Ευρετήριο Συνεργατών

Alpha Biofarm

  1. Αρχική
  2. »
  3. Alpha Biofarm
Στοιχεία Επικοινωνίας
Διεύθυνση:
Καραϊσκάκη 4, Μελίσσια, Ελλάδα, 15127 Αττικής, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 210 6134997
Κινητό: 6944 146060
Ιστοσελίδα:
Κοινωνικά Δίκτυα
Περιγραφή:

Μετά από ενδελεχή μελέτη των υπερτροφών και αφού ξεχώρισε το ΦΡΕΣΚΟ Goji Berry ως η Νο. 1 τροφή στο κόσμο από απόψεως θρεπτικής και φαρμακευτικής αξίας, η επιχειρηματίας και διαιτολόγος Βάλια Τζιόγκα ίδρυσε την Άνοιξη του 2013 την 'Alpha BioFarm Μ. ΕΠΕ'.

Σκοπός της εταιρείας είναι να βάλει στο τραπέζι των Ελλήνων και των Ευρωπαίων υπερφρούτα που η κατανάλωσή τους θα προσφέρει άριστη και απολαυστική γεύση και παράλληλα να έχει πολλαπλά οφέλη στον οργανισμό όσων τα καταναλώνουν.

Στο 5ετές Βussiness Plan της εταιρείας είναι η δημιουργία μιας φάρμας καλλιέργειας Goji Berry 50.000 δέντρων τουλάχιστον και η κατασκευή συσκευαστηρίου, μεταποιητήριου και εργαστηρίου για την επεξεργασία όχι μόνο της παραγωγής του Goji Berry από την φάρμα μας αλλά και άλλων superfoods που θα προέρχονται από Έλληνες παραγωγούς.

Έχοντας υπόψιν ότι το 80-85% των ασθενειών οφείλονται σε κακή διατροφή, εμείς οι συνεργάτες της εταιρείας ευελπιστούμε να καλύψουμε ένα μεγάλο κενό της αγοράς που υπάρχει σήμερα ευαισθητοποιώντας τον φίλο καταναλωτή στο ότι ο ανθρώπινος οργανισμός αξίζει ότι τρώει και να του προσφέρουμε όχι μόνο λόγια αλλά και ουσιαστικές λύσεις για ένα καλύτερο σήμερα και ένα πολύ καλύτερο αύριο.

Ελπίζουμε να συναντηθούμε μαζί σας με στόχο αμοιβαία οφέλη.
Ελπίζουμε να συναντηθούμε στο μέλλον και να είστε και εσείς ένα μέρος της οικογένειας αυτών που θέλουν μια πιο υγιεινή, πιο δυναμική, πιο νεανική και μακροχρόνια ζωή.

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator