Ευρετήριο Συνεργατών

Athenian Science Bookstore

  1. Αρχική
  2. »
  3. Athenian Science Bookstore
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Περιβολαροπούλου
Όνομα: Ελένη
Διεύθυνση:
Καρνεάδου 20, Κολωνάκι, Αθήνα, 10675 Αττικής, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 2106755047
Κινητό: 6977805767
Ιστοσελίδα:
Κοινωνικά Δίκτυα
Περιγραφή:

Το Athenian Science Bookstore γεννήθηκε το 1973, ως ένα εξειδικευμένο, αμιγώς Ιατρικό Βιβλιοπωλείο. Παραμένει ένα από τα κορυφαία στην ελληνική αγορά με βαθιά γνώση και πλούσια ενημερωμένη γκάμα στο Ιατρικό / Επιστημονικό βιβλίο.
Με το πέρασμα της επιχείρησης στη νεότερη γενιά, το Athenian ανανέωσε και εμπλούτισε το πεδίο δραστηριοποίησής του. Παράλληλα με την ελληνική και ξενόγλωσση βιβλιογραφία που παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις όλων των ειδικοτήτων της Ιατρικής, εγκαινίασε το νέο τμήμα βιβλίων Υγεία για Όλους. Το άνοιγμα στο ευρύ κοινό περιλαμβάνει βιβλία που αντιμετωπίζουν τον άνθρωπο και την υγεία του ολιστικά. Ψυχολογία, Αυτοβοήθεια, Διατροφή και Άσκηση, Κλασική και Εναλλακτική Ιατρική, Πρόληψη και Ομορφιά με τη δύναμη της φύσης.

Οι μεγάλες αγάπες του Athenian είναι λοιπόν τα Βιβλία και η Υγεία. Υπηρετεί και τα δύο με ενθουσιασμό και η  ικανοποίηση του πηγάζει από τη χαρά να τα απολαμβάνεις και να τα μοιράζεσαι!

Στηρίζοντας την ολοκληρωμένη επικοινωνία με τους παλιούς και νέους φίλους του, το Athenian διαθέτει τα είδη του και ηλεκτρονικά.
Στο βασικό του e-shop (www.perivolaropoulou.gr) βρίσκουμε όλους τους τίτλους βιβλίων στο αντικείμενο  της Υγείας και ακόμα ενημέρωση για ό,τι νεότερο κυκλοφορεί.
Καινούργια είσοδος, το www.healthavenue.gr είναι ο ηλεκτρονικός χώρος όπου οι άνθρωποι του Athenian ψάχνουν, ανακαλύπτουν, δοκιμάζουν και προτείνουν ελληνικά, απόλυτα φυσικά προϊόντα ομορφιάς και ευεξίας, για να είμαστε αλλά και να φαινόμαστε υγιείς!

Κυρίως… Τόπος συνάντησης και ανταλλαγής γνώσεων και εμπειριών, ο χώρος του Athenian στο Κολωνάκι φιλοξενεί εκδηλώσεις, παρουσιάσεις βιβλίων, σεμινάρια, ομιλίες, εργαστήρια!
Έγκριτοι γιατροί, επικοινωνιολόγοι, ψυχολόγοι, εναλλακτικοί θεραπευτές, life coaches, συγγραφείς, ανοίγουν θέματα και συζητήσεις, προσφέρουν γνώση, επιμόρφωση και ψυχαγωγία στις φίλες και τους φίλους του Athenian!

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator