Ευρετήριο Συνεργατών

Bach Institute Hellas

  1. Αρχική
  2. »
  3. Bach Institute Hellas
bach1
Bach
bach1Bach
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Ταραντίλη
Όνομα: Ελπίδα
Διεύθυνση:
Κανιαδάκη 1, Χερσόνησος, Ηράκλειο Κρήτης Ηρακλείου, Ελλάδα
Άλσος Παγκρατίου, Αθήνα Αττικής, Ελλάδα
Κινητό: 6936686736
Ιστοσελίδα:
Κοινωνικά Δίκτυα
Περιγραφή:

Η Ελπίδα Ταραντίλη, MSc, BFRP είναι διαπιστευμένη σύμβουλος ανθοϊαμάτων Bach από το Bach Centre της Αγγλίας, μέλος του διεθνούς συλλόγου πιστοποιημένων ανθοθεραπευτών BFRPs (Bach foundation registered practitioners) του Ιδρύματος Bach, και ιδρύτρια του Institute Hellas. Ηγείται ομάδων εκπαίδευσης στο σύστημα θεραπείας με ανθοϊάματα Bach και οργανώνει συμβουλευτικές συνεδρίες για ιδιώτες, ζώα, καθώς και για το έμψυχο δυναμικό επιχειρήσεων.

Έχει οριστεί από το Bach Centre να παράσχει σε αποκλειστικότητα για την ελληνική επικράτεια, το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης από Απόσταση (DLP-Distance Learning Programme) στα ελληνικά, Επίπεδο 1 (Level 1). Είναι επίσης πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια BFTP1, με την αδειοδότηση παροχής της  Διεθνούς πιστοποίησης στη Βασική εκπαίδευση Επιπέδου 1.

Παράλληλα διεξάγει δωρεάν εκπαιδεύσεις και ομιλίες σχετικά με  το Σύστημα ανθοϊαμάτων Bach σε όλη την Ελλάδα ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο να γνωρίσει τα οφέλη της μεθόδου. Είναι επίσημη μεταφράστρια στο έργο του Dr Bach που αφιλοκερδώς διανέμει το Bach Centre, chief editor του bachinstitute.gr, και είχε την τιμή να εκπαιδευτεί και εργαστεί κοντά σε σπουδαίες δασκάλες του συστήματος Bach στην Αγγλία και στην Ελλάδα.

Δείτε τις προσεχείς εκδηλώσεις από το Bach Institute Hellas

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator