Ευρετήριο Συνεργατών

Baobab Tree House – Handmade Natural Products

  1. Αρχική
  2. »
  3. Baobab Tree House – Handmade Natural Products
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Μιωτέρη
Όνομα: Γαρυφαλλιά
Διεύθυνση:
Χανίων 15, Αθήνα, 16452 Αττικής, Ελλάδα
Κινητό: 6947-550032
Ιστοσελίδα:
Περιγραφή:

Γεννήθηκα το 1987 στη Χίο και σπούδασα Μάρκετινγκ στα ΤΕΙ Αθήνας.

Μετά από κάποια χρόνια στο χώρο βρήκα τον εαυτό μου να αισθάνεται συνεχώς ότι η ουσία της ζωής χάνεται στον αστικό τρόπο ζωής και ξεκίνησα μια αναζήτηση προς έναν εναλλακτικό τρόπο διαβίωσης πιο κοντά στην αληθινή φύση του ανθρώπου.

Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια βοτανοθεραπείας και φυσικού φαρμακείου, σεμινάρια φυσικής και βιολογικής καλλιέργειας, φυσικών σαπουνιών και καλλυντικών, κάπου εκεί ήρθε στο δρόμο μου η συμπαντική ενέργεια και το Ρέικι, και στη συνέχεια η σουηδική – ολιστική μάλαξη.

Είμαι ευγνώμων που έχω διδαχτεί από χαρισματικούς ανθρώπους και η κοσμοθεωρία μου περιστρέφεται γύρω από την προσφορά στον άνθρωπο, την εξέλιξη, την αλληλεγγύη και τη φυσική διαβίωση.

Σήμερα με πάθος δημιουργώ ευρεία γκάμα σαπουνιών με καλλυντικές και θεραπευτικές ιδιότητες, προϊόντα καθημερινής χρήσης (αποσμητικά, οδοντόπαστες, κραγιόν), προϊόντα για εγκύους, μαμάδες και βρέφη, αρωματοθεραπευτικά λάδια μασάζ, φυτικά κεριά μασάζ, καλλυντικά (κρέμες προσώπου – σώματος, σέρουμ, βάλσαμα χειλιών, προϊόντα ντεμακιγιάζ, αντηλιακά κ.α.), κηραλοιφές με θεραπευτικές ιδιότητες και προϊόντα ανδρικής περιποίησης.

Έχω αντικαταστήσει στο σπίτι όλα τα χημικά καθαριστικά με οικολογικά που παράγω η ίδια και διαθέτω σελίδα και μπλογκ όπου έρχομαι σε επαφή με κόσμο, ανταλάσσω συνταγές και πληροφορίες, μοιράζομαι αγάπη, γνώση και ευλογία.

Δημιουργώ κύκλους σεμιναρίων όπου μαθαίνω στους ανθρώπους που ενδιαφέρονται πώς να δημιουργήσουν τα δικά τους προϊόντα με υλικά της φύσης και να βελτιώσουν διάφορες καθημερινές παθήσεις με τη χρήση φυτικών ελαίων και αιθερίων ελαίων.

Παράλληλα μπήκα στις εναλλακτικές θεραπείες αφότου γνώρισα την χαρισματική δασκάλα μου στο Ρέικι, Akhila Vrindavana, βίωσα τα μεταμορφωτικά οφέλη της πρακτικής αυτής στη ζωή μου, και θέλω να τα μοιραστώ με όσους περισσότερους μπορώ.

Συμμετέχω σε ομάδες διαλογισμών, σε σεμινάρια πνευματικότητας και άλλων θεραπευτικών παραδόσεων, και σπούδασα ολιστική μάλαξη με έλαια στη Δίοδο.

Δέχομαι τα αχρήματα & ανταλλακτικά δίκτυα και συμμετέχω στη φιλοσοφία ενεργά.

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator