Ευρετήριο Συνεργατών

BioIn

  1. Αρχική
  2. »
  3. BioIn
Στοιχεία Επικοινωνίας
Διεύθυνση:
Εθνάρχου Μακαρίου 70, Ηλιούπολη, Ελλάδα, 16341 Αττικής, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 210 9961300
Fax: 210 9961309
Ιστοσελίδα:
Email: info@bioin.gr
Περιγραφή:

Από το 2011, η BIOIN LTD. είναι από τους κορυφαίους διανομείς των υψηλής ποιότητας προϊόντων υγείας και ομορφιάς. Η εταιρεία στηρίζεται απόλυτα στην ποιότητα και τον επαγγελματισμό της ανάπτυξης των διατροφικών συμπληρωμάτων, με τη χρήση καθαρών πρώτων υλών, βραβευμένων προϊόντων, ισχυρού brand name όπως η NeoCell,  χωρίς παρενέργειες, χωρίς συντηρητικά, με σεβασμό στο περιβάλλον και τον καταναλωτή. Φροντίζουμε οι φόρμουλες συμπληρωμάτων διατροφής που αντιπροσωπεύουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα και στην Κύπρο να συνοδεύονται από σοβαρές κλινικές μελέτες και να αποδεικνύονται τα οφέλη που προκαλούνται στον ανθρώπινο οργανισμό με τη χρήση τους.

Προκειμένου να προσφέρουμε το καλύτερο σε όλους τους πελάτες μας, συνεργαζόμαστε μόνο με αποδεδειγμένους μικρούς βιολογικά πιστοποιημένους προμηθευτές με τη καλύτερη ποιότητα των πρώτων υλών, τη συνεχή βελτιστοποίηση των τεχνολογικών διαδικασιών & την ανάπτυξη νέων φόρμουλων συμπληρωμάτων  ταυτόχρονα με την επιτυχή εκβαση των κλινικών μελετών που αδιάκοπα τελούμαι στην αυστηρότερη χώρα οσο αναφορά τους κανονισμούς, την Αμερική.

Όλα τα προιόντα μας εισάγονται συσκευασμένα από την Αμερική και ταξιδεύουν σε ειδικά διαμορφωμένους θαλάμους για την αποφυγή αυξημένων θερμοκρασιών που μειώνουν τη δραστικότητα των συστατικών.

Η απόδειξη για την ασυμβίβαστη ποιότητα και αυστηρός έλεγχος της παραγωγικής διαδικασίας είναι ο τεράστιος αριθμός των βραβείων και πιστοποιήσεων, τα οποία έχουν απονεμηθεί στη ΒΙΟΙΝ LTD και τους προμηθευτές της.

Τα προϊόντα της Bioin δεν προδίδουν ποτέ όσους προσπαθούν για έναν υγιή και αρμονικό τρόπο ζωής.

Η BIOIN LTD.  εμφανίζει αύξηση κύκλου εργασιών από το 2013 σε ποσοστό 61% και κινείτε με γρήγορους ρυθμούς ανάπτυξης μέσα σε μια εποχή δύσκολη για τη καθημερινότητα μας λόγω της εμπιστοσύνης που επιδεικνύεται στα προιόντα της.

Η BioIn διατηρεί ιδιόκτητες εγκαταστάσεις εκτάσεως 300 τμ. σε ένα σύγχρονο, νεόκτιστο κτίριο στην Ηλιούπολη.

Τα γραφεία της αποτελούνται από το call center, το τμήμα πωλήσεων, marketing, παραγγελιών, εξαγωγών, λογιστηρίου και design. Τα γραφεία, σχεδιασμένα με ένα ιδιαίτερο και καλόγουστο design, στεγάζονται σε ένα σύγχρονο, ιδιόκτητο κτίριο.

Όλοι οι χώροι είναι με τέτοιο τρόπο διαμορφωμένοι ώστε να εκφράζουν αυτό ακριβώς που πρεσβεύει η Neocell, η Greens+plus & η Caviar of switzerland δηλαδή φύση , βιοτεχνολογία, ομορφιά και ποιότητα!

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator