Ευρετήριο Συνεργατών

Athens Atman Association – Yoga | Αθηναϊκή Ένωση Ατμάν – Γιόγκα

  1. Αρχική
  2. »
  3. Athens Atman Association – Yoga | Αθηναϊκή Ένωση Ατμάν – Γιόγκα
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Ντουρτουρέκας
Όνομα: Λουκάς
Διεύθυνση:
Μιχαλακοπούλου 84 & Λαοδικείας 9-11, Αθήνα, 11528 Αττικής, Ελλάδα
Κινητό: 6980 199253
Ιστοσελίδα:
Κοινωνικά Δίκτυα
Περιγραφή:

Η Σχολή μας είναι ένα παράρτημα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Γιόγκα και Διαλογισμού Atman η οποία για πάνω από 20 χρόνια προσφέρει επιτυχώς σε χιλιάδες μαθητές της σε ολόκληρο τον κόσμο μια μεγάλη ποικιλία μαθημάτων και τμημάτων, θεωρητικών διαλέξεων και πρακτικής εφαρμογής και ενασχόλησης, καθώς και πνευματικές κατασκηνώσεις και πνευματικά καταφύγια για πρακτική και διαλογισμό.

Η αποδοτικότητα των μαθημάτων μας οφείλεται κυρίως στην ευφυή προσαρμογή αρχαίων τεχνικών της γιόγκα στον μοντέρνο τρόπο ζωής ενώ ταυτόχρονα διατηρούνται τα απόκρυφα στοιχεία τα οποία στην σημερινή εποχή έχουν σχεδόν τελείως ξεχαστεί.

Αυτά τα στοιχεία συμπεριλαμβάνουν το σύστημα των τσάκρα, τους απόκρυφους νόμους του νου, την γνώση των συμπαντικών νόμων και αρχών και πολλά άλλα-καθιστώντας με αυτό τον τρόπο την εξάσκηση της γιόγκα πολύ πιο αποτελεσματική.

Οι διδασκαλίες μας, όντας μία σύνθεση ποικίλων πνευματικών παραδόσεων, συμπεριλαμβανομένου της Ινδικής και Θιβετιανής γιόγκα, των Κινέζικων διδασκαλιών, του Χριστιανισμού, και άλλων, συνδυάζονται με την σύγχρονη επιστημονική έρευνα και επεξηγούνται με έναν λογικό και πρακτικό τρόπο.

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator