Ευρετήριο Συνεργατών

Βίκυ Χονδροπούλου

  1. Αρχική
  2. »
  3. Βίκυ Χονδροπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Χονδροπούλου
Όνομα: Βίκυ
Διεύθυνση:
Μαρούσι, 15126 Αττικής, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 2112152907
Κινητό: 6973096796
Περιγραφή:

Ονομάζομαι Βίκυ Χονδροπούλου, είμαι Life & Business Coach και Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων σε Σεμινάρια Αυτογνωσίας, Προσωπικής Εξέλιξης και Ανάπτυξης Δεξιοτήτων. Η ιστορία μου ξεκινάει πολλά χρόνια πριν, όταν αποφάσισα να δραστηριοποιηθώ αρχικά μόνη μου ως ελεύθερη επαγγελματίας και αργότερα ως μέλος πολυεθνικών εταιρειών. Τα πράγματα στη ζωή ποτέ δε σε αφήνουν ασυγκίνητο. Από σκαμπανεβάσματα και δοκιμασίες η ζωή είναι γεμάτη. Έτσι με αφορμή τις προσωπικές εσωτερικές αλλαγές που βίωσα, γνώρισα την αποτελεσματικότητα του Coaching και της Θετικής Ψυχολογίας, τα οποία και σπούδασα στην Ελλάδα και σε σχετικές εκπαιδεύσεις στο  Εξωτερικό - αναφέρονται οι εκπαιδεύσεις μου παρακάτω.

To Coaching είναι μια επιστημονικά τεκμηριωμένη διαδικασία προσωπικής εξέλιξης και ανάπτυξης μέσα από την οποία, επιτυγχάνονται στόχοι προσωπικοί και επαγγελματικοί, με βάση τις αξίες, τις επιθυμίες και τη μοναδικότητα του κάθε ανθρώπου, ενεργοποιώντας τις εσωτερικές του πηγές και αναδεικνύοντας την καλύτερη εκδοχή του εαυτού του. Στόχος μου είναι όλο και περισσότεροι άνθρωποι να γνωρίζουν τα οφέλη και την αποτελεσματικότητα του Coaching, και να διαπιστώνουν πως αποτελεί έναν πανίσχυρο σύμμαχο για την ύφανση της ανθρώπινης ευτυχίας και ανάπτυξης. Αισθάνομαι ευτυχισμένη όταν έχω όραμα ζωής και το όραμα της ζωής μου είναι άμεσα συνδεδεμένο με την προσωπική άνθηση των ανθρώπων, την οποία θεωρώ ως έναν από τους βασικούς στόχους της ζωής μας.

Πεποίθηση μου είναι ότι κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και διαθέτει το δυναμικό και τις δυνατότητες για να ζήσει τη ζωή που του αξίζει αρκεί να τις ξεκλειδώσει και να τις απελευθερώσει, παραμένοντας πνευματικά δραστήριος μέσα από το πνεύμα της ανάπτυξης, της ευεξίας και της αλλαγής που διαπνέει  το Coaching. Επικοινωνήστε μαζί μου σήμερα, να γνωριστούμε και να εργαστούμε παρέα. Σας περιμένω!

Εκπαίδευση:

Athens Coaching Institute: Diploma in Evidence Based Coaching EMCC & AC Accredited

Athens Coaching Institute: Certifications in CPD Coaching Psychology Masterclass

Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Ψυχοθεραπεία ΕΚΠΑ- Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών: Πιστοποίηση στην Εκπαίδευση Ενηλίκων

NLP Practitioner ABNLP accredited -American Board of NLP : Πιστοποιημένη Σύμβουλος Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού

Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών: Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Συμπεριφορική Γνωσιακή Θεραπεία – Cognitive Behavioral Therapy

Δίοδος- Κέντρο Προσωπικής Ανάπτυξης και Θεραπείας: Certification in Gestalt Psychotherapy

Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας: Πτυχίο Δημοσιογραφίας, Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

 

Newsletter εγγραφή

 

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator