Ευρετήριο Συνεργατών

Βιουγεία

  1. Αρχική
  2. »
  3. Βιουγεία
Στοιχεία Επικοινωνίας
Διεύθυνση:
Αργυρουπόλεως 5, Άγιος Στέφανος, Ελλάδα, 14565 Αττικής, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 210 6215600, 210 6215160
Fax: 210 2823379
Ιστοσελίδα:
Κοινωνικά Δίκτυα
Περιγραφή:

Ανακαλύψτε τα βιολογικά μας προϊόντα!

Το αποτέλεσμα της βιολογικής καλλιέργειας επέρχεται ύστερα από σχεδιασμένες πρακτικές περίπου στα τρία χρόνια, μετά από την σπορά του προϊόντος. Η βιολογική ανάπτυξη και γεωργία αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες που ελαχιστοποιούν τις βλαβερές επιπτώσεις για το περιβάλλον. Χωρίς λιπάσματα και τοξικά φυτοφάρμακα, με 30% λιγότερο νερό, τα βιολογικά προϊόντα συμπυκνώνουν τις απαραίτητες πρωτεΐνες, βιταμίνες και μέταλλα που ένας οργανισμός χρειάζεται να συμπεριλάβει.

Στο ΒΙΟ-ΥΓΕΙΑ από το 2000 συσκευάζουμε και διακινούμε τα βιολογικά προϊόντα στους πιο αξιοσημείωτους οίκους του εξωτερικού, πετυχαίνοντας αξιόπιστα αποτελέσματα και παρατηρώντας τα οφέλη στην υγεία των καταναλωτών μας. Διαθέτουμε εγκεκριμένους προμηθευτές και είμαστε πιστοποιημένοι από το ινστιτούτο ελέγχου βιολογικών προϊόντων. Στην μεγάλη γκάμα προϊόντων μας θα βρείτε εκτός από τρόφιμα και συμπληρώματα διατροφής, καλλυντικά και απορρυπαντικά.

Κατέχουμε τα πρωτεία σε τροφές που έχουν χαρακτηριστεί από τους επιστήμονες ως υπερτροφές, οι οποίες περιέχουν φυσικά θρεπτικά συστατικά που έθρεψαν τους λαούς ανά τους αιώνες με τις ευεργετικές τους ιδιότητες. Στο διαδικτυακό μας χώρο, θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που ψάχνετε για τα προϊόντα της μάνας γης και για να υλοποιήσετε τις εκλεκτές επιλογές σας.

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator