Ευρετήριο Συνεργατών

ARTSHUB Σύγχρονος Χώρος Χορού & Έκφρασης

  1. Αρχική
  2. »
  3. ARTSHUB Σύγχρονος Χώρος Χορού & Έκφρασης
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Τζάρτου
Όνομα: Στέλλα
Διεύθυνση:
Μεγάλου Αλεξάνδρου 3, Δάφνη, 17235 Αττικής, Ελλάδα
Κινητό: 6948-516110
Ιστοσελίδα:
Κοινωνικά Δίκτυα
Περιγραφή:

ARTSHUB Σύγχρονος Χώρος Χορού & Έκφρασης

Όραμα μας είναι το ARTSHUB να αποτελέσει έναν φιλόξενο χώρο, όπου κάθε άνθρωπος μπορεί να ζήσει εμπειρίες χαράς και ελευθερίας, να εξερευνήσει το σώμα του και την κίνησή του, να αυξήσει τις δυνατότητες έκφρασης του ατομικά και ομαδικά. Ευχάριστα… σαν ένα διαδραστικό παιχνίδι, οργανωμένα… μέσα σε μια ζωντανή κοινότητα.

Περιγραφή

Το ARTSHUB βρίσκεται στη Δάφνη, 30 μέτρα από το σταθμό του μετρό, στον κεντρικό πεζόδρομο της Μεγάλου Αλεξάνδρου στην πλατεία Καλογήρων.

Χώρος ιδανικός για χορό, έκφραση, άσκηση, αποφόρτιση, χαλάρωση, αναζήτηση.

Στο ARTSHUB διδάσκονται:

Εναρμόνιση Θηλυκότητας - Ερευνητικό Εργαστήρι Ανατολίτικου Χορού  
Συνειδητοποιούμε και αποβάλλουμε τις συναισθηματικές και σωματικές εντάσεις και τις νοητικές αντιστάσεις που εμποδίζουν την ελεύθερη ροή της θηλυκής ενέργειας. Η χορευτική μας Θηλυκότητα αρχίζει να ρέει κι εκεί βρισκόμαστε σε ένα χώρο αποδοχής και ελευθερίας οπού το σώμα μας εκφράζεται μέσα από ένα παιχνίδισμα χαράς, αρμονίας και επικοινωνίας …

Body Consciousness κύκλοι συναντήσεων
Ακούω την καρδιά, φροντίζω το σώμα μου ! Δημιουργώ ισορροπία και αρμονία. Μια διαδικασία αυτογνωσίας που απευθύνεται σε όσους θέλουν να έρθουν συνειδητά πιο κοντά στον εαυτό τους, να νιώσουν ευελιξία και πιο γειωμένοι μέσα στο σώμα τους..

Θεατρική Ομάδα
Σε ατμόσφαιρα παιχνιδιού αναζητάμε τη δίκη μας φωνή και στάση απέναντι στον κόσμο. Παίζουμε με τις τεχνικές και τις θεατρικές μεθόδους, αλληλεπιδρούμε με τους άλλους και κυρίως δημιουργούμε!

Θεατρικό Παιχνίδι για Παιδιά
Το παιδί έχει τη δυνατότητα να κοινωνικοποιηθεί και να καλλιεργήσει τη δημιουργική του φαντασία με οδηγό τη μαγεία του παιχνιδιού! Μαθαίνει να εκφράζεται ελεύθερα και αυθόρμητα. Αυτοσχεδιάζει και διασκεδάζει!

Hatha Yoga
Το μάθημα είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να συναντά τους μαθητές ακριβώς εκεί που βρίσκονται. Με προσεκτική καθοδήγηση και τακτική εξάσκηση αυξάνεται σταδιακά η σωματική, πνευματική και ψυχική ευεξία. Ενθαρρύνεται η αυτοανακάλυψη και η αλλαγή, όχι η τελειότητα.

Tango argentino
Από τους πιο γοητευτικούς χορούς με κύρια στοιχεία τον αυτοσχεδιασμό και την επικοινωνία. Δεν περιορίζεται μόνο στις φιγούρες. Είναι μουσική, έκφραση, αυτοσχεδιασμός και επικοινωνία του ζευγαριού στην κάθε στιγμή!

Tribal Fusion Belly Dance
Συνδυάζει τον παραδοσιακό ανατολίτικο χορό της κοιλιάς με βασικά χαρακτηριστικά κινήσεων από χορούς όπως το φλαμένκο, πόππινγκ, κλασικό ινδικό χορό, σύγχρονο κ.α. Πρόκειται για έναν δυναμικό χορό, με αυτοέλεγχο στις κινήσεις αλλά ελευθερία στη έκφραση.

Body Music
Δημιουργία μουσικής και ρυθμού με τη χρήση του ανθρώπινου σώματος. Πρωτότυπη, ζωντανή και διασκεδαστική δραστηριότητα. Αναπτύσσουμε την αίσθηση του ρυθμού, τη μουσικότητα, την ευχέρεια στις κινήσεις, το συγχρονισμό και την ομαδική συνεργασία.

Afro Fusion  
Αφρικάνικος χορός με επιρροές από μοντέρνο και σύγχρονο χορό. Ζωηρό,  δυναμικό και εκτονωτικό. Βρίσκουμε τον παλμό μας, χτίζουμε αντοχή, τεχνική και ευλυγισία με μουσικές afro παραδοσιακές και μοντέρνες.

Dancehall
Ένας δυναμικός και νεανικός ‘street style’ χορός της Jamaica, με στοιχεία από την τοπική τους κουλτούρα και τον τρόπο ζωής. Με αφρικάνικες επιρροές, εξελίχθηκε κυρίως μέσα από πάρτι που γίνονται σε δρόμους και γειτονιές με σκοπό τη διασκέδαση!

Σεμινάρια και Κύκλοι Μαθημάτων
Κατά τη διάρκεια της χρονιάς γίνονται διάφορα σεμινάρια και κύκλοι μαθημάτων.

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator