Ευρετήριο Συνεργατών

Despoina Palamari

  1. Αρχική
  2. »
  3. Despoina Palamari
Στοιχεία Επικοινωνίας
Επώνυμο: Παλαμάρη
Όνομα: Δέσποινα
Διεύθυνση:
Αγίου Αντωνίου 22, Περιστέρι 121 32
Γεωργίου Παλαμάρη 10, Τήνος 842 00
Κινητό: 6973216895
Ιστοσελίδα:
Κοινωνικά Δίκτυα
Περιγραφή:

Να σας συστηθώ:

Γεννήθηκα στην Τήνο και μεγάλωσα βλέποντας κάθε πρωί έξω από το παράθυρο μου έναν ατελείωτο γαλάζιο ορίζοντα. Μπορεί να κυλούσαν οι μέρες εύκολα ή δύσκολα, γεμάτες ποικίλα συναισθήματα, ο γαλάζιος ορίζοντας όμως ήταν πάντα εκεί για να μου θυμίζει ότι τίποτε δεν τελειώνει εδώ.

Ήταν σαν να μου έλεγε: Η Γη είναι μεγάλη, η Ζωή είναι μεγάλη, μη σταματάς, προχώρα. Και αυτό έκανα.

Η αγαπημένη μου θέση για να αγναντεύω τον ορίζοντα ήταν μια όμορφη αμυγδαλιά που την ξεχώριζα ανάμεσα σε πολλές άλλες. Όσες φορές πλημμύριζε η στεναχώρια και η λύπη την παιδική μου καρδούλα έτρεχα να σκαρφαλώσω στο δέντρο μου, τη Μυγδαλίτσα μου, όπως χαρακτηριστικά την έλεγα και να αγναντέψω τον ορίζοντα. Μέσα σε λίγο χρόνο τα συναισθήματα άλλαζαν και ξαναγύριζα με άλλη διάθεση στους φίλους μου.

Η Μυγδαλίτσα με δίδαξε ότι τίποτε μέσα στη ζωή δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαίνεται. Μπορείς και στην παγωνιά να βρεις άνθισμα και ζεστασιά αρκεί να το πιστέψεις και να το θέλεις. Με αυτά τα εφόδια στο δισάκι μου, μεγαλώνοντας πήρα το μονοπάτι μου...

Πέρασα μέσα από αθλητικά στάδια, extreme sport, γυμναστήρια, ομάδες εθελοντισμού, διασωστικές εκπαιδεύσεις και αρκετά άλλα πράγματα που εκπαίδευαν το σώμα και τόνωναν την εξωτερική μου δύναμη. Όμως πάντα κάτι μου έλειπε. Ένιωθα ότι κάτι άλλο έπρεπε να κάνω. Κάτι άλλο έπρεπε να βρω...

Και συνέχιζα να βαδίζω στο μονοπάτι μου. Άλλοτε ξέφευγα από την πορεία μου και άλλοτε ξαναέμπαινα στη ροή της ζωής μου. Έτρεχα, έπεφτα, μάτωνα, σηκωνόμουνα και συνέχιζα...

Ώσπου κάποια στιγμή συνάντησα στο δρόμο μου το Ρέικι και την Νέο-Κρανιοϊερή θεραπεία (neo craniosacral therapy), που άνοιξαν τον δρόμο για να συναντήσω τον εαυτό μου.

Μπορεί μέχρι εκείνη τη στιγμή να είχα σκαρφαλώσει δύσκολα βουνά, να είχα δοκιμάσει επικίνδυνα πράγματα, μπορεί να είχα ζήσει εμπειρίες που η αδρεναλίνη χτυπούσε κόκκινο όμως, τίποτε από όλα αυτά δεν μου φαινόταν τόσο τρομαχτικό όσο το να συναντήσω τον Εαυτό μου.

Άρχισα λοιπόν να βαδίζω στο εσωτερικό μονοπάτι με δυσκολία στην αρχή αλλά με την πίστη ότι τίποτα δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαίνεται. Η συντροφική Μυγδαλίτσα και ο Ορίζοντας είχαν κάνει καλά την δουλειά τους!

Και καθώς έτρεχα, έπεφτα, μάτωνα, σηκωνόμουνα και συνέχιζα δυνάμωνα εσωτερικά και ταυτόχρονα να μεταμορφωνόμουν. Μετασχηματιζόταν ο θυμός μου σε ευαισθησία στην αρχή και μετά σε συμπόνια, σε αγάπη.

Άλλαξε ολοκληρωτικά ο τρόπος που έβλεπα, μύριζα, άκουγα και γευόμουνα τα πράγματα και τις καταστάσεις. Άλλαξε ο τρόπος που άγγιζα τους ανθρώπους αλλά και ο τρόπος που άφηνα αυτούς να με αγγίξουν. Όσο περισσότερο μαλάκωνα εξωτερικά τόσο περισσότερο δυνάμωνα εσωτερικά.

Τότε, μπήκε στη ζωή μου και ο ήχος (Sound Healing: Ηχοθεραπεία και Ηχομασάζ) για να με ταξιδέψει με απαλότητα  στον κόσμο του και να απλώσει στο σώμα μου τις θεραπευτικές δονήσεις από τις Ηχογαβάθες (sound bowl)  και τα Γκογκ.

Ευτυχώς συνειδητοποίησα πολύ γρήγορα ότι η μόνη που πραγματικά θεραπεύει, μετασχηματίζει και εξαγνίζει είναι η Αγάπη.

 

Παίρνοντας λοιπόν το δρόμο της καρδιάς ήρθα σε επαφή με την Τάντρα και τότε, παρά τις λαθεμένες πληροφορίες που έφταναν κατά καιρούς στα αυτιά μου, είδα και ένιωσα ότι ο κόσμος του Shiva και της Shakti είναι ένας κόσμος αγάπης, αποδοχής και ελευθερίας.

Ζώντας στον κόσμο της Tantra προσέγγισα και αγάπησα όλες τις ποιότητές μου και έφερα σε επαφή τον άνδρα και την γυναίκα μέσα μου. Μετέτρεψα την μοναξιά σε πληρότητα, τον περιορισμό σε ελευθερία και την ανάγκη για σχέση, σε επιθυμία για συντροφικότητα.  Εγκατέλειψα τον έλεγχο και γνώρισα την ομορφιά του να αφήνεσαι, του να παραδίνεσαι στη ροή με εμπιστοσύνη.

Σαν εναλλακτική θεραπεύτρια, μέσα στο μονοπάτι της αγάπης τα βήματά μου είναι πια συνειδητά. Δέχομαι με πολλή αγάπη και ευγνωμοσύνη όλα τα Δώρα που μου φέρνει η ζωή γιατί ξέρω ότι είναι ευκαιρίες, είναι εσωτερικά σκαλοπάτια που σε ανεβάζουν στο φως.

Βλέποντας τις δικές μου «μεταμορφώσεις» μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και των ανθρώπων που ήρθαν να με συναντήσουν στο θεραπευτικό μονοπάτι θέλησα να μοιραστώ όλες αυτές τις πολύτιμες εμπειρίες με περισσότερους ανθρώπους και να τους προσεγγίσω μεταμορφωτικά.

Γι αυτό  έγραψα 2 βιβλία:

Το πρώτο βιβλίο: Το Φιλί της Πεταλούδας

Ένα εγχειρίδιο αυτογνωσίας που προσεγγίζει τις διαφορετικές ποιότητες που έχουμε μέσα μας και δίνει διαλογιστικές ασκήσεις για όποιον επιθυμεί, κάνοντας τες, να μεταμορφώσει την ζωή του.

Το δεύτερο βιβλίο: Τάντρα, Πρακτική στην Ερωτική Αλχημεία

Μέσα από τις σελίδες του οδηγεί τον αναγνώστη να ξεκινήσει ένα συναρπαστικό ταξίδι ανακάλυψης των βαθύτερων διαστάσεων του Έρωτα, αφού οι Ταντρικές διαλογιστικές ασκήσεις και τα ερωτικά τελετουργικά που εμπεριέχονται σε αυτό, βοηθούν τους δυο συντρόφους να γίνουν Σεξουαλικοί Αλχημιστές και να συνδεθούν μεταξύ τους όχι μόνο σωματικά και συναισθηματικά αλλά και πνευματικά.

Παντρεύοντας την Tάντρα με τον Ήχο δημιούργησα ένα δικό μου θεραπευτικό σύστημα που διδάσκεται στην σχολή μου "The Alchemy of Living" και προσφέρει επαγγελματική εκπαίδευση σε όσους θέλουν να γίνουν συντονιστές βιωματικών σεμιναρίων και θεραπευτές

Aν νιώθεις κι εσύ ότι έφτασε η στιγμή να αλλάξεις την Ζωή σου σε περιμένω να περπατήσουμε μαζί το αυτογνωσιακό μονοπάτι και μέσα από προσωπικές συνεδρίες (Νέο-Κρανιοϊερή θεραπεία  - Ηχοθεραπεία – Ρέικι) είτε μέσα από ομαδικά σεμινάρια Αυτοβελτίωσης, διαζώσης (από κοντά) ή online, μέσω της Tantra και της Ηχοθεραπείας, να συναντήσεις όλο το δυναμικό σου, να αγαπήσεις περισσότερο τον εαυτό σου και να ζεις την Ζωή που σου Αξίζει.

Facebook Kοινότητες:
pulse of love
tantra yoga events

Ομάδες στο facebook:
διαλογισμός: Ταξίδι προς τα Μέσα

και μόνο για γυναίκες
Κάθε γυναίκα μπορεί να γίνει Αυτοκράτειρα

Γνωρίστε την Δέσποινα Παλαμάρη μέσα από μια εξαιρετική συνέντευξη που μας παραχώρησε.

Δείτε όλα τα άρθρα της Δέσποινας Παλαμάρη >>

Δείτε τις προσεχείς εκδηλώσεις της Δέσποινας Παλαμάρη >>

 

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator