Ευρετήριο Συνεργατών

Anima Healing Center

  1. Αρχική
  2. »
  3. Anima Healing Center
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Τσόλη
Όνομα: Μαρία
Διεύθυνση:
Ηλιούπολη, Αθήνα, 16346 Αττικής, Ελλάδα
Κινητό: 6977 337586
Ιστοσελίδα:
Περιγραφή:

Το Anima Healing center στην Ηλιούπολη δημιουργήθηκε στοχεύοντας στη δημιουργία ενός χώρου χαλάρωσης και ανακούφισης της ψυχής και του σώματος.

Έχοντας τη βαθιά πεποίθηση ότι ο οργανισμός γνωρίζει πώς να διατηρεί την ομοιόσταση  εφαρμόζω με αγάπη και γνώση εναλλακτικές θεραπείες που βοηθούν στην ανακούφιση , στην επίγνωση και την πνευματική ανάπτυξη.

Σε ένα ζεστό, φιλικό χώρο , σας υποδέχομαι στην “οικογένεια” του Anima Healing center και φροντίζω τον καθένα από εσάς ξεχωριστά, ατομικά και ολιστικά. Ελάτε να συζητήσουμε το θέμα που σας απασχολεί , να μελετήσουμε τον στόχο σας και να επιλέξουμε μαζί το ενδεδειγμένο, πρόγραμμα.

Σε μια δύσκολη για όλους εποχή, πιστεύω πως είναι η κατάλληλη στιγμή να βρεθούμε ο ένας κοντά στον άλλο, να συνειδητοποιήσουμε ποιες είναι οι πραγματικές μας ανάγκες , να μάθουμε να φροντίζουμε και να αγαπάμε τον εαυτό μας και τους συνανθρώπους μας.

Η ρεφλεξολογία, το Pranic Healing, το χαλαρωτικό μασάζ, το Rejouvance, η εκγύμναση προσώπου ( face yoga ) , ο διαλογισμός είναι μερικές από τις εναλλακτικές μεθόδους που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε και να διατηρήσετε την ποιότητα της ζωής σας. Με την βοήθεια αυτών των μεθόδων θα αποκτήσουμε επίγνωση, αποδοχή, αυτοπεποίθηση, θα ξεμπλοκάρουμε ενεργειακά και θα αποτοξινώσουμε ψυχή σώμα.

Events και σεμινάρια, διοργανώνονται κατά την διάρκεια όλου του έτους ενώ διαλογισμοί Twin Hearts meditation και Archangels meditation διοργανώνονται κάθε εβδομάδα.  ( Δείτε το ημερολόγιο δραστηριοτήτων ).

Σας προσκαλώ λοιπόν σε αυτό το μαγικό ταξίδι.

 

Με αγάπη

Τσόλη Μαρία

 

Δείτε όλες τις προσεχείς εκδηλώσεις του Κέντρου Anima

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator