Ευρετήριο Συνεργατών

Believe in You

  1. Αρχική
  2. »
  3. Believe in You
eikona2
Xyrafa
eikona3
logo
eikona4
eikona2Xyrafaeikona3logoeikona4
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Ξυραφά
Όνομα: Εύη
Διεύθυνση:
Κυκλάδων 8-10, Χαλάνδρι, 15234 Ελλάδα
Τηλέφωνο: 210 6128281
Κινητό: 6974 781051
Ιστοσελίδα:
Περιγραφή:

Το Believe in You είναι μία δράση κοινωνικού χαρακτήρα που έχει στόχο, μέσα από την εκπαίδευση, να κάνει πραγματικότητα αυτό που λέει και το όνομά του: να βοηθήσει όλο και περισσότερους ανθρώπους να πιστέψουν στον εαυτό τους, να βελτιώσουν τη ζωή τους και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους!

Από το 2013 μέχρι σήμερα, διοργανώνουμε συστηματικά σεμινάρια προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης που απευθύνονται στο ευρύ κοινό. Εκατοντάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών έχουν εκπαιδευτεί σε δεξιότητες ζωής όπως η Θετική σκέψη, η Αυτοπεποίθηση, η Στοχοθεσία και η Επικοινωνία και έχουν καταφέρει να μεταμορφώσουν τη ζωή τους.

Δημιουργός του Believe in You είναι η Εύη Ξυραφά, σύμβουλος προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης και εκπαιδεύτρια Ανθρώπινου Δυναμικού σε θέματα HR και Επικοινωνίας.

Έχει εργασιακή εμπειρία ως καθηγήτρια προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων στους τομείς της Επικοινωνίας και της Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων στα κολλέγια: Mediterranean College, European University, New York College, καθώς και σε αρκετά Δημόσια ΙΕΚ. Ακόμη έχει εργαστεί ως εξωτερική συνεργάτης της ΤΕΑΜ Α.Ε  Σύμβουλοι Επιχειρήσεων με αντικείμενο την εκπαίδευση Ανθρώπινου Δυναμικού πολυεθνικών και μεγάλων ελληνικών εταιρειών. Ήταν επίσης Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια της Dale Carnegie σε προγράμματα εκπαίδευσης στελεχών, σε θέματα Επικοινωνίας, Εξυπηρέτησης πελατών και Ομαδικής συνεργασίας.

Έχει σπουδάσει Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, και Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Σπουδές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων, συνεδρίων και ημερίδων σχετικά με την Επικοινωνία, την Επιχειρηματικότητα και το HR. Μιλάει Αγγλικά, Ισπανικά, Ιταλικά και Γαλλικά.

Το 2010 δημιούργησε μαζί με την ομάδα της το διαδικτυακό περιοδικό flowmagazine.gr, στο οποίο αρθρογραφεί συστηματικά. Το περιοδικό βασίζεται στην ιδέα προβολής μιας θετικής στάσης ζωής μέσα από όλους τους τομείς. Στόχος της είναι η προώθηση θετικών μηνυμάτων και η προβολή θετικών ενεργειών, συμβάλλοντας στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των ανθρώπων.

Το 2013 ξεκίνησε τη δράση κοινωνικού χαρακτήρα Believe In You, με στόχο τη βελτίωση της ψυχολογίας και την ενδυνάμωση των ανθρώπων για να υλοποιήσουν τα προσωπικά και επαγγελματικά τους όνειρα και να ζήσουν μια ευτυχισμένη ζωή.

Όραμα του Believe In You είναι να κάνει τη γνώση για δεξιότητες ζωής, προσιτή σε όλο τον κόσμο!

Από τον Ιανουάριο του 2014 διοργανώνει workshops και εκπαιδευτικά σεμινάρια, μέσω της δράσης του Believe In You,  μυώντας τον κόσμο σε έναν θετικότερο τρόπο σκέψης και ζωής. Η θεματολογία των σεμιναρίων καλύπτει μεγάλη γκάμα, με βασικούς άξονες την Ενδυνάμωση, Επικοινωνία, Εργασία, Επιχειρηματικότητα και τον Έρωτα.

Πιο αναλυτικά, τα σεμινάρια αφορούν σε θετική σκέψη, αυτοπεποίθηση, διαχείριση άγχους, διεκδικητικότητα, διαπραγματεύσεις κ.α. Έχει υλοποιήσει ακόμα και πρωτότυπα σεμινάρια, όπως το «Πώς να καλλιεργήσετε χιούμορ»! Πέρα από τα μεμονωμένα σεμινάρια, υλοποιεί και τρίμηνα εκπαιδευτικά προγράμματα για ολοκληρωμένη εκμάθηση δεξιοτήτων: το Life Skills Training και το Communication Skills Training. Τέλος, παρέχει και συμβουλευτική ατομικά, για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη.

ΥπεύθυνηΕύη Ξυραφά, Σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης

Δείτε όλες τις προσεχείς εκδηλώσεις από το Believe In You

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator