Ευρετήριο Συνεργατών

Daphne’s Club Hotel Apartments

  1. Αρχική
  2. »
  3. Daphne’s Club Hotel Apartments
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Μαυρομμάτη
Όνομα: Δάφνη
Διεύθυνση:
Σικελιανού, Συκιά, 20400 Κορινθίας, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 27430 22966
Κινητό: 6977939597
Fax: 27430 26966
Ιστοσελίδα:
Περιγραφή:

Το Daphne’s Club Hotel Apartments βρίσκεται δίπλα στην όμορφη παραλία της Συκιάς και το μοναδικό αισθητικό δάσος «Πευκιάς» Ξυλοκάστρου. Σε απόσταση μόλις 90 λεπτών από την Αθήνα και 60 λεπτών από την Πάτρα, το ξενοδοχείο μας είναι ιδανικό για μια μικρή απόδραση από την πόλη ή πολυήμερες διακοπές στην εξοχή. Περιτριγυρισμένο από έναν πανέμορφο κήπο, το Daphne’s Club Hotel Apartments είναι μια μικρή όαση ησυχίας και ηρεμίας. Τα άνετα και ηλιόλουστα διαμερίσματά μας, ενός, δύο και τριών χώρων, μπορούν να φιλοξενήσουν από 1 έως 5 άτομα. Είναι όλα εξοπλισμένα με κουζίνες, κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση και ιδιωτική βεράντα.

Οι φιλοξενούμενοι μας μπορούν να απολαύσουν το σαλόνι του ξενοδοχείου, στο οποίο υπάρχει τζάκι, καφέ-μπαρ, τηλεόραση, DVD, πιάνο, κιθάρα, βιολί, επιτραπέζια παιχνίδια, κοινόχρηστος υπολογιστής και εκτυπωτής, βιβλιοθήκη με λογοτεχνικά βιβλία σε πολλές γλώσσες και βιβλιοθήκη με ταξιδιωτικά βιβλία και μπροσούρες, και χώρος δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά. Στον κήπο μας υπάρχει παιδική χαρά. Το ξενοδοχείο μας καλύπτεται από δωρεάν ασύρματο δίκτυο internet (WiFi).

Παρέχουμε επίσης δωρεάν ποδήλατα για τις βόλτες σας στο δάσος, ομπρέλες και καρέκλες για την παραλία και yoga mats για τον πρωινό σας διαλογισμό στο roof garden μας!

Το ενδιαφέρον μας για το περιβάλλον επιβραβεύτηκε το 2008 με την ευρωπαϊκή οικολογική πιστοποίηση «Ecolabel» και το 2010 με το διεθνές οικολογικό σήμα «Green key».

Θεματικά εργαστήρια: Κάθε Σεπτέμβριο οργανώνεται στο ξενοδοχείο μας εργαστήρι χορού της κοιλιάς διάρκειας μιας εβδομάδες, ενώ σε τακτά χρονικά διαστήματα οργανώνονται διήμερα και τριήμερα εργαστήρια γιόγκα, didgeridoo, ζωγραφικής κτλ.

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator