Ευρετήριο Συνεργατών

Πνευματικό κέντρο Μπράμα Κουμάρις (Brahma Kumaris) Αθήνας

  1. Αρχική
  2. »
  3. Πνευματικό κέντρο Μπράμα Κουμάρις (Brahma Kumaris) Αθήνας
Στοιχεία Επικοινωνίας
Διεύθυνση:
Θάσου 12, Κυψέλη, 11257 Αττικής, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 210-8671551
Ιστοσελίδα:
Περιγραφή:

To Παγκόσμιο Πνευματικό Πανεπιστήμιο Brahma Kumaris είναι ένας διεθνής μη κερδοσκοπικός οργανισμός, που δραστηριοποιείται σε όλα τα κοινωνικά επίπεδα, για ένα καλύτερο κόσμο.

Ιδρύθηκε το 1937 στο Καράτσι και τώρα η έδρα του βρίσκεται στο Mt. Abu, στο Rajasthan, της Ινδίας.
Από τότε μέχρι σήμερα έχει 8500 παραρτήματα σε περισσότερες από 100 χώρες συμμετέχοντας ενεργά σε πλήθος κοινωνικών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων.
Ως αναγνώριση της κοινωνικής του υπηρεσίας σε διεθνές επίπεδο, από το 1983 έχει συμβουλευτική θέση στο Οικονομικό Κοινωνικό Συμβούλιο των Ηνωμένων Εθνών και από το 1988, συμβουλευτική θέση στη UNICEF.

Είναι ένας Παγκόσμιος Οργανισμός που συντονίζει και οργανώνει σε τοπικό και διεθνές επίπεδο προγράμματα, συνέδρια, συμπόσια και διάλογους που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων.

Έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε 129 χώρες, με μια ποικιλία πρωτοβουλιών και προσκαλεί τους ανθρώπους να συμβάλουν στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου, όπου οι άνθρωποι θα ζουν με ειρήνη και αρμονία.

Το Παγκόσμιο Πνευματικό Πανεπιστήμιο Brahma Kumaris είναι μια οικουμενική οικογένεια που προσφέρει ένα περιβάλλον φροντίδας, συνεργασίας και υποστήριξης. Ενθαρρύνει τα άτομα να εκφράσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Προσφέρει σε όλους ανεξαρτήτως προελεύσεως, την ευκαιρία να μάθουν διαλογισμό και να κατανοήσουν βαθύτερα τις Παγκόσμιες αρχές και τις έμφυτες ανθρώπινες αξίες, μέσα από μία ποικιλία εκπαιδευτικών προγραμμάτων και μαθημάτων.

Το Πανεπιστήμιο από την ίδρυση του συνεχίζει να λειτουργεί μη κερδοσκοπικά. Αυτός είναι ένας από τους κύριους θεσμούς που ακολουθεί πιστά σε οτιδήποτε προσφέρει, οργανώνει ή συμμετέχει.

Σε ολόκληρο τον κόσμο, τα κέντρα του Πανεπιστημίου προσφέρουν μία ποικιλία σύντομων μαθημάτων, διαλέξεων και σεμιναρίων, που εστιάζονται στην ανάπτυξη συγκεκριμένων προσωπικών ικανοτήτων και ιδιοτήτων του χαρακτήρα. Αυτά περιλαμβάνουν:

Θετική Σκέψη, Ζωή χωρίς Άγχος, Αυτοδιαχείριση και Ηγεσία, Ποιότητα Ζωής, Τα μυστικά της Αυτοεκτίμησης, Διαλογισμός, Διαλογισμός για την Παγκόσμια Ειρήνη, Εργαστήρια και Ομιλίες, μαθήματα Χορτοφαγικής Μαγειρικής και άλλα.

Δείτε όλες τις προσεχείς εκδηλώσεις του Πνευματικού κέντρου Μπράμα Κουμάρις (Brahma Kumaris) Αθήνας

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator