Ευρετήριο Συνεργατών

Δίκτυο Ελληνικής Σπιρουλίνας

  1. Αρχική
  2. »
  3. Δίκτυο Ελληνικής Σπιρουλίνας
Στοιχεία Επικοινωνίας
Διεύθυνση:
Λ. Καραγιάννη 27, Αθήνα, 11252 Αττικής, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 210 8646515, 210 8679524
Fax: 210 8663067
Ιστοσελίδα:
Κοινωνικά Δίκτυα
Περιγραφή:

Το Δίκτυο Ελληνικής Σπιρουλινας ΕΕ ιδρύθηκε το 2007 με στόχο την παραγωγή αρίστης ποιότητας σπιρουλίνας. Είναι μία νέα εταιρεία στο χώρο της υγιεινής διατροφής με φρέσκιες ιδέες, καινοτόμα προϊόντα και κυρίως οικολογική συνείδηση.

Η εταιρεία μας θέτει ως πρωταρχικό στόχο την ποιότητα  κι αυτό διασφαλίζεται με την κατασκευή της πρωτοποριακής μας μονάδας παραγωγής στη Θερμοπηγή Σιδηροκάστρου. Υπό κατασκευή βρίσκεται και δεύτερη μονάδα παραγωγής στα Θερμά της Νιγρίτας Σερρών. Το περίφημο γεωθερμικό πεδίο της περιοχής των Σερρών και ο άφθονος ελληνικός ήλιος συμβάλλουν καθοριστικά στην παραγωγή σπιρουλίνας αρίστης ποιότητας.

Οι εγκαταστάσεις μας αποτελούνται από ένα θερμοκήπιο στη Θερμοπηγή Σιδηροκάστρου συνολικής έκτασης 5 στρεμμάτων και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, ενώ βρίσκεται υπό κατασκευή και το δεύτερο θερμοκήπιο της εταιρείας, δυναμικότητας 5 στρεμμάτων στα Θερμά της Νιγρίτας Σερρών.

Tο Δίκτυο Ελληνικής Σπιρουλίνας είναι η πλέον δυναμικά αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρία παραγωγής σπιρουλίνας (spirulina).

Πιστεύουμε στη σπιρουλίνα και γι' αυτό επενδύουμε σ' αυτή!

Όλα τα στάδια από τη παραγωγή μέχρι και τη συσκευασία, υλοποιούνται στην Ελλάδα, ώστε να γνωρίζει ο καταναλωτής την ακριβή προέλευση και ποιότητα του προϊόντος που καταναλώνει.

Όραμά μας, να γνωρίσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι το εκπληκτικό μικροφύκος της φύσης. Άλλωστε η καλλιέργεια σπιρουλίνας (spirulina) είναι μια από τις πλέον ελπιδοφόρες καλλιέργειες στον πλανήτη.

Χάρη στους συνεργάτες μας, ανθρώπους που από την πρώτη στιγμή πίστεψαν στο προϊόν και μοιράστηκαν το όραμά μας, η εταιρεία μας εδώ και 3 χρόνια επενδύει και επιμένει στην έρευνα και στη συστηματική μελέτη πάνω στη σπιρουλίνα.

Το Δίκτυο Ελληνικής Σπιρουλίνας εγγυάται για την άριστη ποιότητα της σπιρουλίνας που παράγει και διακινεί.

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη καταχώρησης

Send message to moderator