Ευρετήριο Συνεργατών

Be alive – ΕΥ ΖΗΝ ΓΕΛΩΝΤΑΣ

  1. Αρχική
  2. »
  3. Be alive – ΕΥ ΖΗΝ ΓΕΛΩΝΤΑΣ
Στοιχεία Επικοινωνίας
Διεύθυνση:
Ιπποκράτους 66, Θεσσαλονίκη, 54352 Θεσσαλονίκης, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 2310-926618
Κινητό: 6944-468124
Ιστοσελίδα:
Περιγραφή:

Η Βealive ασχολείται με τη διοργάνωση βιωματικών σεμιναρίων, το business και το life coaching, τη κοσμοενεργειακή θεραπεία, το club γέλιου όπως επίσης και με την υποστήριξη της οικογένειας - ζεύγους.

Εστιάζει βέβαια περισσότερο στη γελωτοθεραπεία και την κοσμοενεργειακή θεραπεία.

Η γιόγκα γέλιου είναι μια τεχνική που προκαλεί το γέλιο με τον συνδυασμό απλών ασκήσεων, διατάσεων, ήπιων αναπνοών, ρυθμικού χειροκροτήματος, τραγουδιού και κίνησης. Ουσιαστικά, μέσω της τεχνικής της γελωτοθεραπείας, το γέλιο αρχικά είναι προσποιητό όμως στη συνέχεια καταλήγει να γίνει αυθόρμητο και πηγαίο, με αποτέλεσμα το σώμα μας να απελευθερώνει ένα μείγμα ορμονών, τις γνωστές μας ενδορφίνες, οι οποίες έχουν αντιγηραντική δράση.

Η Κοσμοενεργειακή (Cosmic Energy Healing) αποτελεί μια απλή, ευχάριστη, αφάρμακη και εντελώς ανώδυνη μέθοδο θεραπείας. Είναι μία θεραπευτική τεχνική που αντιμετωπίζει ολιστικά την ανθρώπινη υπόσταση ως μια ενεργειακή οντότητα. Βασίζεται στην άποψη ότι ο άνθρωπος αποτελείται από το φυσικό αλλά και το ενεργειακό του σώμα, τα οποία είναι μοναδικά για τον κάθε άνθρωπο.

Γι' αυτόν τον λόγο λέμε πως ψυχή, νους και σώμα είναι αλληλένδετα, κάτι που με άλλα λόγια εξέφραζαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι με τη ρήση : "ΝΟΥΣ ΥΓΙΗΣ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΗ".

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator