Ευρετήριο Συνεργατών

Demetra Jiova – Δήμητρα Τζιόβα /5D Miracles Method

  1. Αρχική
  2. » Demetra Jiova – Δήμητρα Τζιόβα /5D Miracles Method
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Τζιόβα
Όνομα: Δήμητρα
Διεύθυνση:
Αθήνα Αττικής, Ελλάδα
Ιστοσελίδα:
Περιγραφή:

The Quantum Life Mentor – Creator of 5D Miracles Method
Κβαντικός Μέντορας Ζωής - Δημιουργός της μεθόδου 5D MIRACLES
(Graduate Studies in Biomedical Sciences / BSc in Chemistry - Biochemistry)
Ιδιωτικές και Online Συνεδρίες & Σεμινάρια  /5D Miracles Method

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Δήμητρα Τζιόβα γεννήθηκε στη Σουηδία και από πολύ νωρίς επέδειξε τεράστιο ενδιαφέρον και ικανότητες τόσο στις Θετικές Επιστήμες όσο και στις Τέχνες. Αρίστευσε σε μαθηματικά, φυσική, βιολογία, χημεία, βιοχημεία και κέρδισε πολλές υποτροφίες. Πέρασε πρώτη Πανελληνίως στο Χημικό Αθηνών και αποφοίτησε πρώτη λέγοντας τον όρκο. Εν συνεχεία έγινε δεχτή με πλήρη τιμητική υποτροφία στο διδακτορικό πρόγραμμα του Mt. Sinai Medical Center στην ΝΥ. Από πολύ νωρίς όμως εξέφρασε και ισχυρές διαισθητικές ικανότητες και μεταξύ άλλων αυτό την οδήγησε να μελετήσει Θέατρο και Υποκριτική και σε μια παράλληλη πετυχημένη καριέρα ως ηθοποιός και σεναριογράφος.

Κάτι ουσιώδες όμως έλειπε από τη ζωή της: Η Χαρά. Είχε χάσει την επαφή με το γνώθι σ' αυτόν, την εσωτερική ηρεμία και το αληθινό πάθος της ζωής της: Να διδάσκει ανθρώπους πώς να συνδέονται με τους αληθινούς τους εαυτούς, ώστε να συνειδητοποιούν ότι όλος ο γήινος πόνος προέρχεται από τις σκέψεις μας που έπειτα προβάλλονται/υλοποιούνται στην 4Διαστασιακή “πραγματικότητα” μας, και άρα να αντιληφθούν ότι με την συνειδητή επιλογή των σκέψεων μας, συντονιζόμαστε με όλα τα γεγονότα που ζούμε.

Έτσι μελέτησε New-Age-Philosophy και τεχνικές αυτογνωσίας όπως: NLP, Socratic-Method, Sedona-Method, Radical-Forgiveness-Concept, Ho’oponopono-Technique, Abraham-Hicks Teachings, Meridian-Tapping, Bashar-Teachings, Kryon-Teachings, Energy-Healing και φυσικά Κβαντομηχανική, για να αναφερθούμε σε μερικές. Όλη αυτή η γνώση μαζί με το εκτενές επιστημονικό της υπόβαθρο την οδήγησαν να συνδυάσει –με μοναδικό τρόπο- Κβαντομηχανική και τον Νόμο της Έλξης και να δημιουργήσει την μέθοδο: 5D Miracles.

Ζει και εργάζεται στο Λος Άντζελες και διαμέσου ιδιωτικών και online συνεδριών και βιωματικών σεμιναρίων διδάσκει την μέθοδο της σε πολλές χώρες του κόσμου.

Οι διδασκαλίες της Δήμητρας είναι ιδιαίτερες και καθολικά ριζοσπαστικές, ελάχιστοι άλλοι άνθρωποι στον κόσμο διδάσκουν ή ασχολούνται με κάτι παραπλήσιο.

Πληροφορίες & Τιμές Ιδιωτικών Συνεδριών: [email protected]

Δείτε όλες τις προσεχείς εκδηλώσεις της Δήμητρας Τζιόβα

Σχολιάστε

Για να καταχωρήσετε το σχόλιο σας, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator