Ευρετήριο Συνεργατών

Allazω

  1. Αρχική
  2. »
  3. Allazω
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Αξιωτίδου
Όνομα: Αιμιλία
Διεύθυνση:
Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκης, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 2310-521206
Κινητό: 699-9521206
Περιγραφή:

Είμαι Ψυχοπαιδαγωγός – Οικογενειακή-Συστημική Σύμβουλος και εργάζομαι ιδιωτικά δουλεύοντας με άτομα, οικογένειες , ζευγάρια, παιδιά, εφήβους, ομάδες, και συνεργάζομαι με σχολεία και άλλους φορείς.

Συμμετέχω επίσης ως εξωτερικός συνεργάτης στο Τακτικό Εξωτερικό Ιατρείο Παχυσαρκίας- Μεταβολισμού της Α ́ Προπαιδευτικής Παθολογικής Κλινικής του Π.Γ.Ν.Θ. ΑΧΕΠΑ, το μοναδικό ελληνικό εγκεκριμένο κέντρο από το European Association for the Study of Obesity από τον Σεπτέμβριο του 2009 έως και σήμερα.

Η συνεργασία μου με το Α.Π.Θ., ξεκίνησε ούσα απόφοιτη του Università degli Studi di Perugia, Facoltà di Magistero, idirizzo Psicosociopedagogico ,καθώς επίσης και από την φιλοσοφική Σχολή Αριστοτελείου Παν/μιου Θεσσαλονίκης Τμήμα Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.

Έχω εξειδικευθεί: στο Συνθετικό- Συστημικό μοντέλο Οικογενειακής Θεραπείας στο Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων (Ε.Δ.Α.Σ.). Είμαι έγκριτο μέλος της European Association for Counseling (EAC) και έγκριτο μέλος την Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής (ΕΕΣ).

Εχω παρακολουθήσει τον κύκλο εκπαίδευσης : “Η Συμβουλευτική Ψυχολογία στην Πράξη” της Ε.ΔΟ.ΨΥ. (Εταιρεία Μελέτης Δυναμικών Ομάδας & Ομαδικής Ψυχοθεραπείας) σε συνεργασίας με την Επ.Ε. “Ψυχολογία- Τέχνη” (Εταιρεία Αρωγής Ψυχικής Υγείας Κοινωνικής Στήριξης).

Επίσης έχω μετεκπαιδευτεί στο πρόγραμμα “ Ψυχοπαθολογία και θεραπευτικές προσεγγίσεις της βρεφονηπιακής και εφηβικής ηλικίας “ της Υπηρεσίας Παιδιού και Εφήβου της Γ’ Ψυχιατρικής Κλινικής του Π.Γ.Ν. ΑΧΕΠΑ σε συνεργασία με τον Επιστημονικό Σύλλογο Μέριμνας Παιδιού και Εφήβου (SY.ME. PE.) και την Ελληνική Εταιρία για την Ψυχική Υγεία Βρεφών (μέλος W.A.I.M.H.).

Συνεχίζω την εκπαίδευσή μου στο μοντέλο Emotional Focus Therapy (EFT) by Sue Johnson (ICEEFT) και παρακολουθώ πλήθος επιμορφώσεων, συνεδρίων και σεμιναρίων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και διοργανώνω διάφορα Workshops.

Επιπλέον συμμετέχω στη συλλογή δεδομένων ερευνητικών πρωτοκόλλων που διεξάγονται στην Α’ Προπαιδευτική Παθολογική Κλινικη και στο εξωτερικό ιατρείο Παχυσαρκίας και Μεταβολισμού του Π.Γ.Ν. ΑΧΕΠΑ.

Συνεργάζομαι με σχολεία και άλλους φορείς, αρθρογραφώ, διοργανώνω σεμινάρια και εργαστήρια αυτογνωσίας .

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator