Ευρετήριο Συνεργατών

Anahat yoga drops

  1. Αρχική
  2. »
  3. Anahat yoga drops
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Βακάλη
Όνομα: Κατερίνα
Διεύθυνση:
Αθήνα, 16346 Αττικής, Ελλάδα
Κινητό: 6977885888
Κοινωνικά Δίκτυα
Περιγραφή:

Η εμπειρία μου μετά το πρώτο μάθημα yoga ήταν μοναδική και την θυμάμαι ακόμη. Ξεκούραστη, ενδυναμωμένη, ανάλαφρη και γεμάτη χαρά, δεν είχα ακόμη αντιληφθεί το ρόλο που θα έπαιζε στην ζωή μου.

Ήταν εύκολο να γίνω μια αφοσιωμένη μαθήτρια για αρκετά χρόνια, περιμένοντας με ανυπομονησία τις μέρες των μαθημάτων, που έφευγα όλα χαρά από την Τράπεζα (η τότε εργασία μου), για να γευτώ την μεγάλη αυτή αλλαγή που μου έδινε η πρακτική.

Έτσι όταν το 2002 ανακοινώθηκαν τα Yogic studies από το Σατυανάντα Άσραμ συμμετείχα στην πρώτη εκπαιδευτική εμπειρία στη γιόγκικη ζωή, ζώντας μέσα στο άσραμ για 30 μέρες και συμμετέχοντας σε μια μοναδική εκπαίδευση, με τη διδασκαλία Ελλήνων και ξένων Swamis που κυριολεκτικά μεταμόρφωσε την ζωή μου. Ήταν μόνο η αρχή της ουσιαστικής μου μαθητείας .

Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, και μετά από παρότρυνση φίλων, άρχισα να διδάσκω δειλά-δειλά από το 2003.

Ακολούθησε η εκπαίδευση μου στην Αγγλία με Sivananda TTC 2005, Υοga instructors 2007 από το Σατυανάντα Άσραμ και πολλά εξειδικευμένα σεμινάρια που διεύρυναν τη γνώση μου (anusara, vinyasa, Yin, θεραπευτική Yoga κ.α) και στη συνέχεια συμμετείχα σε σεμινάρια που αφορούσαν τη βελτίωση της διδακτικής ποιότητας, yoga nidra, Raja yoga, pranayama, meditation, kriya yoga, sankapraxalana κ.α.
Η διδακτική μου μεθοδολογία επηρεάστηκε και αναβαθμίστηκε αισθητά μετά την εκπαίδευση στην Συναισθηματική νοημοσύνη ΕQ (2015-2017)

Από το 2006 έως το 2019  δίδασκα τάξεις και καθοδηγούσα σεμινάρια στην σχολή γιόγκα ΑΝΑΗΑΤ που ίδρυσα και συνέλεξα πολύτιμες γνώσεις και εμπειρία βελτιώνοντας διαρκώς τις διδακτικές μου μεθόδους.

Η έλξη για την φιλοσοφία και την πνευματικότητα της Yoga μου άνοιξε πολλούς δρόμους για τη μαθητεία, τη μελέτη και τη διδασκαλία.

Έτσι αξιώθηκα να καθοδηγήσω αρκετά σεμινάρια με διάφορα θέματα (Αsana is the vehicle of prana-Δημιουργικός Διαλογισμός - Όλα είναι ενέργεια – Yoga nidra TTC-Ενεργειακή ανατομία - Διαχείριση φόβου - θυμού - Εισαγωγή στη Raja yoga, Evolving teaching qualities, Relaxation the safe path to meditation, Η υπόθεση της ηρεμίας κ.α).

Τα τελευταία χρόνια μαθητεύω στην εμβάθυνση της Raja yoga (meditation-vizualization) και επιδιώκω συστηματικά να συνθέσω με μελέτες της νευροβιολογίας που διευρύνουν κι εμβαθύνουν τη γνώση για την ενεργειακή λειτουργία της ανθρώπινης εμπειρίας αλλά και την επιρροή των τεχνικών της Yoga, στην λειτουργία του εγκεφάλου και την επιρροή στην ανθρώπινη εμπειρία.

Μελετώ, μαθητεύω και διδάσκω συνθέτοντας και διευρύνοντας τις γνώσεις, την εμπειρία και τη μαθητεία μου, με όραμα την εξέλιξη όλων μας.

 

Newsletter εγγραφή

 

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator