Ευρετήριο Συνεργατών

Be Alive – Ευ Ζην Γελώντας

  1. Αρχική
  2. »
  3. Be Alive – Ευ Ζην Γελώντας
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Κυνηγοπούλου
Όνομα: Ηλιάνα
Διεύθυνση:
Χαλκέων 13, Θεσσαλονίκη, 54631 Θεσσαλονίκης, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 2310-926618
Κινητό: 6944-418624
Ιστοσελίδα:
Περιγραφή:

Η Ηλιάνα Κυνηγοπούλου είναι Γελωτοθεραπευτής, ειδικευμένη στην Γελωτολογία και Εκπαιδευτής Γελωτοθεραπευτών, με την μέθοδο Γιόγκα του Γέλιου (Laughter Yoga). Είναι Life Coach (προπονητής Ζωής), Υπνοθεραπευτής και Σύμβουλος NLP, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης και Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Ενεργειακή Θεραπευτής, στον βαθμό Μaster Ι της Κοσμοενεργειακής Θεραπείας και του Ρέικι.

Σπούδασε Οικονομικά και εργάστηκε ως στέλεχος στην Ιονική Τράπεζα και κατόπιν ως Διευθυντής στην ΑΛΦΑ Τράπεζα. Από το 2009 διευθύνει τον πολυχώρο Be Alive Ευ Ζην Γελώντας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και ασκεί την Συμβουλευτική και τις Εναλλακτικές Θεραπευτικές Μεθόδους. Δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα προσφέροντας τις υπηρεσίες της σε ομάδες ανθρώπων που έχουν ανάγκη και εκπαιδεύοντας άλλους στις διάφορες μεθόδους.

Χρησιμοποιεί τις προσεγγίσεις στις οποίες έχει εκπαιδευτεί, όπως η Γκεστάλτ, η Υπνοθεραπεία και το NLP, και την μέχρι τώρα εμπειρία της ως επαγγελματίας. Έχει γράψει άρθρα στον τοπικό τύπο, έκανε παρουσιάσεις στην τηλεόραση και δίνει διαλέξεις για την ευεξία, τη θετική ψυχολογία, το Ευ Ζην των ανθρώπων και τις εναλλακτικές θεραπευτικές μεθόδους.

Η Γελωτοθεραπεία είναι η μεγάλη της αγάπη, μια εξαιρετικά βαθειά και ευχάριστη μέθοδος θεραπείας και αυτοθεραπείας που οδηγεί τον άνθρωπο στη θετικότητα, την χαρά χωρίς αιτία και την αισιοδοξία.

Η Υπνοθεραπεία, το NLP και οι θεραπείες μεσημβρινών συνδυάζονται για την Απώλεια Βάρους, την Διακοπή Καπνίσματος, το άγχος, την αϋπνία και άλλες δυσλειτουργίες.

Η Κοσμοενεργειακή Θεραπεία (The Cosmic Energy Healing) είναι η μόνη μέθοδος εναλλακτικής ενεργειακής θεραπείας, η οποία είναι αναγνωρισμένη από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας που εδρεύει στον ΟΗΕ, από το 2009, διότι τα αποτελέσματά της αποδεικνύονται επιστημονικά και είναι πολύ γρήγορα ορατά στον ψυχικό και φυσικό μας κόσμο.

Το Ρέικι είναι επίσης μια εξαιρετική και πολύ γνωστή ενεργειακή εναλλακτική θεραπεία, την οποία ασκεί, παρέχοντας μυήσεις σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Η Συμβουλευτική, Life Coaching, αποτελεί μια μέθοδο προσωπικής υποστήριξης που απευθύνεται στον σύγχρονο άνθρωπο, ο οποίος αντιμετωπίζει εμπόδια ή δυσκολίες στην προσωπική ή επαγγελματική του ζωή που δεν έχει καταφέρει να επιλύσει με τους συνηθισμένους τρόπους.

Οργανώνει εργαστήρια προσωπικής ανάπτυξης και αυτοθεραπείας, καθώς και εκπαιδευτικά σεμινάρια στην Γελωτοθεραπεία και τις εναλλακτικές ενεργειακές θεραπείες σε όλη την Ελλάδα.

Ο χώρος του Be Alive – Ευ Ζην Γελώντας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης διατίθεται για ομιλίες, σεμινάρια και εργαστήρια.

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator