Ευρετήριο Συνεργατών

Befreeandhappy

  1. Αρχική
  2. » Befreeandhappy
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Αποστολοπούλου
Όνομα: Αγάπη Ελπίδα
Διεύθυνση:
Θερμοπυλων 12, Χαλάνδρι, 152 33 Αττικής, Ελλάδα
Κινητό: whatsapp +34634766558,
Ιστοσελίδα:
Περιγραφή:

Η ζωή μας είναι σαν ένα σινεμά. Η οθόνη είναι η πραγματικότητά μας και ο προβολέας είναι ο Εαυτός μας με όλα όσα έχουν αποθηκευτεί μέσα μας σε αυτή και σε οποιαδήποτε άλλη ζωή. Είναι αδύνατο να αλλάξεις την οθόνη εάν δεν αλλάξεις τον προβολέα!
Οι υπηρεσίες μου είναι κατάλληλες για τη συγκεκριμένη αλλαγή του προβολέα!

Ονομάζομαι Αγάπη Ελπίδα Αποστολοπούλου και ταξιδεύω σχεδόν σε όλο τον κόσμο παραδίδοντας συνεδρίες και σεμινάρια αυτοβελτίωσης. Μπορείς να βρεις πιο κάτω λίγα λόγια για μένα αλλά αν θέλεις να μάθεις περισσότερες πληροφορίες αναλυτικά επισκέψου την ιστοσελίδα μου befreeandhappy.com.

Συνεδρίες

1. Συνεδρίες Ακασικών Αρχείων

Είναι καλό να έρθεις με ερωτήσεις στις οποίες θα απαντήσω συνδεόμενη με τον Ανώτερό σου Εαυτό. Ο τρόπος που απαντώ στις ερωτήσεις σου είναι μέσα από την σύνδεση με τον Ανώτερό σου Εαυτό και με τίποτα άλλο! Σε μία συνεδρία απενεργοποιώ εντελώς το ημισφαίριο της λογικής και αφήνω σε λειτουργία μόνο το ημισφαίριο της διαίσθησης.

Εσύ είσαι αυτός/ή που θα καθοδηγήσει ολόκληρη την συνεδρία αποφασίζοντας τις ερωτήσεις που θα κάνεις.

Είναι μια τεχνική αυτογνωσίας και διαδικασίας αυτο-βελτίωσης που μπορεί να σε βοηθήσει να ανακαλύψεις τους πραγματικούς λόγους που επηρεάζουν τον τρόπο με τον οποίο δημιουργείς την πραγματικότητά σου και να κάνεις τις αλλαγές που χρειάζεστε για να επιτύχεις να έχεις μια καλύτερη ποιότητα ζωής!

Τα οφέλη μιας συνεδρίας είναι πολλά:

Μπορείς να ανακαλύψεις το σκοπό στη ζωή σου και να διαλέξεις μια πορεία που είναι πιο κατάλληλη για εσένα.
Μπορείς να βρεις τρόπους για να αλλάξεις τη ζωή σου (ειδικά πώς να βγεις από καταστάσεις που δεν σε εξυπηρετούν πια).
Μπορείς να μάθεις τι είναι καλό για το σώμα σου και τι όχι (για παράδειγμα, τι είδος φαγητού είναι υγιές αυτή την στιγμή της ζωής σου ή τι είδους δραστηριότητες το σώμα σου χρειάζεται σε μια συγκεκριμένη στιγμή).
Μπορεί να σε βοηθήσει να θεραπεύσεις τραύματα της παιδικής σας ηλικίας κάνοντας μια συγκεκριμένη εργασία.
Σου δίνει πολύτιμες πληροφορίες για τις προηγούμενες ζωές ή το οικογενειακό σου δέντρο που θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις τη σχέση σου με συγκεκριμένους ανθρώπους ή κάποιες συνήθειες που έχεις.
Μπορεί να σε βοηθήσει να διαφοροποιήσεις τι επιθυμεί η προσωπικότητά σου και τι θέλει ο Ανώτερός σου Εαυτός.
Σε βοηθά να βρεις λύσεις στα περισσότερα από τα προβλήματά σου και επίσης τον κύριο λόγο από τον οποίο προέρχονται.

Μπορείς να λάβεις συγκεκριμένες οδηγίες και βήματα που θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις οτιδήποτε δεν είναι καλό για εσένα

Μπορεί να σε βοηθήσει να βρείτε την εσωτερική ειρήνη, την αγάπη, την αφθονία και γενικά να σε μεταφέρει εκεί που πρέπει να είσαι στην προσωπική σου διαδικασία αυτο-ανάπτυξης!

Εδώ θα βρεις βίντεο για τις συνεδρίες μου

2. Αναδρομή σε άλλες ζωές με την μέθοδο Love-me

3. Θεραπεία εσωτερικού παιδιού

Σεμινάρια

Σκοπός των σεμιναρίων μου είναι να σε οδηγήσω να γνωρίσεις τον αυθεντικό σου εαυτό και να πετάξεις όλα τα στρώματα που σου έχουν φορέσει από παιδί και που δεν είσαι εσύ!

Αυτό το κάνω με διαφορετικά σεμινάρια, στα οποία μέσα σε ένα άνετο και φιλικό περιβάλλον έρχεσαι σε επαφή με την Αλήθεια και την αφήνεις να σε συνεπάρει!

Τα εργαλεία που χρησιμοποιώ στα σεμινάρια είναι:
Θεραπευτικός χορός.
Τάντρα.
Αρχέτυπα.
Παραμύθια.
Συστημική αναπαράσταση.
Art-therapy.
Breathwork.

Βίντεο με τα σεμινάρια μου.

Ποια είμαι

Κατάγομαι από Ελλάδα, Κύπρο και Αιθιοπία! Ο συνδυασμός της καταγωγής μου με έκανε να νιώθω ότι δεν ανήκω πουθενά αλλά και παντού! Αυτή η συνειδητοποίηση με βοήθησε να ανακαλύψω ποια πραγματικά είμαι πέρα από τις ταμπέλες του κόσμου που ζούμε. Αγαπώ να βοηθάω τους ανθρώπους σε ένα εσωτερικό ταξίδι με σκοπό να ανακαλύψουν τον πραγματικό Αυθεντικό Εαυτό τους.

Ένα από τα πάθη μου και κάτι που κάνω τα τελευταία 10 χρόνια της ζωής μου είναι οι συνεδρίες Ακασικών Αρχείων. Είμαι η δημιουργός της μεθόδου Love-me, μιας μεθόδου αυτο-ανάπτυξης που συνδυάζει την θεραπεία μέσω της ενέργειας, την απελευθέρωση της συνειδητής σεξουαλικότητας, την θεραπεία του εσωτερικού παιδιού και την απελευθέρωση από τους δεσμούς της κοινωνίας.

Ταξιδεύω σε διάφορα μέρη του κόσμου (Ταϊλάνδη, Ινδία, Ντουμπάι, Γερμανία, Αγγλία, Ισπανία, κλπ) μοιράζοντας τις γνώσεις μου μέσα από τα μυστικά του σαμανισμού, των μύθων, της τέχνης, της τάντρα, του χορού, των αρχετύπων και της πνευματικότητας. Παρόλο που σχεδόν πάντα προετοιμάζω τα σεμινάριά μου από πριν, την στιγμή του σεμιναρίου απλά αφήνομαι στην Θέληση του Πνεύματος και υπηρετώ την Θεότητα όσο καλύτερα μπορώ!

Εγώ μόνο καθοδηγώ, δημιουργώντας μονοπάτια μεταμόρφωσης, η πραγματική δουλειά ανήκει σε αυτούς που βρίσκουν το θάρρος να την πραγματοποιήσουν!

 

Δείτε τις επόμενες εκδηλώσεις και σεμινάρια της Αγάπης Αποστολοπούλου

 

Newsletter εγγραφή

 

Σχολιάστε

Για να καταχωρήσετε το σχόλιο σας, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator