Ευρετήριο Συνεργατών

Άννα Πετράκη

  1. Αρχική
  2. »
  3. Άννα Πετράκη
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Πετράκη
Όνομα: Άννα
Διεύθυνση:
Λεωφ. Δημοκρατίας 23, Νέο Ψυχικό, 154 51 Αττικής, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 210-3620243
Κινητό: 6972-084359
Ιστοσελίδα:
Περιγραφή:

Είμαι ψυχολόγος ψυχοθεραπεύτρια- οικογενειακή θεραπεύτρια και έχω εξειδίκευση σε θέματα σεξουαλικής υγείας.

Αποφοίτησα το 1997 από το Πρόγραμμα Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα στην πτυχιακή εργασία “Κατάθλιψη σε ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας”. Κατόπιν εκπαιδεύτηκα για τέσσερα χρόνια στη συστημική οικογενειακή θεραπεία στο Συστημικό Κέντρο Εκπαίδευσης και Ψυχολογικής Υποστήριξης και έχω εκπαιδευτεί για ένα χρόνο επίσης στη Θεραπεία Ζευγαριού στο Κέντρο Συστημικής Θεραπείας. Τα τελευταία χρόνια η θεραπευτική μου δουλειά είναι επηρεασμένη από τις ιδέες Της Αφηγηματικής Θεραπείας που είναι ιδιαιτέρως αποενοχοποιητική απο το τι επιβάλλουν οι κοινωνικές και οικογενειακές νόρμες και εστιάζεται στις αξίες, αρχές ,προσωπικά όνειρα και προτεραιότητες του κάθε ανθρώπου ξεχωριστά.  Εχω εξειδικευτεί στην θεραπεία σεξουαλικών δυσλειτουργιών στο Ινστιτούτο Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας.

Τα τελευταία δέκα χρόνια εργάζομαι ιδιωτικά και παρέχω ατομική και ομαδική θεραπεία σε εφήβους και ενήλικες.  Διενεργώ κατά καιρούς βιωματικά σεμινάρια αυτογνωσίας που σκοπό έχουν την καλύτερη επικοινωνία και επίτευξη ψυχικής ευεξίας.

Έχω παρουσιάσει εργασίες και ανακοινώσεις αναρτημένες και προφορικές σε συνέδρια Ψυχιατρικής -το 2000 στο 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψυχιατρικής και το 2008 στο 20ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψυχιατρικής -που έχουν δημοσιευτεί σε έγκριτα περιοδικά ψυχιατρικής καθώς έχω γράψει και δημοσιεύσει άρθρα σε περιοδικό και ηλεκτρονικό τύπο. Έχω παρουσιάσει ομιλίες σε ευρύ κοινό, γονείς, φοιτητές και έχω συμμετάσχει στη συγγραφή βιβλίων.

Έχω άδεια άσκησης επαγγέλματος ψυχολόγου και συνεργάζομαι με ψυχίατρο, παιδοψυχίατρο και παιδοψυχολόγο για τις περιπτώσεις όπου κρίνω ό,τι χρειάζεται.

Ψυχολογικές Υπηρεσίες

  • ατομική θεραπεία
  • θεραπεία ζευγαριού
  • οικογενειακή θεραπεία
  • σεμινάρια, βιωματικές ομιλίες
  • θεραπεία σεξουαλικών προβλημάτων

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator