Ευρετήριο Συνεργατών

Bioart

0.0
  1. Αρχική
  2. » Bioart
Στοιχεία Επικοινωνίας
Διεύθυνση:
Λεωφόρος Ηρακλείου 408, Ηράκλειο, Ελλάδα, 14122 Αττικής, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 210 2827622
Fax: 210 2827922
Ιστοσελίδα:
Περιγραφή:

Η εταιρεία Bio-Art ιδρύθηκε το 2004 με σκοπό να γνωρίσει στον καταναλωτή και να τον ενημερώσει για τα βότανα, τα μπαχαρικά καθώς & τα παράγωγά τους, όπως τα εκχυλίσματα, τα αιθέρια έλαια & τα φυτικά έλαια και τις ιδιότητές τους.

Επιδιώκοντας μακροχρόνιες σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους φίλους-πελάτες της, έχει όραμα την συνεχόμενη προσφορά προϊόντων σε ανταγωνιστικά χαμηλές τιμές διατηρώντας πάντα την καλύτερη ποϊότητα.

Από τον Ιούνιο του 2012, ενώθηκε με την Φυσιοθεραπευτική, μια εταιρεία με τουλάχιστον 15ετή παρουσία στον χώρο των βιολογικών προϊόντων, και μεταφέρθηκε σε νέες εγκαταστάσεις στην Λ.Ηρακλείου 408 (πρώην Prasino), όπου πλέον διατηρεί και το κατάστημα λιανικής και cash & carry σε ένα μεγάλο και άνετο χώρο με ποικιλία ειδών από τις καλύτερες στον χώρο των βιολογικών ειδών εταιρείες. Τον Απρίλιο του 2013, ενσωματώθηκε στο δυναμικό της BioArtκαι δεύτερο κατάστημα στην οδό Τατοϊου 122 Ν. Ερυθραία.

Από τον Σεπτέμβριο 2013, η Bio-Art πιστοποιείται από τον οργανισμό TÜVAustriaHellas, ο οποίος κατέχει ηγετική θέση στην πιστοποίηση τροφίμων στην ελληνική αγορά και είναι αναγνωρισμένος από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Η εταιρεία μας διαθέτει πλέον σήμερα στον κατάλογό της μια μεγάλη & πλήρη γκάμα προϊόντων όπως:

–τα ποιοτικότερα βιολογικά βότανα, μπαχαρικά και αποξηραμένα φρούτα κυρίως από την Ελλάδα αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο
–βιολογικά τρόφιμα από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους οίκους του εξωτερικού όπως η Rapunzel, Eisbluemerl, Naturgreen, Beutelsbacher, Werz, Spielberger, Allos,Naturata
–αιθέρια έλαια, φυτικά έλαια βάσης και άλλα προϊόντα αρωματοθεραπείας
–σαπούνια ελαιολάδου με βότανα και προϊόντα ειδικά για τριχόπτωση
–φυτικά καλλυντικά με πιστοποίηση NaTrue για τα βιολογικά συστατικά & πιστοποίηση BDIH για 100% φυτικά συστατικά από την εταιρεία Logona
–οικολογικά απορρυπαντικά με διεθνείς αναγνωρίσεις και διακρίσεις από την Ecoverκαι τηνSonnet

Διακινούμε τα προϊόντα μας σε πάνω από 300 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα. Η φροντίδα, η γνώση & η αγάπη μας για τα βιολογικά προϊόντα υπερβαίνει του εμπορικού πνεύματος.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια, αυτό μας δίνει δύναμη για να συνεχίζουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για εσάς.

Σχολιάστε

Για να καταχωρήσετε το σχόλιο σας, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator