Ευρετήριο Συνεργατών

‘ANAGENIS’ Σχολή Εν-Θύμησης και Αναγέννησης

  1. Αρχική
  2. » ‘ANAGENIS’ Σχολή Εν-Θύμησης και Αναγέννησης
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Καρυπίδου
Όνομα: Βικτωρία
Διεύθυνση:
Αθήνα Αττικής, Ελλάδα
Κινητό: 6946-044133
Ιστοσελίδα:
Περιγραφή:

Η Online Σχολή Εν-θύμησης και Αναγέννησης “ANAGENIS” είναι ένα πεδίο υποστήριξης και καθοδήγησης των Ανθρώπων, που επιλέγουν να ‘ξυπνήσουν’ ως προς την Αλήθεια και Εσωτερική Δύναμη της Ύπαρξής τους και να ζήσουν την ζωή τους συνειδητά, αναλαμβάνοντας την ευθύνη  για όλα όσα βιώνουν και δημιουργούν.

Είναι για όλους εκείνους που πορεύονται το μεταβατικό ταξίδι από την ψευδαίσθηση στην συνειδητή τους πραγματικότητα, εξερευνώντας καινούργιες διαδρομές, απολαμβάνοντας ό,τι κι αν παρουσιάζεται στον δρόμο τους, γνωρίζοντας ότι όλα λειτουργούν σύμφωνα με την Θεϊκή τάξη των πραγμάτων. Δημιουργός της Ζωής του είναι εκείνος που επιθυμεί να γειώσει το Πνεύμα του εδώ στην υλική πραγματικότητα και ζει ως Πνεύμα στην Εμπειρία - Ενέργεια στην Δράση.

Στην σχολή προσφέρονται on-line σεμινάρια/webinars και πραγματοποιούνται σεμινάρια ομαδικά στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη, ειδικά σεμινάρια/εργαστήρια και προσωπικές συνεδρίες "Ενεργοποίηση Κβαντικού Πεδίου".

Η δομή των σεμιναρίων και εκπαιδευτικών σπουδών, που διδάσκονται, στηρίζονται σε 3 θεμελιώδεις συνιστώσες: Διεύρυνση της Συνειδητότητας, Επίγνωση της Εξέλιξης και Σημασίας του Βιολογικού Σώματος και Εκδηλωμένη Θεϊκότητα.

Η Μαεστρία του Φωτός κατακτιέται μόνο με την καθημερινή δέσμευση και πρακτική στα Πνευματικά Εργαλεία, διευρύνοντας την συνειδητότητα και ενσωματώνοντας τον υλικό με τον πνευματικό μας κόσμο.

Σας προσκαλώ στο εσωτερικό ταξίδι μεταμόρφωσης, όπου βήμα-βήμα θα ανακαλύπτετε τον Θαυματοποιό-Δημιουργό μέσα σας, εκείνον ο οποίος έχει όλα όσα χρειάζεται για να εκδηλώσει τα δικά του Θαύματα.
Στην διαδρομή μας θα συνειδητοποιείτε όλο και περισσότερο Ποιοί αληθινά Είστε, θα αναγνωρίζετε την Μοναδικότητά σας, θα εντοπίζετε τα ταλέντα σας και θα ζείτε την καθημερινότητά σας μέσα από την ενέργεια της αγάπης, της αλήθειας και μέσα στην αφθονία σε όλους τους τομείς.

Το σύνθημά μας είναι: Η Θεωρία στην Πράξη!

Είναι ώρα να δράσουμε, εάν επιθυμούμε να βιώσουμε τον Παράδεισο στην Γη, είναι ώρα να αλλάξουμε οι ίδιοι πρώτα μέσα μας, εάν επιθυμούμε να αλλάξει ο κόσμος έξω μας!

Είμαστε Πνεύμα στην Ανθρώπινη Εμπειρία – Ενέργεια στην Δράση!
Ελάτε να βιώσουμε μαζί, καρδιά με καρδιά στο ταξίδι της Εν-Θύμησης και Αναγέννησης.

Δείτε όλες τις προσεχείς εκδηλώσεις της Anagenis

Σχολιάστε

Για να καταχωρήσετε το σχόλιο σας, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator