Ευρετήριο Συνεργατών

Άγγελος Λεβέντης

5.0
  1. Αρχική
  2. » Άγγελος Λεβέντης
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Λεβέντης
Όνομα: Άγγελος
Διεύθυνση:
Ιπποβοτων 5, Χαλκίδα, 34100 Εύβοιας, Ελλάδα
Κινητό: 6932033752
Ιστοσελίδα:
Περιγραφή:

"Αν ο 20ος αιώνας ήταν ο αιώνας της ψυχανάλυσης,
ο 21ος θα είναι ο αιώνας του ψυχοδράματος." J. L. Moreno

Ο Άγγελος Λεβέντης, είναι Κοινωνικός Λειτουργός εκπαιδευμένος στη ψυχοθεραπευτική μέθοδο του Ψυχοδράματος.

Απόφοιτος του ΑΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος, τμήματος Κοινωνικής Εργασίας. Έχει ολοκληρώσει τη βασική εκπαίδευση Ομαδικής Ψυχοθεραπείας, Ψυχοδράματος & Κοινωνιομετρίας 1000 ωρών, έχει πάνω από 200 ώρες συντονισμού ομάδων και ανοιχτών εργαστηρίων με παράλληλη εποπτεία. Έχει σπουδές στη μουσική, την υποκριτική και το τραγούδι. Έχει εργαστεί ως βοηθός σκηνοθέτη & παραγωγής και έχει διδάξει πιάνο, μουσική και τραγούδι σε ηθοποιούς. Έχει εμπειρία ως Manager ομάδων πωλήσεων σε πολυεθνική εταιρεία.

Απευθύνεται στο γενικό πληθυσμό, σε εκπαιδευτικούς, σε πρόσφυγες και σε ομάδες εφήβων ατομικά ή σε ομάδες με στόχο την αυτογνωσία ή ψυχοθεραπεία. Οργανώνει θεματικά-βιωματικά workshop για επιχειρήσεις προσαρμόσμενο στους στόχους της (π.χ. διαχείριση συγκρούσεων, αύξηση αποδοτικότητας, στοχοπροσήλωση). Δραστηριοποιείται σε Χαλκίδα και Αθήνα.

"Όταν ανακαλύψεις το σκοπό σου και συνειδητοποιήσεις για ποιο λόγο βρίσκεσαι σε αυτό τον κόσμο τότε μπορείς και ησυχάζεις. Βρίσκεις αυτή την εσωτερική ηρεμία και γαλήνη που σε ανακουφίζει από το άγχος και την τρέλα της καθημερινότητας."

Στο Ψυχόδραμα, εκφράζεσαι! όπως θέλεις και όσο θέλεις. Μπορείς να μπαίνεις στο ρόλο προσώπων, αντικειμένων, συναισθημάτων, εννοιών… Πρωταγωνιστώντας, εντοπίζεις τα αδιέξοδα (τα δικά σου και των άλλων), στην πράξη, χωρίς όμως να πληγώνεσαι, παίρνεις απαντήσεις στις ερωτήσεις σου και γίνεσαι ο ίδιος εκείνος που σπάει τους φαύλους κύκλους βιώνοντας τη χαρά της λύτρωσης.
Στο Ψυχόδραμα, μοιράζεσαι! συνειδητοποιείς ότι δεν είσαι μόνος. Ανήκεις σε μια ομάδα, σε μια κοινωνία ανθρώπων που βιώνουν έντονες στιγμές όπως κι εσύ.

Για τη συμμετοχή σε εβδομαδιαία ομάδα ψυχοδράματος απαιτείται η παρακολούθηση ενός εισαγωγικού εργαστηρίου ψυχοδράματος και μία τουλάχιστον ατομική συνάντηση.

Δείτε όλες τις προσεχείς εκδηλώσεις του Άγγελου Λεβέντη

Σχολιάστε

Εναλλακτικά, συνδεθείτε με...
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης