Ευρετήριο Συνεργατών

Αστρο-Αναλύσεις

4.3
  1. Αρχική
  2. » Αστρο-Αναλύσεις
Petritsis
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Πετρίτσης
Όνομα: Βαγγέλης
Διεύθυνση:
Προμπονά 23, Αθήνα, 11143 Αττικής, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 210-2522030 (απογευματινές ώρες)
Κινητό: 6977-786410
Ιστοσελίδα:
Περιγραφή:

Βαγγέλης Πετρίτσης

Ως Διδάκτωρ Ψυχολογίας από το Πανεπιστήμιο του Κεντ, κάτοχος Πιστοποιητικού από τη Σχολή Αστρολογικών Σπουδών του Λονδίνου και πιστοποιημένος ανθοθεραπευτής από τη Σχολή Εναλλακτικών Φυσικών Επιστημών της Αθήνας Natural Health Science παρέχω ψυχολογική υποστήριξη σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες με τη βοήθεια της αστρολογίας, των ανθοϊαμάτων Μπαχ και του γνωσιακού συμπεριφοριστικού μοντέλου.

Από τη μία, η αστρολογία αποτελεί ένα εξαιρετικό εργαλείο αυτογνωσίας και, από την άλλη, τα ανθοϊάματα Μπαχ προσφέρουν μια φυσική και ανώδυνη θεραπεία αρνητικών ψυχονοητικών καταστάσεων που μπορεί να κυμαίνονται από πολύ απλές καταστάσεις όπως απαισιοδοξία και ανυπομονησία έως πιο περίπλοκες όπως φόβους, φοβίες, κρίσεις πανικού και κατάθλιψη. Επιπλέον, η γνωσιακή συμπεριφορική προσέγγιση είναι σε θέση να βοηθήσει το άτομο να τροποποιήσει συνειδητά μη λειτουργικούς τρόπους σκέψης.

Παρέχω επίσης αναλύσεις προσωπικότητας και μελλοντικές εκτιμήσεις βάσει αστρολογίας και δέχομαι στο γραφείο μου τις καθημερινές σε απογευματινές ώρες κατόπιν συνεννόησης.

Τέλος, παραδίδω μαθήματα αστρολογίας δια ζώσης αλλά και διά ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο πλαίσιο του πρωτοποριακού Προγράμματος Σπουδών Αστρολογίας που έχω δημιουργήσει εγώ ο ίδιος.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με συνεδρίες καθώς και για δηλώσεις συμμετοχής στο Πρόγραμμα Σπουδών τηλεφωνήστε στο 6977-786410 ή στείλτε μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση mathimata.astrologias@gmail.com .

Δείτε όλες τις προσεχείς εκδηλώσεις του Βαγγέλη Πετρίτση

5 Αστέρια
 - 1 (33%)
4 Αστέρια
 - 2 (67%)
3 Αστέρια
 - 0 (0%)
2 Αστέρια
 - 0 (0%)
1 Αστέρι
 - 0 (0%)
4.3

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator