναι πιστοποιημένη Mindfulness, Compassion, Mental Imagery και Theta-healing practitioner. Διδάσκει yoga και παράλληλα έχοντας το μικρόβιο της μάθησης και της περιέργειας συνεχίζει να εκπαιδεύεται συνεχώς σε νέες θεραπευτικές τεχνικές και μεθόδους.

Τα τελευταία χρόνια εργάζεται και ως αρθρογράφος (blogger) πάνω σε θέματα ολιστικής υγείας, διατροφής και οικολογίας.

 

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator