Ευρετήριο Συνεργατών

Anahata Shuddhi Yoga & Pilates studio

  1. Αρχική
  2. »
  3. Anahata Shuddhi Yoga & Pilates studio
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Τριπολιτσιώτη
Όνομα: Εύα
Διεύθυνση:
Αιμιλίου Βεάκη 36, Περιστέρι, 12134 Αττικής, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 210-5744162
Κινητό: 6946-041126
Ιστοσελίδα:
Περιγραφή:

Anahata Shuddhi Yoga & Pilates studio

Το όνομα μας σημαίνει ‘’εξαγνισμός της καρδιάς’’ και ο στόχος μας είναι η απελευθέρωση και η ενδυνάμωση του σώματος, της ψυχής και του πνεύματος με απώτερο σκοπό την ένωσή τους.

Κύριο μέλημά μας είναι η φροντίδα των ασκούμενων και η σωστή καθοδήγηση, ώστε να επιλέξουν εκείνο τον τύπο άσκησης που ταιριάζει στις ανάγκες τους και βαθμιαία θα τους οδηγήσει σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Η υπεύθυνη του χώρου Εύα Τριπολιτσιώτη, απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Αθηνών με πολυετή εμπειρία στην φυσική αγωγή, με σπουδές σε Ελλάδα και Ινδία, και με γκουρού της έναν από τους πιο καταξιωμένους δασκάλους της Ινδίας, μοιράζεται καθημερινά την πρακτική της με όλους τους μαθητές της με ιδιαίτερη αγάπη και σεβασμό. Οι έμπειροι και πιστοποιημένοι δάσκαλοί μας, μέσα από τις διδασκαλίες τους στοχεύουν όχι μόνο στα αποτελέσματα σε φυσικό επίπεδο ( εμφανισιακές αλλαγές), αλλά και σε ψυχικό επίπεδο (ψυχική ηρεμία, απομάκρυνση αρνητικών συναισθημάτων, ενίσχυση της αυτοπεποίθησης, βελτίωση της διάθεσης και απόκτηση μιας γενικότερης ευεξίας).

Στο χώρο μας έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε τάξεις γιόγκα, hatha, vinyasa, anusara, meditation, pranayama, πιλάτες (με ξύλινες μπάρες, μπάλες, λάστιχα, μαγικούς κύκλους, πιλάτες στικ), γιόγκα για παιδιά και εγκύους, Αerial yoga & pilates, personal training, mini groups, αερόβια μαθήματα με ugi balls, δυναμικά με mini oxygen balls αλλά και εναλλακτικές θεραπείες μασάζ και pranic healing.

Ο ζεστός και φιλόξενος αυτός χώρος βρίσκεται στην καρδιά του Περιστερίου. Στην Αιμιλίου Βεάκη 36 στο Περιστέρι, στον 2ο όροφο. Η πρόσβασή στο χώρο επιλέγοντας το μετρό και τη στάση ‘’Περιστέρι’’, γίνεται πολύ εύκολη από κάθε γωνιά της Αθήνας.

Σας προσκαλούμε να επισκεφτείτε το χώρο μας, να γίνετε μέλος της παρέας μας και όλοι μαζί να αποτελέσουμε μία μεγάλη ομάδα, κοινότητα, kula, που θα μοιράζεται στιγμές, θα ανταλλάζει γνώσεις, εμπειρίες και συναισθήματα, διαδίδοντας με αυτόν τον τρόπο τη σπουδαιότητα του ‘’ ευ ζην ’’.

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator